Sa Dzekom se ne desava nista cudno. Jednostavno covjek se ufuro, i postao glumac. Igrao je nekako kao ibrahimovic.velez_mostar je napisao/la:Na poluvremenu sam skoro dobio slom zivaca,iz razloga sto na semaforu nije bilo nekih 3-1,jer smo imali takve prilike da se to moralo rijesiti..ali sta je ,tu je ,na kraju sam jako zadovoljan ,ako uzmemo u obzir koliko su sansi imali Turci ,i kako su dominirali sto se igre tice.
Nas najveci problem je statika ,pogotovo zadnjih 20 tak minuta,pa to je nevjerovatno,isto k'oda nam igraci igraju u nasoj ligi,to se vuce po terenu,jedva trci..Boze sacuvaj..
Sa Dzekom se nesto cudno desava,nevjerovatno kako je momak za kratko vrijeme formu izgubio..ali valjda ce biti bolje..
Uvijek sam kritizirao Supica,ovaj put ga stvarno moram pohvaliti,svaka mu cast...
Sto se tice ostalih igraca,ne bih komentarisao ..ali bih pohvalio Ciru,i njegovu taktiku,njegov sam veliki krticar,ali je muski odigrao...
I,da ,da ne zaboravim,kljucni igraci ove uakmice su RAHIMIC,I SALIHOVIC...
Na kraju ,da dodam ,da mi je postalo ici na zivce sto uvijek moramo cekat zadnje utakmice,uvijek napeto,uvijek kalkulacije..moramo dobiti ovo,ono..mada imamo sve u svojim rukama,ali opet...vjerujem kako cemo Estoniju mlatnuti,ali ce biti dobro nabrijani da nam pomute racune!
POZDRAV SVIM NAVIJACIMA BiH...
iznervirao sam se kada sam vidio da turski igrac trci pored njega na dva metra, a on seta dole, i gleda u pod.
samo bih molio sve navijace na ovom forumu da manje potcjenjuju ekipe sto igraju protiv nas. potcjenili ste turke, a ljudi bolje od nas plasirani na ljstvici. i to dosta bolje plasirani.