Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nemoj cobera on je holigan...aleksandar_veliki je napisao/la:Ne mogu ni Svjetsko u snookeru s mirom gledati. Ova dvojica ljepotana, xcoberx, LJUBAV1921, odstranjeni trajno sa naseg lijepog foruma. Maligna tkiva se odstranjuju, bar u savremenoj medicini.
zlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu
pa u slucaju apsolutne dominacije kao sad Barce mozda i nebizlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu
ukoliko netko onako udari igrača bez lopte, i to se još na kameri vidi, ne vidi razlog zašto bi se netko ljutiozlaya_tm87 je napisao/la:Gledam ovu tekmu veceras i kontam ne d'o Bog da sudija da crveni protivnickom igracu i poslije toga jos i penal svira za Zelju. To bi bila havarija na forumu
Volio bih da cujem vasa misljenja o ovoj ideji? HvalaBlueTiger je napisao/la:Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu.Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!
Imam jedan prijedlog za nasu marketing sluzbu, pa vi volio da vidim koliko se ljudi slaze sa mnom a koliko ne?
Vako radi se o godisnjim kartama i mislim da bi na ovaj nacin mogli privuci jos vise gledalaca na nas stadion, a ujedno se na neki nacin i zahvalati nasim navijacima.
Poenta svega je da klub od sljedece sezone (dajem primjer) stavi godisnju za jug 60 KM, a da sa tom godisnjom, njen vlasnik, ima 50% popusta kada kupuje kartu za kup utakmice, 50% za evropske utakmice i nekih 15 % - 20 % na artikle u fan shopu.
da ti malo promijenim prijedlogBlueTiger je napisao/la:Volio bih da cujem vasa misljenja o ovoj ideji? HvalaBlueTiger je napisao/la:Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu.Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!
Imam jedan prijedlog za nasu marketing sluzbu, pa vi volio da vidim koliko se ljudi slaze sa mnom a koliko ne?
Vako radi se o godisnjim kartama i mislim da bi na ovaj nacin mogli privuci jos vise gledalaca na nas stadion, a ujedno se na neki nacin i zahvalati nasim navijacima.
Poenta svega je da klub od sljedece sezone (dajem primjer) stavi godisnju za jug 60 KM, a da sa tom godisnjom, njen vlasnik, ima 50% popusta kada kupuje kartu za kup utakmice, 50% za evropske utakmice i nekih 15 % - 20 % na artikle u fan shopu.
Mrsko mi je da komentarisem ostalo, ali da li si ti svjestan kolika je marža Želji, ili firmi koja ono sve prodaje ??? Shvacas li da je zarada na jednoj obicnoj majici najmanje 300-400 %... Oni mogu dati 50% popust manijacima sa godisnjim kartama, i opet ce biti dobri itekako... Stvar je samo dobre volje i odnosa prema navijacima.. Ja da sam u upravi, iste sekunde bi ovim vrijednicima koji su spremni da kupe godisnju dao popust 50 %....jug-onostalgicar je napisao/la:da ti malo promijenim prijedlogBlueTiger je napisao/la:Volio bih da cujem vasa misljenja o ovoj ideji? HvalaBlueTiger je napisao/la:Samo ovi dresovi iz sezone 1984/85 su meni stvarno super. Kada bi se mogla napraviti replika ovih dresova za sljedecu sezonu.Zvezda je napravila repliku dresova iz 91, zasto ne bi mogli i mi!
dakle sve godisnje ne samo jug
drugo stoji za kup za evropu ne to je previse
trece 15-20% je previse max do 10% i sumnjam da mogu to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.