FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
teško ovo vrijeme pa se psihijatrijskim slučajevima simptomi pogoršavaju...
Bas je neki pritisak u zraku, meni je muka sa 17 godina, a kako je njemu sa 67ChWilla je napisao/la:teško ovo vrijeme pa se psihijatrijskim slučajevima simptomi pogoršavaju...

Hase je legenda, kazem kao navijac Zelje.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
PRVO: imas besplatn put u BanoviceLJUBAV1921 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.
PRVO-hoces prestati da se obracas
DRUGO-KO GOD SPOMENE OSIMA i zeljeznicar u ovom kontekstu isti ce odgovor dobiti od mene
TRECE-strasti smirivati medju vama djecom,u gradu u kojem se trenutno dnevno desi par pucnjava,ubistava i pljacki..to je uzaludno
ČETVRTO-ti ces da zalis mene...mozes,ali OPET,OSIMA KO GOD DA SPOMENE isto ce da dobije..kad ne znaju da cijene ko je i sta bio..naravno"sarajevo jadna vam je sudba,jadne vas napravi udba"
PETO-da ja sam navijac koji je bio na bunkeru kod teretane,koji je bio malo lijevo od te teretane za titovo vrijeme,i da navijac koji sada sjedi u sektoru b,i koji ima gostovanja,tuca,koliko ti nemas kilometara predjenih od svog rodjenja..
i nemoj vise..imas temu,pisi o temi
DRUGO: "strasti smirivati medju vama djecom,u gradu u kojem se trenutno dnevno desi par pucnjava,ubistava i pljacki..to je uzaludno" pa dobro de ti jos malo potpaljuj i doprinesi losoj atmosferi svaka cast.
TRECE: procitaj pravila foruma.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- rossoneri83sa
- Kontakt:
Sramota prijatelju je tvoj post a još veća sramota je to što si u guzicu sprdio 55 godina i ponašaš se kao da si rodjen 1756 i to negdje u medjedji!LJUBAV1921 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.
DRUGO-KO GOD SPOMENE OSIMA i zeljeznicar u ovom kontekstu isti ce odgovor dobiti od mene
TRECE-strasti smirivati medju vama djecom,u gradu u kojem se trenutno dnevno desi par pucnjava,ubistava i pljacki..to je uzaludno
ČETVRTO-ti ces da zalis mene...mozes,ali OPET,OSIMA KO GOD DA SPOMENE isto ce da dobije..kad ne znaju da cijene ko je i sta bio..naravno"sarajevo jadna vam je sudba,jadne vas napravi udba"
PETO-da ja sam navijac koji je bio na bunkeru kod teretane,koji je bio malo lijevo od te teretane za titovo vrijeme,i da navijac koji sada sjedi u sektoru b,i koji ima gostovanja,tuca,koliko ti nemas kilometara predjenih od svog rodjenja..
-
- Kontakt:
e raja ovo mi dedo piso nisam ja..promijenio sam sifru nece vise
dedo zaboravio da su danas zelene tablete, a ne plave 

-
- Kontakt:
ma razveo se od rahmetli nane jer je nekad u mladosti mu rekla da Osim i nije neki trener..
LJUBAV1921 je napisao/la:ma razveo se od rahmetli nane jer je nekad u mladosti mu rekla da Osim i nije neki trener..

-
- Kontakt:
ama dedo piso bamma_hz je napisao/la:a ti si kloc..LJUBAV1921 je napisao/la:sarajevske legende:dino lj je napisao/la:Ja kojih imbecila ovdje koji u svojoj nemoci,ljubomori i primitivizmu pljuju po dvije najvece Sarajevske legende Ivici Osimu i rahmetli Asimu Ferhatovicu.Pa bijedni jadovi oni su za jedan dan svog zivota uradili i postigli za ovaj grad i drzavu vise nego sto ce te vi za cijeli zivot.
Osim,Bazdarevic,Bukal,Dimitrijevic...ferhatovic je cevabdzija
-
- Kontakt:
sad ti mene vrijedjas,pa cu ja presutjeti..ne bih na tom nivou..cao cao vozdricamma_hz je napisao/la:ista krv vama u venama kola..krv kloca...

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
LJUBAV1921 je napisao/la:zeljocity je napisao/la:Ti ako si 56 godiste jos vise mi te je zao. Umjesto da napises poneku da smiris strasti ti mrtve psujes i jos se nazivas navijacem Zelje i to bi jos sad da si u pravu???? Pozdrav od navijaca Zelje rodzenog 1986god.
psovati kosti necije to normalan covjek ne moze ti si il psihicki otisao il jedno od one zaludjene djece kako god ocekujem da te banuju pa da se vratimo normalnom razgovoru
sto bi amar rekao KRAJ PRICE
admine, banuj dedu, a unuka ostavi

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zna li neko cijene karata za sutra ? ili ce biti standardno 5-8-20
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
kako si ti samo ludLJUBAV1921 je napisao/la:sad ti mene vrijedjas,pa cu ja presutjeti..ne bih na tom nivou..cao cao vozdricamma_hz je napisao/la:ista krv vama u venama kola..krv kloca...

sve je tako kako si napisao, mozda je zapad jeftiniji, najmanje sam tamo, pa tako da najslabije znam cijene karata za tu tribinu19TM87 je napisao/la:zna li neko cijene karata za sutra ? ili ce biti standardno 5-8-20

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
dok sam skokno do kladionice,piso...ma prelud je..moj je ali prelud..vjeruj mi..prije kad Zeljo izgubi placebagrcavi je napisao/la:@LJUBAV1921 e nisi ti dobar, čuj dedo mu piso![]()
![]()
svašta
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ako te zbog dede banuju sa ovog foruma, ja bih da sam na tvom mjestu izbacio dedu iz kuceLJUBAV1921 je napisao/la:dok sam skokno do kladionice,piso...ma prelud je..moj je ali prelud..vjeruj mi..prije kad Zeljo izgubi placebagrcavi je napisao/la:@LJUBAV1921 e nisi ti dobar, čuj dedo mu piso![]()
![]()
svašta

Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Ma brate ionako je citav dan na stadionu..samo da mu dusek odnesemThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako te zbog dede banuju sa ovog foruma, ja bih da sam na tvom mjestu izbacio dedu iz kuceLJUBAV1921 je napisao/la:dok sam skokno do kladionice,piso...ma prelud je..moj je ali prelud..vjeruj mi..prije kad Zeljo izgubi placebagrcavi je napisao/la:@LJUBAV1921 e nisi ti dobar, čuj dedo mu piso![]()
![]()
svašta