NK Široki Brijeg

Rosas7
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Rosas7 » 24 apr 2012, 17:03

domorocki je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
:oops: :oops: sramotno
strasno :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 17:04

Sto trecu jadan ne bio???
Inače trebali bi se svi okaniti suđenja.Tko je bolji nek pobjedi,ekipe su tu negdje,Željo je u boljoj formi pa je vjerojatno i favorit.Ne bih da sutra samo gledamo greske suca i cim pogrijesi odmah neka zavjera.Ne vjerujem da ce suci bude li gresaka to namjerno raditi,barem se nadam.Ovo je ipak finale kupa jedne zemlje i trebali bi to svi postovati.I volim sto sa Željom igramo,jer se nadam da nece ova tema biti pretrpana likovima koji dolaze samo provocirati.Sa Sarajevom je sve proslo u redu nek bude tako i sada!!!

rossoneri83sa
Kontakt:

Post Postao/la rossoneri83sa » 24 apr 2012, 17:15

Rosas7 je napisao/la:
domorocki je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
:oops: :oops: sramotno
strasno :lol:
Izvini drug stvarno ne želim nikoga da vrijedjam niti da provociram,al šta je strašno i sramotno u jednom pokušaju da se spuste tenzije izmedju Širokog i Sarajeva,mislim da je ovo krajnje korektan potez F.K.Sarajevo!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 24 apr 2012, 17:20

rossoneri83sa je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: strasno :lol:
Izvini drug stvarno ne želim nikoga da vrijedjam niti da provociram,al šta je strašno i sramotno u jednom pokušaju da se spuste tenzije izmedju Širokog i Sarajeva,mislim da je ovo krajnje korektan potez F.K.Sarajevo!
uredu to,ali sta mislis da je siroki stavio na svojoj stranici slijedeca utakmica protiv fk hrenovcice,pa onda poslije stavio ovakav tekst,pa svi bi se smijali tomu ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 24 apr 2012, 17:22

Ne možeš porediti nikako "hrenovcice" i "Lišticu" ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 17:36

bagrcavi je napisao/la:Ne možeš porediti nikako "hrenovcice" i "Lišticu" ;)
Tako je!Lištica je nasa rijeka i ime koje je nametnuto gradu.E sad vi zamislite neko ime koje oznacava patnju grada Sarajeva dok je bilo pod okupacijom,i shvatit ce te.Ime Lištica je oznacavala smrt za stanovništvo Širokog.I ne mozes vrijeđati nekoga da bi poslije rekao da si zelio da bude mir i bratstvo i jedinstvo.
Vratimo se mi na temu,ovakvi dopisi ne zanimaju nikoga.

rossoneri83sa
Kontakt:

Post Postao/la rossoneri83sa » 24 apr 2012, 17:40

Rosas7 je napisao/la:
rossoneri83sa je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la: strasno :lol:
uredu to,ali sta mislis da je siroki stavio na svojoj stranici slijedeca utakmica protiv fk hrenovcice,pa onda poslije stavio ovakav tekst,pa svi bi se smijali tomu ;)
drug ja mislim da nisi shvatio,nije poenta bilo vrijedjati Široki Brijeg,vec pokusati poslati poruku mira,jednakosti i pravde ljudima u Hercegovini ,a kako već znamo da nam mediji plasiraju samo skandale,uvod u tu poruku je skanadal.

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 17:45

Hhah ma daj ,ta nismo djeca.Sta je bilo prosle godine kad je na plakatima pisao fk Široki.Jel i to poruka mira.Zna se sta je poruka mira,jednakosti,pravde.To nama Papa šalje a ne druga navijačka grupa.Sta da su Škripari poslali poruku mira vama u Bosni??Ovdje se ne vodi rat,primljeni ste bolje netko itko sto je dosao na Pecaru.Ni jedan ruzan povik s tribina,od navijača.Pa sta nama govore u Sarajevu,Vrapcicima,pljuju nam igrače,psuju i zivo i mrtvo.E njima ste trebali poslati poruku mira,svojim frendovima.Ja postujem vas klub,al mislim da nama nitko ne treba davati moralne lekcije,u bilo cemu.
Kao sto sam vec govorio,vratimo se temi.
PS-Koji je omjer nasih juniora ove sezone s Borcem,jel moguce da smo ih dobili 8-1??

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 apr 2012, 17:46

Prije bi rekao da se racunalo da ce proci neprimijeceno, a mangupski, pa et kad je vec izazvalo skandal i opravdanu osudu medija, onda se krenulo sa priopcenjem kako je to bas bio i cilj. ;) Haj onda nek je cilj nekoga direktno vrijedjati i provocirati cisto s motivom skandala, taman bi se i svi trebali sada baviti time pretpostavljam, ta sta ima veze sto se to direktno veze sa simbolom patnje i stradanja hrvatskog naroda na tim prostorima, ipak, treba napraviti skandal kao uvod u nesto. Cisto sumnjam. ;) Takvi jako dobro znaju zasto to rade, i tu nema price.

Al, zaista nebitno u ovom momentu. Stoga bi molio da se ne obraca pozornost vise na to i diskutira o tome nego o samoj temi.
...Život za Široki...

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 apr 2012, 17:56

I ja mislim :Gle novo nasta!

Dosadni su više, sud sa murijom rijetko gdje dobiješ, i to je činjenica.Samo da Vam Jefton sutra slabije igra, u prvom kolu je dominirao, Ješe je najveća šansa, samo da mu se kvalitetno uvaliti...Kvalitetniji smo i sutra rjesavamo kup...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 24 apr 2012, 20:27

Ono što griješite i jedni i drugi u ovoj diskusiji jeste to da povezujete fksinfo.com sa samim klubom. Radi se o navijačkoj stranici, kao da recimo Škripari na svojoj stranici (ako je imaju) napišu "NK Hrenovčice",... šta god je napisano na fksinfo.com je relevantno i treba se posvetiti pažnje koliko i piskaranjima na forumima.

Nisam ni na čijoj strani, samo kažem da se previše pompe diglo oko nebitne stvari. Hordaši vas zovu Lištica već duže vrijeme, nije to nikakva tajna pa da se tek sad o tome piše. A ovaj zadnji članak mi djeluje jeftino i nikako ne bih rekao da je ono "NK Lištica" bilo u mirnodopske svrhe, al' koga **** sad, podržavam smirivanje strasti ako ništa.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2012, 20:40

England je napisao/la:Pa zašto ti Kevin sve na crno...?
I prvo kolo ste imali mrtvaca kod 0:0 pa niste zabili...u čemu je tvoj problem, stvarno je nejasno zašto misliš da je važno ko sudi...što tebi uopće znači kup kad tako razmišljaš...igrajte 3 hnl..i to je najbolje za tebe..
ko na crno **** mu miša...
napisao sam očekivano jer sam i očekivao njega..

a dolje je samo činjenica da je svirao želji već 4 tekme ovo proljeće što je pomalo zanimljivo moraš priznat..

jeboga ti..u Europi je Široki, sad lgano 2 tekme kupa, pa ko bolji..ha ya.

bez pritisaka bez moranja
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 25 apr 2012, 09:27

drug ja mislim da nisi shvatio,nije poenta bilo vrijedjati Široki Brijeg,vec pokusati poslati poruku mira,jednakosti i pravde ljudima u Hercegovini ,a kako već znamo da nam mediji plasiraju samo skandale,uvod u tu poruku je skanadal.
VELLLLIKIII KOMPLEKS, i ništa više!!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 apr 2012, 19:23

Predefanzivna formacija sa dva zadnja vezna Jeftonom i Marcianom koji ne prelaze u Željinu polovicu..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 apr 2012, 19:27

Barney Stinson je napisao/la:Predefanzivna formacija sa dva zadnja vezna Jeftonom i Marcianom koji ne prelaze u Željinu polovicu..
slazem se..
neznam sto mu ovo treba..marciano prespor i prodao je vec 20 lopti

zakaric igra za ****..ja bi odmah misica ubacio ili dinu gurnuo gore a ljubica nazad.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 apr 2012, 19:29

Kevin je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:Predefanzivna formacija sa dva zadnja vezna Jeftonom i Marcianom koji ne prelaze u Željinu polovicu..
slazem se..
neznam sto mu ovo treba..marciano prespor i prodao je vec 20 lopti

zakaric igra za ****..ja bi odmah misica ubacio ili dinu gurnuo gore a ljubica nazad.
Ma Zakarić igra za **** godinu dana..
Ma treba jednog od dvojice zadnjih veznih izvesti i ubaciti nekoga tko bi se usudio preci na Željinu polovicu :)
19 - ђ - 11

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 25 apr 2012, 19:30

treba Roskama stavit pa nek trci po krilu,kakav Misic...

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 25 apr 2012, 20:43

nadam se da se necete zaliti ko one pic.kice iz banja luke povodom sudjenja... imali ste super sudjenje... iako je penal za vas bio diskutabilan... ali je nas u vise navrata ostetio... i to debelo...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 apr 2012, 20:44

Ovo je smijesno sto smo mi danas odigrali.. Bloudeku di su ti muda ostala.. Onoga Zakarica nogom nabiti u guzicu cim izadje iz autobusa kad se vrate, pa onda nadalje.. Šilić sa 30 i kusur godina pretrci vise od svih drugih zajedno.. Marciano kao da ima neko ogranicenje u glavi pa da ne smije preci na drugu polovicu terena.. Moj Bloudek jesi sastavio formaciju e svaka ti cast..
19 - ђ - 11

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 25 apr 2012, 21:08

Danas je zeljo prvo poluvrijeme mogao dati 3-4 gola,imali ste dosta srece+ljudima cist gol ponisten!!
Sanse su vam minimalne pred revans,zeljo daje gol na pecari.
Prvo poluvrijeme ste izgledatli kao kozara!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.