FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2012, 17:45

Eldin Adilović odlučio je na treninge Željezničara dolaziti biciklom zbog sve većih saobraćajnih gužvi u gradu posljednjih dana. :mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 apr 2012, 18:05

Iako sam bio u maminom trbuhu, kad je bilo to polufinale kupa UEFA, svaki put se ocrnjačim kad vidim onu Osimovu facu nakon gola Videotona. Svaki put kad gledam taj meč, sve to posmatram kao da je uživo...

Da je samo malo još u desno otišla ta lopta... samo malo još...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 24 apr 2012, 18:08

Pazi Adilovicu carapica j eba c kih :lol:
Like a boss :lol:

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 24 apr 2012, 18:42

aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mogu ni Svjetsko u snookeru s mirom gledati. Ova dvojica ljepotana, xcoberx, LJUBAV1921, odstranjeni trajno sa naseg lijepog foruma. Maligna tkiva se odstranjuju, bar u savremenoj medicini.
nemoj cobera on je holigan...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2012, 19:08

Osnovci posjetili Željin stadion
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... in-stadion" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 24 apr 2012, 20:02

[youtube][/youtube]
hahaha legenda :lol:
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

titanik
Kontakt:

Post Postao/la titanik » 24 apr 2012, 20:42

vozdra manijaci **** vas ta prica spremate li se za sutra ev ja se lagano zagrijavam uz lasku pa ako bogda sutra jednu tricu da strpamo onim levatima

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 24 apr 2012, 22:56

Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 24 apr 2012, 23:03

zlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu :lol:

Čitava država bi se urotila protiv Želje, imali bi ovdje navijače od Vrbanjuše i Vratnika, pa do Borca, Sarajeva... Došlo je vrijeme da molim Boga da naš igrač ne padne u šesnestercu, zbog eventualnog penala, samo zbog komentara sitnih duša...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 24 apr 2012, 23:07

Sutra je finale širokom sanse su male 8-)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 24 apr 2012, 23:09

zlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu :lol:
pa u slucaju apsolutne dominacije kao sad Barce mozda i nebi
primjer derbi, unistili ih igrom, tako da penal, crveni... nista se nije pricalo, osim o jadnom Comoru sto mu je Zeba triput kroz noge provukao.
ali sada da se slicna situacija desi, vjerovatno bi bilo prozivanje Osima.
al neka, moraju oni svi jos da rastu, a dotad ce pokusavati spustati Zelju, da bi nam se priblizili.

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 24 apr 2012, 23:11

Glupost je vrijedjati Osima i rahmetli Haseta,to su sarajevske legende !

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 24 apr 2012, 23:13

samo kompleksaši vrijeđaju legende tuđeg tima..
ne volim ni poređenja, jer ovi što porede se često i ne sjećaju nijednog od tih legendi..

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 24 apr 2012, 23:20

Sutra ocekujem manje gledalaca nego protiv borca zbog loseg termina, u vrh glave 3500. Bilo koji rezultat bez primljenog gola je odlican za nas :D
FKŽ !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2012, 23:23

ukoliko netko onako udari igrača bez lopte, i to se još na kameri vidi, ne vidi razlog zašto bi se netko ljutio ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 25 apr 2012, 00:35

BlueTiger je napisao/la:Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu. :D Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!

Imam jedan prijedlog za nasu marketing sluzbu, pa vi volio da vidim koliko se ljudi slaze sa mnom a koliko ne?

Vako radi se o godisnjim kartama i mislim da bi na ovaj nacin mogli privuci jos vise gledalaca na nas stadion, a ujedno se na neki nacin i zahvalati nasim navijacima.
Poenta svega je da klub od sljedece sezone (dajem primjer) stavi godisnju za jug 60 KM, a da sa tom godisnjom, njen vlasnik, ima 50% popusta kada kupuje kartu za kup utakmice, 50% za evropske utakmice i nekih 15 % - 20 % na artikle u fan shopu.
Volio bih da cujem vasa misljenja o ovoj ideji? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 25 apr 2012, 01:01

BlueTiger je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu. :D Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!

Imam jedan prijedlog za nasu marketing sluzbu, pa vi volio da vidim koliko se ljudi slaze sa mnom a koliko ne?

Vako radi se o godisnjim kartama i mislim da bi na ovaj nacin mogli privuci jos vise gledalaca na nas stadion, a ujedno se na neki nacin i zahvalati nasim navijacima.
Poenta svega je da klub od sljedece sezone (dajem primjer) stavi godisnju za jug 60 KM, a da sa tom godisnjom, njen vlasnik, ima 50% popusta kada kupuje kartu za kup utakmice, 50% za evropske utakmice i nekih 15 % - 20 % na artikle u fan shopu.
da ti malo promijenim prijedlog
dakle sve godisnje ne samo jug
drugo stoji za kup za evropu ne to je previse
trece 15-20% je previse max do 10% i sumnjam da mogu to

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 25 apr 2012, 01:06

Mah teško da godišnje karte mogu važiti i za Europske utakmice, jer mi obično završimo nastup u Europi, a godišnje se tek počinju prodavati. :mrgreen:

Bilo kakav popust u Fan shopu bi bio odličan. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 25 apr 2012, 01:32

jug-onostalgicar je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:

da ti malo promijenim prijedlog
dakle sve godisnje ne samo jug
drugo stoji za kup za evropu ne to je previse
trece 15-20% je previse max do 10% i sumnjam da mogu to
Mrsko mi je da komentarisem ostalo, ali da li si ti svjestan kolika je marža Želji, ili firmi koja ono sve prodaje ??? Shvacas li da je zarada na jednoj obicnoj majici najmanje 300-400 %... Oni mogu dati 50% popust manijacima sa godisnjim kartama, i opet ce biti dobri itekako... Stvar je samo dobre volje i odnosa prema navijacima.. Ja da sam u upravi, iste sekunde bi ovim vrijednicima koji su spremni da kupe godisnju dao popust 50 %....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 25 apr 2012, 09:19

Sinoc Benjo Isovic mortus pjan hodao po gradu kazu nacugo se slaveci najveci uspjeh i pobjedu svog kluba(poraz Zelje od Videotona). :D
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo i 22 gosta.