Gdje je Barcelona sada? Pa Realu je 5 godina ovakva sezona bila samo sanSPY je napisao/la:Ma onda nema potrebe da se igra prvenstvo i liga prvaka. Dajte barci sve trofeje odma'. Govorili su to i prije početka ove sezone, pa vidi gdje su sada.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Gdje je Barcelona sada? Pa Realu je 5 godina ovakva sezona bila samo sanSPY je napisao/la:Ma onda nema potrebe da se igra prvenstvo i liga prvaka. Dajte barci sve trofeje odma'. Govorili su to i prije početka ove sezone, pa vidi gdje su sada.
Ako je nas Pep popizdio nece se ni sat prije tekme znati, dat ce lazni jer je prosli puta neko otkrio sastavmandraX je napisao/la:Još maloo...kad će se definitivno saznat' sastav za večerašnju tekmu? Jel' ono sat vremena prije same tekme?
To defitivno očekujem, Chelsea nema nikakve šanse ukoliko ovaj sastav izađe...mandraX je napisao/la:Cesc--------Messi-----Alexis
----Iniesta---------Xavi------
-----------Busquets----------
Puyol--Masch--Pique--Alves
-------------Valdes-----------
D10S je napisao/la:Jel' pozvo Guardiola Messija veceras?
Stavio sam 2 puta na dva glupa posta, ali na glupe postove se covjek ne moze posteno ni nasmijati, pa postavim ovaj gif da bude malo zanimljivijeD10S je napisao/la:Stavio si taj gif vec pet puta kao odgovor na necije postove i ja jos nisam desifrovao poruku iz istog.
Da ne bude sve spam, Puyol i Mascherano imaju zute kartone. A brzo bi trebale izaci i sluzbene postave.
http://www.marca.com/marcador/futbol/20 ... a/bar_che/" onclick="window.open(this.href);return false;
Uci ce Alves svjez, kada je lud onako svih 90 minuta, kakav li ce tek biti kada udje oko 60-te minute, nece ga kamera moci snimitimandraX je napisao/la:Šta je sad @Monolog![]()
![]()
![]()
@Romariooo = Villanova![]()
Dobar sastav, samo ni meni nije nimalo jasno zašto je Alves na klupi, al hajd...VISCA BARCA!
![]()
![]()
![]()
a jest ga romario "ubo"barca_87 je napisao/la:Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué; Busquets, Xavi, Iniesta, Cessc; Alexis, Messi y Cuenca eto
nema alvesa
3-3-4barca_87 je napisao/la:Valdés, Puyol, Mascherano, Piqué; Busquets, Xavi, Iniesta, Cessc; Alexis, Messi y Cuenca eto
nema alvesa
Ja nisam ni rekao da jest, Tello ima talenta samo nema jos iskustva jos je mlad trenutno nema potrebe da ga forisra u ovim jacim utakmicamamandraX je napisao/la:Tello je dobar igrač za ekipe tipa Granada, Zaragoza i sl, al' nije dovoljno dobar za ekipe tipa Chelsea, Real Madrid i sl, možda (vjerovatno hoće) nekad bude, al' sad nije.beli je napisao/la:De bolan šta pricas Tello je dobar igrac to sto je grijesio na 1 utakmici ne mora znaciti da je bot prije je igrao dobro i golove davao samo jos uvijek nema iskustva ejer je mladDonnie Darko je napisao/la:Ako Tello bude igro sutra, ja idem na log out od Barce za ovu sezonu. Hebo ga Tello u rcma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.