FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

catalonia
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la catalonia » 24 apr 2012, 23:49

proklestvo branioca lige prvaka se nastavlja :D jednostavno nemoguće
.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 24 apr 2012, 23:49

mandraX je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
i ti pratiš fudbal :mrgreen:
sjećaš se onog dijeta što na emiratima protiv barse mislim nije imo pogrešnog pasa?
e to je on ;)
Otkud sad bitni pasovi? Gle čuda...
Xavi? :lol:
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 24 apr 2012, 23:51

Guardioli novi ugovor .... na godinu se vraca Villa , Pedro se opravlja aBd , Messiju odmor od 2 mjeseca dati .... dovesti Bale , jer nam Abidal mnogo fali i to je to ....
Njega treba otjerati što prije! :x
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 apr 2012, 23:51

Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura :shock:
Zato što žive na kreditima, svake sezone bilježe minuse bez obzira na rezultate a ulažu po stotine miliona pored La Masije.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 24 apr 2012, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2012, 23:51

nedim1993 je napisao/la:
L-Train je napisao/la: Ko je Jack Wilshere :mrgreen:
sjećaš se onog dijeta što na emiratima protiv barse mislim nije imo pogrešnog pasa?
e to je on ;)
aha,taj kepec :lol:

salim se ba,gdje necu znati ko je Jack :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 apr 2012, 23:52

Invincibles je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:
e to je on ;)
Otkud sad bitni pasovi? Gle čuda...
Xavi? :lol:
Zato i pitam, kad god bi to neko ovdje spomenuo, Xavija ili Inestu i pasove u istoj rečenici, ljudi bi ga ismijavali, kao "pasovi nisu bitni", "ebeš dodavanja"...i slično tome...kad sad odjednom sve to bitno, sad je ta neka engleska Viršla dobar, odnosno extra igrač upravo zbog tih dodavanja...wow
Mancini je napisao/la: Njega treba otjerati što prije! :x
Dobar ti nick.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 apr 2012, 23:54

Čestitam na predobroj igri i još boljoj glumi ;)

Sad ozbiljno, niste mogli. Odmah sam ja govorio, nek Barca do 60' ne bude vodila koliko joj treba za prolazak dalje neće ni proći.

Ipak ovo nije najbolji tim u historiji ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 apr 2012, 23:55

Saurman je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Mene samo jedno zanima kako Barca ima love za tolike transfere a duguju 578 miliona eura :shock:
Zato što žive na kreditima, svake sezone bilježe minuse bez obzira na rezultate a ulažu po stotine miliona pored La Masije.
Pa i ova La Massija je velika farsa.Kada kazu Puyol dijete Barce,a covjek u tu njihovu akademiju dosao sa 17 godina.Znamo svi vrlo dobro da su igraci vec u tim godinama dobro formirani.
Ja se nadam nekoj promjeni u politici Španjolske da ovi "kreditasi" iz Madrida i Barce dozive sudbinu ostalih timova pa da vide kako je.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Zeka
Kontakt:

Post Postao/la Zeka » 24 apr 2012, 23:55

Harrison je napisao/la:Znate li sta bi Mourinho na kraju tekme sapnuo Guardioli na uho: Ici ces u Minhen, al' dogodine :lol:
Majstore,ti si više opterećen Barcelonom nego Realom.Samo ti to mogu reć.

Istina,ispali smo iz lige prvaka samo zato sto nismo imali sreće.
Dva Messijeva penala su nas koštala po meni 2 titule.One u ligi prvaka i u Primeri.Kup je naš.

Idemo dalje.Upotrebit cu jednu frazu,poznatiju Harrisonu i slicnim a to je
Bit će bolje sljedeće sezone.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 24 apr 2012, 23:57

Ebo majku nikada docekati da se forum ocisti od govanaa, pa da se koja prokomentarise izmedju navijaca Barcelone. VISCA EL BARCA!!!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 24 apr 2012, 23:58

adriano_leite je napisao/la:Ebo majku nikada docekati da se forum ocisti od govanaa, pa da se koja prokomentarise izmedju navijaca Barcelone. VISCA EL BARCA!!!
tako je Adriano,Monolog ne radi svoj posao,a masno je placen za njega :lol:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 24 apr 2012, 23:58

adriano_leite je napisao/la:Ebo majku nikada docekati da se forum ocisti od govanaa, pa da se koja prokomentarise izmedju navijaca Barcelone. VISCA EL BARCA!!!
Sad se postovi nabijaju na "cestitanju" :mrgreen:
Sretno zmajevi!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 24 apr 2012, 23:59

ma dodzes sutra samo...sad ostavi ove sve da se malo izive...docekali ljudi svojih 5 minuta nakon 4 godine..moras ih razumjeti malo..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 25 apr 2012, 00:01

T-MAC je napisao/la:
ma dodzes sutra samo...sad ostavi ove sve da se malo izive...docekali ljudi svojih 5 minuta nakon 4 godine..moras ih razumjeti malo..
Ma kakvo sutra, sutra jos gore, kad se djeca sjate koja su morali na spavanje nakon tekme, tek ce sutra biti opsta havarija :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 25 apr 2012, 00:01

T-MAC je napisao/la:
Ma ovo isto kao protiv Intera,kraj velike Barce,bla bla. Nisu svjesni da ce Barca sljedece godine biti gladna trofeja ko nikad dosada.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 apr 2012, 00:01

Gerard Piqué će noć provesti u bolnici na promatranju da bi se otklonila mogućnost neke povrede mozga. Nakon izlaska sa terena, igrač je bio dezorijentisan i nije mogao bez pomoći ljekara otići do svlačionice. Vjeruje se da je dobio potres mozga, ali tačnije informacije bit će poznate sutra.

Di Matteo: "I dalje mislim da je Barca najbolji tim na svijetu. Trudili smo se i imali potrebnu sreću."

Fabregas
: ''Nogomet je nekada nepravedan. Ako postoji način na koji želite izgubiti, onda je to ovaj - ostati vjeran našem stilu.''

''Imam 24 godine i nikada nisam vidio da Camp Nou reaguje tako nakon poraza. Osjećam se krivim zbog promašenih šansi. Ipak, sada moramo razmišljati o četiri utakmice Primere koje su nam ostale, a zatim o finalu Kupa kralja. Ovaj tim, ovaj klub se uvijek vraća jači i tako će biti i sljedeće sezone.''

Joan Laporta: "Ova ekipa i ovaj trener nisu zaslužili da ispadnu na ovakav način. Hvala vam na svim ovim godinama velike sreće koju ste nam podarili. Visca el Barça i visca Catalunya!"

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 apr 2012, 00:01

Zeka je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Znate li sta bi Mourinho na kraju tekme sapnuo Guardioli na uho: Ici ces u Minhen, al' dogodine :lol:
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 25 apr 2012, 00:02

adriano_leite je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Ma kakvo sutra, sutra jos gore, kad se djeca sjate koja su morali na spavanje nakon tekme, tek ce sutra biti opsta havarija :lol: .
Ajde ne pričaj bezveze i ti čim Bron loše odigra počneš pričat o njegovim ljudskim osobinama :P
Smanjuje se broj Barcinih navijača baš me zanima čiji će se povečat nakon finala LP. :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 25 apr 2012, 00:05

D10S je napisao/la:Jel' pozvo Guardiola Messija veceras?
A ja fino prije utakmice pitam. :?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 apr 2012, 00:06

PatrickBateman je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
Ma ovo isto kao protiv Intera,kraj velike Barce,bla bla. Nisu svjesni da ce Barca sljedece godine biti gladna trofeja ko nikad dosada.
lako cemo za ovo.

ako Guardiola ode,e onda je problem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.