BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
Dzumhur pobjedio Marcana 6-2 6-1 

Dzumi pobijedio Dinu Marcana iz Hrvatske rezultatom 6-2 6-1.
Mec je trajao 1 sat i 3 minute.
Mirza Basic ce u prvom kolu Kaohsiung CHa igrati protiv Liang-Chi Huanga(434). Nadam se da ce i Damir imati srece u zrijebu.
Sretno nasi!

Mirza Basic ce u prvom kolu Kaohsiung CHa igrati protiv Liang-Chi Huanga(434). Nadam se da ce i Damir imati srece u zrijebu.
Sretno nasi!

Ako Mirza sutra pobjedi, napredovace na narednoj listi za oko 35 pozicija 

Vrijeme je da i Mirza pocne "malo" igrati.NG1 je napisao/la:Ako Mirza sutra pobjedi, napredovace na narednoj listi za oko 35 pozicija

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
I pobijedio je i to u 3 seta.Osvojio je 10 bodova.BegAx je napisao/la:Vrijeme je da i Mirza pocne "malo" igrati.NG1 je napisao/la:Ako Mirza sutra pobjedi, napredovace na narednoj listi za oko 35 pozicija
BosnaE
Osvojio je 15 bodova , 5 iz kvalifikacija i 10 za prvo kolo. U drugom kolu igra protiv De Voesta i mislim da tu nema nikakvih šansi. Džumhur danas protiv Salamance i vrlo teško može dalje jer je Salamanca specijalista za šljaku.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Mislim da se bodovi osvojeni u pojedinim rundama ne sabiraju,nego se samo uzima u obzir broj bodova osvoejnih za rundu do koje teniser dodje.Semper je napisao/la:Osvojio je 15 bodova , 5 iz kvalifikacija i 10 za prvo kolo. U drugom kolu igra protiv De Voesta i mislim da tu nema nikakvih šansi. Džumhur danas protiv Salamance i vrlo teško može dalje jer je Salamanca specijalista za šljaku.
BosnaE
Lose mislis. Osvojio je 5+10=15 bodova do sada.newton_heath_lyr je napisao/la:Mislim da se bodovi osvojeni u pojedinim rundama ne sabiraju,nego se samo uzima u obzir broj bodova osvoejnih za rundu do koje teniser dodje.Semper je napisao/la:Osvojio je 15 bodova , 5 iz kvalifikacija i 10 za prvo kolo. U drugom kolu igra protiv De Voesta i mislim da tu nema nikakvih šansi. Džumhur danas protiv Salamance i vrlo teško može dalje jer je Salamanca specijalista za šljaku.
De Voest je izgubio
tako da Mirza u drugom kolu ide na jos jednog WC igraca.
U pitanju je Hsin-Han Lee, 579 igrac na Atp listi.
Mirza ovo mora iskoristiti. Sretno Mirza

U pitanju je Hsin-Han Lee, 579 igrac na Atp listi.
Mirza ovo mora iskoristiti. Sretno Mirza

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
To znaci ako prodje i drugo kolo da ce imati 15+25=40 Bodova.NG1 je napisao/la:Lose mislis. Osvojio je 5+10=15 bodova do sada.newton_heath_lyr je napisao/la:Mislim da se bodovi osvojeni u pojedinim rundama ne sabiraju,nego se samo uzima u obzir broj bodova osvoejnih za rundu do koje teniser dodje.Semper je napisao/la:Osvojio je 15 bodova , 5 iz kvalifikacija i 10 za prvo kolo. U drugom kolu igra protiv De Voesta i mislim da tu nema nikakvih šansi. Džumhur danas protiv Salamance i vrlo teško može dalje jer je Salamanca specijalista za šljaku.
Ukoliko osvoji turnir po tvome bi osvojio 10+25+45+75+125=280 ATP bodova,a to je nidje veze.
Nego ti procitaj malo pravila pa onda tvrdi nesto u sto nisi siguran.
Evo ovdje pa provjeri.
http://prntscr.com/8h7mq" onclick="window.open(this.href);return false;
BosnaE
Dzumi pobijedio Salamancu 6-3 6-4. 

A Dzumhur je majstor harda, pogotovo zbog servisaSemper je napisao/la:Džumhur danas protiv Salamance i vrlo teško može dalje jer je Salamanca specijalista za šljaku.

Kakav Salamanca, Dzumi za njeg Nadal...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Lose mislis. Osvojio je 5+10=15 bodova do sada.[/quote]
To znaci ako prodje i drugo kolo da ce imati 15+25=40 Bodova.
Ukoliko osvoji turnir po tvome bi osvojio 10+25+45+75+125=280 ATP bodova,a to je nidje veze.
Evo ovdje pa provjeri.
http://prntscr.com/8h7mq" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Vidi nesto, on je osvojio 5 bodova za prolazak kvala. Eh sad, za pobjede u glavnom turniru sistem bodovanja je 10, 25, 45, 75, 125.
Npr ako dodje do finala osvojio je 75 bodova + onih 5 za kvale i to je 80. Ovo ti moze svako potvrditi.
Sretno s citanjem pravila
To znaci ako prodje i drugo kolo da ce imati 15+25=40 Bodova.
Evo ovdje pa provjeri.
http://prntscr.com/8h7mq" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
Vidi nesto, on je osvojio 5 bodova za prolazak kvala. Eh sad, za pobjede u glavnom turniru sistem bodovanja je 10, 25, 45, 75, 125.
Npr ako dodje do finala osvojio je 75 bodova + onih 5 za kvale i to je 80. Ovo ti moze svako potvrditi.

- el-fighter
- Kontakt:
Danas 4 nasa tenisera imaju nastupe na turnirima.
Mirza Basic je u Kaohsiungu (Tajvan) pobijedio Huanga (Kina) sa 2-1 (6-4, 3-6, 6-3).
Damir Dzumhur je savladao Salamancu (Kolumbija) na turniru u Sao Paolu sa 2-0 (6-3, 6-4).
Tomislav Brkic je pobijedio Hizaka (Hrvatska) u Belcontiju sa 2-0 (6-4, 7-6).
Amer Delic ce veceras od 20.30 sati igrati svoj mec na turniru u Savannahu protiv Lemkea.
Mirza Basic je u Kaohsiungu (Tajvan) pobijedio Huanga (Kina) sa 2-1 (6-4, 3-6, 6-3).
Damir Dzumhur je savladao Salamancu (Kolumbija) na turniru u Sao Paolu sa 2-0 (6-3, 6-4).
Tomislav Brkic je pobijedio Hizaka (Hrvatska) u Belcontiju sa 2-0 (6-4, 7-6).
Amer Delic ce veceras od 20.30 sati igrati svoj mec na turniru u Savannahu protiv Lemkea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bas tako..NG1 je napisao/la:

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ako je tako,ja se izvinjavam,jos bolje onda.Priznajem nisam znao da se bodovi iz kvala sabiraju sa bodovima u MD.Kuko je napisao/la:Bas tako..NG1 je napisao/la:
BosnaE
Uspješan dan za BH tenisere.
Amer Delic savladao Lemkea na turniru u Savannahu rezultatom 2:0 (6:3 , 7:6)
Amer Delic savladao Lemkea na turniru u Savannahu rezultatom 2:0 (6:3 , 7:6)

You'll Never Walk Alone
Dao Bog pa da mi doživimo još ovakivih dana kao danas!svaka čast momcima
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Danas od nasih igra samo Dzumhur, i to u 15h protiv Brizzija(377 igrac na atp listi), koji je usao u MD kroz kvale kao i Damir. Sretno majstore 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Gledajuci jucerasnji Damirov mec,mislim da ne bi trebao imati vecih problema da preskoci i drugu prepreku i plasire se u QF.NG1 je napisao/la:Danas od nasih igra samo Dzumhur, i to u 15h protiv Brizzija(377 igrac na atp listi), koji je usao u MD kroz kvale kao i Damir. Sretno majstore
Time bi imao i zagarantovanih 18 ATP bodova(15+3) te bi i pomak na sledecoj listi bio znacajan (10-12 pozicija).
Kako god,sretno Damire i nadajmo se da ce ga dobar rezultat na ovom CH-u pogurati da upadne u kvale RG-a.
BosnaE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.