Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Moguce da bi oni mogli.
Mozda cak i Benfica,kod njih su sve Brazilci nekakvi u ekipi,ali sumnjam da bi bas oni dali 15M;jedino mozda da se Ando ukljuci u deal za gaitana..
Mozda cak i Benfica,kod njih su sve Brazilci nekakvi u ekipi,ali sumnjam da bi bas oni dali 15M;jedino mozda da se Ando ukljuci u deal za gaitana..
ma Anzhi bi ga uzeo 100 % sta je njima 10 m
Dobro je kad klub ima igraca na klupi tipa Andersona...A cini se da je ludjak i da pozitivno utice na ekipu
Jer otice par igraca na ljeto,a Ando je jos relativno mlad,neka ga....

The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Sad po sajtovima vidim da je Ozil trazen od Man Utd ... znam da je tesko ostvarivo i da bi man utd trebao "pljunuti" dobre pare ... ali kad bi on dosao mislim da bi to bilo dobro ... sta vi mislite ??
Spekulacije,naravno sve je moguce,al cisto sumnjam...A dobro bi doso...Bullet je napisao/la:Sad po sajtovima vidim da je Ozil trazen od Man Utd ... znam da je tesko ostvarivo i da bi man utd trebao "pljunuti" dobre pare ... ali kad bi on dosao mislim da bi to bilo dobro ... sta vi mislite ??
The work of a team should always embrace a great player but the great player must always work.
Nani zaprosio djevojku 

Moglo bi biti nesto za Hazarda. Fergi rijetko kad daje ovako direktnu izjavu da trazi i prati nekoga 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Sta je ovo,svi pricaju o chelseau i barci,a niko ne razumije da se pravo finale igra u ponedjeljak 30 aprila.. 

Nikad mi nece bit jasno zasto je se Ferguson protiv Barcelone dva puta probao nadigravat. Zna na sta ce izac, ali napravio je istu gresku dva puta. 2008. smo odigrali bunker na Camp Nou, izvukli 0:0, postigli gol na Old Traffordu i opet bili vrlo oprezni i tako ih izbacili u polufinalu. Zasto nije to ponovio u finalu godinu kasnije? Yebo finu igru i principe. Eto samo sam morao napisat, jer ta finala me jos iritiraju. Pali smo bez ispaljenog metka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pno proslogodisnje je bilo nemoguce dobit, ljudi su igrali perfektan fudbal i to je to, al ono iz Rima se ne zaboravlja da je usla bar jedna od onih lopti na samom pocetku utakmice slijedio bi bunker, medjutim onda je Eto'o zabio za vodstvo Barce i nismo imali sta branit na kraju je to zacinio Messi glavom.Cartman je napisao/la:Nikad mi nece bit jasno zasto je se Ferguson protiv Barcelone dva puta probao nadigravat. Zna na sta ce izac, ali napravio je istu gresku dva puta. 2008. smo odigrali bunker na Camp Nou, izvukli 0:0, postigli gol na Old Traffordu i opet bili vrlo oprezni i tako ih izbacili u polufinalu. Zasto nije to ponovio u finalu godinu kasnije? Yebo finu igru i principe. Eto samo sam morao napisat, jer ta finala me jos iritiraju. Pali smo bez ispaljenog metka.
Bit ce jos finala samo treba osvojit jubilarnu 20-u titulu
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Barca je jednostavno prosle godine se cinila nezaustavljivom..
Ove je vec doslo do promjene,nekako nemaju vise ideja kao prosle godine,dodju na 15,20 metara od gola i kruze gore,dole..
United je odigrao solidno prvo poluvrijeme na Wembleyu,ali u drugom jednostavno nije imao sanse.
Ja sam rekao cim sam vidio sastav da je mozda bolje bilo da je Scholes poceo umjesto chicharita,mozda bi koliko toliko uspjeli drzati ravnotezu,a sa druge strane,sigurno bi scholes vise pomogao odbrani nego sto je to chicharito radio..
Znao sam da se igrac tipa Chicharito nece moci naigrati u takvoj utakmici..
A ono finale u rimu prije par godine,to je meni steta prava bila,otvorili smo dobro utakmicu,koliko se sjecam imao Ronaldo onaj dobar slobodnjak,ali eto,prvi gol nas je malo zatekao..
Ove je vec doslo do promjene,nekako nemaju vise ideja kao prosle godine,dodju na 15,20 metara od gola i kruze gore,dole..
United je odigrao solidno prvo poluvrijeme na Wembleyu,ali u drugom jednostavno nije imao sanse.
Ja sam rekao cim sam vidio sastav da je mozda bolje bilo da je Scholes poceo umjesto chicharita,mozda bi koliko toliko uspjeli drzati ravnotezu,a sa druge strane,sigurno bi scholes vise pomogao odbrani nego sto je to chicharito radio..
Znao sam da se igrac tipa Chicharito nece moci naigrati u takvoj utakmici..
A ono finale u rimu prije par godine,to je meni steta prava bila,otvorili smo dobro utakmicu,koliko se sjecam imao Ronaldo onaj dobar slobodnjak,ali eto,prvi gol nas je malo zatekao..
da se razumijemo, koga god da je stavi tesko da bi pobjedili jer Barsa sa Etom u vrhu napada je bila ne zaustavljiva, on se odlico uklapao u njihv sistem i sve je islo mnogo, mnog brze, a za buducnost nasu je bilo bolje da nasi mladji igraci igraju finale da osjete sve to, za nas se ne brinem, novi kostur tima se vec nazire, mnogi nasi mladi igraci su imali odlicnu sezonu
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Za najjeftinije ulaznice se traži 1.594 eura, dok se putem on-line prodaje mogu nabaviti karte po cijeni od 3.200 eura, što je rekordna cijena svih vremena u Engleskoj.
Oni nisu normalni..
(ovo je vezano za utakmicu City-United koja ce se odigrati 30 Aprila).
Oni nisu normalni..

(ovo je vezano za utakmicu City-United koja ce se odigrati 30 Aprila).
" onclick="window.open(this.href);return false;!
Isključite mobitele i fiksne telefone, spustite rolete i navucite zavjese, nahranite djecu i kućne ljubimce i pospremite ih na počinak, a dvosatnu šutnju djevojaka, supruga ili punica koje možebitno ne zanima nogomet osigurajte cvjetnim aranžmanom ili lažnim obećanjem. Tek tada sjednite pred televizor i uživajte.
Ponedjeljak. 21 sat. Etihad.
I dok sudac Andre Marriner na spomen derbija guta tablete za smirenje, jer utakmica koja nije trebala odlučivati ni o čemu odjednom je doživjela preobražaj u najvažniji gradski derbi u proteklih pola stoljeća (Andre, nema pritiska), od užasa se za glavu hvataju i urednici svih hrvatskih televizijskih kuća s nacionalnom koncesijom.
Naime, zbog tučnjave gradskih rivala na Etihadu sljedećeg će se ponedjeljka tek malobrojni odlučiti na opipavanje pulsa Hrvatske s Branimirom Bilićem, nitko neće mariti o Larinu izboru, a niti hvalevrijedan projekt RTL-a koji je na nekoliko mjeseci čitavu regiju uspio očistiti od posvuduša, sponzoruša, besposličara i ostalih niškoristi te ih baciti na pusti otok, ovoga puta neće polučiti željenu gledanost.
Sve će oči, dame i gospodo, željele one to ili ne, biti usmjerene ka polumilijunskom gradu na sjeverozapadu Engleske, gdje bi Manchester City i Manchester United u međusobnom ogledu mogli doći do sporazuma o tome tko više zaslužuje naslov engleskog prvaka.
Pacijent...
Isključite mobitele i fiksne telefone, spustite rolete i navucite zavjese, nahranite djecu i kućne ljubimce i pospremite ih na počinak, a dvosatnu šutnju djevojaka, supruga ili punica koje možebitno ne zanima nogomet osigurajte cvjetnim aranžmanom ili lažnim obećanjem. Tek tada sjednite pred televizor i uživajte.
Ponedjeljak. 21 sat. Etihad.
I dok sudac Andre Marriner na spomen derbija guta tablete za smirenje, jer utakmica koja nije trebala odlučivati ni o čemu odjednom je doživjela preobražaj u najvažniji gradski derbi u proteklih pola stoljeća (Andre, nema pritiska), od užasa se za glavu hvataju i urednici svih hrvatskih televizijskih kuća s nacionalnom koncesijom.
Naime, zbog tučnjave gradskih rivala na Etihadu sljedećeg će se ponedjeljka tek malobrojni odlučiti na opipavanje pulsa Hrvatske s Branimirom Bilićem, nitko neće mariti o Larinu izboru, a niti hvalevrijedan projekt RTL-a koji je na nekoliko mjeseci čitavu regiju uspio očistiti od posvuduša, sponzoruša, besposličara i ostalih niškoristi te ih baciti na pusti otok, ovoga puta neće polučiti željenu gledanost.
Sve će oči, dame i gospodo, željele one to ili ne, biti usmjerene ka polumilijunskom gradu na sjeverozapadu Engleske, gdje bi Manchester City i Manchester United u međusobnom ogledu mogli doći do sporazuma o tome tko više zaslužuje naslov engleskog prvaka.
Pacijent...

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
ko će dočekati ponedjeljak 

Karte za derbi Manchestera 3.200 eura!
Za gradski derbi Manchestera, koji je na programu u ponedeljak, vlada nezapamćeno interesovanje. Svih 48.000 ulaznica za ovu utakmicu rasprodano je u rekordnom roku prije više od mjesec dana, a karte na crnom tržištu i putem on-line prodaje se mogu još uvijek nabaviti. Međutim, cijene su rekordne. Za najjeftinije ulaznice se traži 1.594 eura, dok se putem on-line prodaje mogu nabaviti karte po cijeni od 3.200 eura, što je rekordna cijena svih vremena u Engleskoj.
Za gradski derbi Manchestera, koji je na programu u ponedeljak, vlada nezapamćeno interesovanje. Svih 48.000 ulaznica za ovu utakmicu rasprodano je u rekordnom roku prije više od mjesec dana, a karte na crnom tržištu i putem on-line prodaje se mogu još uvijek nabaviti. Međutim, cijene su rekordne. Za najjeftinije ulaznice se traži 1.594 eura, dok se putem on-line prodaje mogu nabaviti karte po cijeni od 3.200 eura, što je rekordna cijena svih vremena u Engleskoj.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Joj,vec me nervoza hvata pred utakmicu za Cityem.
City ima najbolji tim Epla po mnogima,dobili smo ih 2 puta ove sezone,oni nas jednom,ali na old traffordu su nam nanijeli taj bolan poraz.
Mi smo njih u FA cupu na Etihadu dobili 3:2,jedino sto me brine iz tog susreta je sto su se nakon 3:0 sa igracem manje uspjeli vratiti i pokazali koliko su jaki.
Nadam se da ce United dati sve od sebe da ne izgubi tu utakmicu i po mogucnosti da pobijede.
Svi znaju koliko ta utakmica znaci svima,ali mislim da imamo kvalitet da se suprostavimo Cityu.
Imamo boljeg trenera po meni,Fergie bi mogao nadmudriti Mancinia u pon. samo se nadam da nece se igrati sa sastavom i stavljati nesto sto se vec vidjelo da ne fukcionise najbolje.
Pri tome mislim da Giggs ne igra veznog,jer se protiv Wigana vidjelo da jednostavno ne moze.
Ali tu je Paul Scholes,kakav igrac,mozda bi on mogao biti prevaga na nasu stranu 30 Aprila..
Rooney igra solidno,ali sto je bitno,postize golove veoma cesto.
Welbeck je usao u formu.
Nani se vratio i igra sjajno.
Valencia je malo razocarao zadnje 2 utakmice,ali to je covjek koji ce po meni pojesti Clichya na toj njihovoj lijevoj strani.
Carrick igra dosta solidno.
Rafael igra promjenjivo,kad to kazem,mislim da igra dobro u napadu,u odbrani zna kiksati i toga me malo strah..
Evans i Ferdinand su do utakmice sa Evertonom igrali odlicno,ali u ovoj zadnjoj razocarali,ali i dalje su vjerovatno najbolji stoperski par koji imamo na raspologanju,mada ne bi se zalio ni kada bi Jones ili Smalling poceli.
Evra je standardan,zna pogrijesiti,ali nemamo boljeg na toj strani,a i dosta je solidan tj dobar u zadnjih par utakmica.
Imamo Younga kao solidno izmjenu,Giggsa koji moze uci zadnjih minuta,Chicharita koji zna biti dobar joker..itd da ne nabrajam.
Moram ici sada,pa eto,toliko od mene. GGMU!
I evo jedan klip sto sam nasao,veoma dobar,jest da je kratak,ali nema veze
:
[youtube][/youtube]
City ima najbolji tim Epla po mnogima,dobili smo ih 2 puta ove sezone,oni nas jednom,ali na old traffordu su nam nanijeli taj bolan poraz.
Mi smo njih u FA cupu na Etihadu dobili 3:2,jedino sto me brine iz tog susreta je sto su se nakon 3:0 sa igracem manje uspjeli vratiti i pokazali koliko su jaki.
Nadam se da ce United dati sve od sebe da ne izgubi tu utakmicu i po mogucnosti da pobijede.
Svi znaju koliko ta utakmica znaci svima,ali mislim da imamo kvalitet da se suprostavimo Cityu.
Imamo boljeg trenera po meni,Fergie bi mogao nadmudriti Mancinia u pon. samo se nadam da nece se igrati sa sastavom i stavljati nesto sto se vec vidjelo da ne fukcionise najbolje.
Pri tome mislim da Giggs ne igra veznog,jer se protiv Wigana vidjelo da jednostavno ne moze.
Ali tu je Paul Scholes,kakav igrac,mozda bi on mogao biti prevaga na nasu stranu 30 Aprila..
Rooney igra solidno,ali sto je bitno,postize golove veoma cesto.
Welbeck je usao u formu.
Nani se vratio i igra sjajno.
Valencia je malo razocarao zadnje 2 utakmice,ali to je covjek koji ce po meni pojesti Clichya na toj njihovoj lijevoj strani.
Carrick igra dosta solidno.
Rafael igra promjenjivo,kad to kazem,mislim da igra dobro u napadu,u odbrani zna kiksati i toga me malo strah..
Evans i Ferdinand su do utakmice sa Evertonom igrali odlicno,ali u ovoj zadnjoj razocarali,ali i dalje su vjerovatno najbolji stoperski par koji imamo na raspologanju,mada ne bi se zalio ni kada bi Jones ili Smalling poceli.
Evra je standardan,zna pogrijesiti,ali nemamo boljeg na toj strani,a i dosta je solidan tj dobar u zadnjih par utakmica.
Imamo Younga kao solidno izmjenu,Giggsa koji moze uci zadnjih minuta,Chicharita koji zna biti dobar joker..itd da ne nabrajam.
Moram ici sada,pa eto,toliko od mene. GGMU!
I evo jedan klip sto sam nasao,veoma dobar,jest da je kratak,ali nema veze

[youtube][/youtube]
Za Sky Sports Hazard je rekao: "Polaskan sam komplimentima od najboljih menadžer svijeta."
"Manchester United je jedan od najboljih klubova na svijetu, rado bi poslušao bilo koju ponudu koja bi došle sa njihove strane."
"Manchester United je jedan od najboljih klubova na svijetu, rado bi poslušao bilo koju ponudu koja bi došle sa njihove strane."
Hazard bi nam dosao k'o budali samar
Izgleda da se probudio Snajder kad je najvaznije eno Intera na -3 od lige prvaka, mozda ne bi bilo loshe dovest takvog genijalca. U Unitedu bi vjerujem imao motiv vise za igru

Izgleda da se probudio Snajder kad je najvaznije eno Intera na -3 od lige prvaka, mozda ne bi bilo loshe dovest takvog genijalca. U Unitedu bi vjerujem imao motiv vise za igru
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.