FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ja licno imam osjecaj da ce vecerasnja utakmica odluciti sudbinu Guardiole na klupi Barce. Ukoliko ne daj Boze kojim slucajem ne prodju u finale mislim da ce se na kraju sezone povuci i to ce opravdati time da je ekipa izgubila moticaciju, mada ja tesko mogu zamisliti Barcu bez Guardiole.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Nail for Real
- Kontakt:
Ne.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ocekuje se dosta golova . Prvo,ne vjerujem da ce Di Mateo odigrati kao u Londonu, oni znaju da su ih vile pronosale u tom mecu . Barca je tada imala 6-7 opasnih prilika, te 24 suta prema Cehu , veceras ako napravite bar polovinu od toga jedna ce uci da ga hebes .Ako uzmemo u obzir da je Camp Nou veci teren , samim tim teze se braniti ,ali u isto vrijeme zbog sirine idealan za kontra napade . Dakle,ocekujem malo otvoreniji Chelsea ,Chelsea koji ce preko kontre traziti neki pogodak .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 24 apr 2012, 20:26, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam šta mandrax stručnjak veli, ali ja kažem pobjeda Chelsea u oba poluvremena
E čuj ga oni bi još i naređivo kako će ko igrati

E čuj ga oni bi još i naređivo kako će ko igrati

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Daj ba, bar sam od tebe ocekivao da ne padas na te gluposti. Camp Nou je tacno jedan metar siri i duzi od SB-a. Ne moze jedan metar odlucit da ga yebesjuznjak> je napisao/la:Ako uzmemo u obzir da je Camp Nou veci teren , samim im teze se braniti ,ali u isto vrijeme zbog sirine idealan za kontra napade .

Ne znam sta da ocekujem od vecerasnje utakmice, moze biti potop, moze biti i veliko razocaranje za culese. Ali u svakom slucaju sam siguran da ce biti velikih sudijskih previda.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listića
Ovo mi je čak najnesigurniji par

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- KapioFootball
- Kontakt:
Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo
e necemo sad namjerno
:ugeek:

tech je napisao/la:Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo![]()
e necemo sad namjerno
![]()
![]()
![]()
O čemu tiLBJ MVP je napisao/la:Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listićaOvo mi je čak najnesigurniji par
![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ako je tako zaista, onda respectLBJ MVP je napisao/la:tech je napisao/la:Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo![]()
e necemo sad namjerno
![]()
![]()
![]()
O čemu tiLBJ MVP je napisao/la:Nek bude penal za vas da Messi zabije i pobjedite treba mi za listićaOvo mi je čak najnesigurniji par
![]()
Draže mi je finale Barca-Real nego Chelsea-Real

- legenda reala
- Kontakt:
Idemooooooo Chelseaaaaaaaatech je napisao/la:Gledam vamo svi "englezi" redom po defaultu žele srecu i daju podršku Čelziju da fol osvjetle obraz EPL i tako te price, a vamo na ovom podforumu o Primeri ovi naši "španci" dušmanski cekaju ko zapete puške da ispadnemo![]()
e necemo sad namjerno
![]()
![]()
![]()

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mene najvise strah ovog Turcina sto sudi, poznate su veze Turske i Turkish Airlines-a i Barselone, a negdje sam procitao da je ovaj sudija u nekakvim rodbinskim vezama sa rukovodiocima spomenute kompanije, sto znaci
, jeb.aji ga, ako zapne Barsi nadajmo se svacemu 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
nije ba nego sudijin najbolji jaran ima komsiju cija cura navija za Barcelona pa ce zbog toga pogurati BarcelonuHarrison je napisao/la:Mene najvise strah ovog Turcina sto sudi, poznate su veze Turske i Turkish Airlines-a i Barselone, a negdje sam procitao da je ovaj sudija u nekakvim rodbinskim vezama sa rukovodiocima spomenute kompanije, sto znaci, jeb.aji ga, ako zapne Barsi nadajmo se svacemu
Ima ti ta mjestakirba je napisao/la:nije ba nego sudijin najbolji jaran ima komsiju cija cura navija za Barcelona pa ce zbog toga pogurati Barcelonu

- legenda reala
- Kontakt:
E vidi kako sudija uleti klizeći Cahilu i sad će Mesiu biti lakše

Trebao biti penal za Chelsea, Valdez pokupio i loptu i Pique-a i Drogbu... jbt...ja mislio Pique umro, u pocetku haman nikave znake zivota nije davao
, jbt. sjeb'o sam se bio 

Pique zaboravio kako se zove poslije ovog. 

- legenda reala
- Kontakt:
Ma daj ne zajebaji više jbt
beze trolaš.
Sad za sad, Barca ih razbija, realizacija opet problem.
Valdes ubi sve redom
(jes ga pokupio
)
Sudija nije ni imao nekog posla.
Očekujem prolaz Chelsea

Sad za sad, Barca ih razbija, realizacija opet problem.
Valdes ubi sve redom

Sudija nije ni imao nekog posla.
Očekujem prolaz Chelsea

Fuj fuj fuj, jeb.o te Valdes koji konj od covjeka, pa da sam Pique sastavio bi ga sa stativom... On je daleko najgluplji igrac na svijetu gov** ruzno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.