RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 apr 2012, 13:40

asmire puno srece....
inace asmira i licno poznajem i to vrlo dobro.
covjek sa karakterom i ne vjerujem da ce mu se iko moci plekat u posao.
ko zasluzi taj igra.

LEGENDO PUNO SRECE

vjerujem da ces hladne glave uci u narednu utakmicu sa susjedima i da ces ih lagano pobjediti

imas nasu punu podrsku

RA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2012, 14:03

siguran sam da Džafa zna ekipu, i neće mu biti problem da se adaptira. ;)

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 24 apr 2012, 14:09

AlemC85 je napisao/la:siguran sam da Džafa zna ekipu, i neće mu biti problem da se adaptira. ;)
Kad smo kod vaše ekipe znali se tko će vam faliti u nedjelju?Povrede ,kartoni itd.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 apr 2012, 14:11

acovic1 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:siguran sam da Džafa zna ekipu, i neće mu biti problem da se adaptira. ;)
Kad smo kod vaše ekipe znali se tko će vam faliti u nedjelju?Povrede ,kartoni itd.
bit ćemo jači za Demića i Hiroša (skinuta susupenzija, samo će morati da plate kaznu), dok će Merzić pauzirati zbog crvenog kartona....

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 24 apr 2012, 14:47

VELEZDOGROBA je napisao/la:asmire puno srece....
ko zasluzi taj igra.

LEGENDO PUNO SRECE

vjerujem da ces hladne glave uci u narednu utakmicu sa susjedima i da ces ih lagano pobjediti

imas nasu punu podrsku

RA
Znam da je bio dobar fudbaler ali ga ne znam licno i ne znam mu osobine.Ako je ovakav kakav navodis,takav nam tip trenera treba9dosta je vise javasluka i guranja u tim onih koji ne zasluzuju) .Nek igraju oni najbolji i oni koji zasluzuju(bez obzira jesu li iz Mostara ili sa strane i to ce biti jedan veliki pomak naprijed.Zelim mu sve najbolje na uzarenoj klupi Rodjenih 8-)

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2012, 14:59

rodjak je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:asmire puno srece....
ko zasluzi taj igra.

LEGENDO PUNO SRECE

imas nasu punu podrsku

RA
Znam da je bio dobar fudbaler ali ga ne znam licno i ne znam mu osobine.Ako je ovakav kakav navodis,takav nam tip trenera treba9dosta je vise javasluka i guranja u tim onih koji ne zasluzuju) .Nek igraju oni najbolji i oni koji zasluzuju(bez obzira jesu li iz Mostara ili sa strane i to ce biti jedan veliki pomak naprijed.Zelim mu sve najbolje na uzarenoj klupi Rodjenih 8-)

FORZA VELEZ
Ma nek izgubi 3 za redom bice opet "pleko mu se neko u poso" :-)

Bola znam ja nas yhebo ti nas... Ko se pleka ikom? Nema to veze uopste. Mada moguce je da se uzdrma ekipa nakon male promjene. Vrijeme je da krene i Brkovica.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2012, 15:04

Asmir Džafić šef stručnog štaba Veleža

U prostorijama kluba jutros je ozvaničena saradnja sa novim šefom stručnog štaba „Rođenih“. Riječ je o Asmiru Džafiću, koji je potpisao ugovor sa Veležom do juna 2015. godine.

Asmir Džafić je dijete Veleža, sa kojim je osvojio i titulu pobjednika kupa bivše Jugoslavije za omladince. Za „Rođene“ je debitovao krajem 90-tih, a u karijeri je nosio dres Mladosti 127 iz Suhopolja, Veleža i Fortune iz Dusedorfa. Kao trener vodio je sa dosta uspjeha dvije godine Neretvanac iz Opuzena. Džafiću će u radu pomagati Adnan Dizdarević i Ethem Bratić, kao stručni saradnik.

- Mislim da je ovo najbolje riješenje za klub. U ovoj sezoni je Velež napravio iskorake u mnogo pravaca, ali su u posljednje vrijeme izostali rezultati. Asmir Džafić je dijete Veleža i svojim pristupom i kao i igrač i kao trener sigurno da je pokazao da je riječ o ozbiljnom i studioznom fudbalskom stručnjaku. Također, potpisom trogodišnjeg ugovora klub je pokazao da želi nastaviti sa ozbiljnim radom u svim segmentima, kako se i krenulo od početka sezone, rekao je Admir Velagić, sportski direktor Veleža.

Jutros su direktor kluba Sedin Tanović i sportski direktor Admir Velagić Džafića predstavili igračima, nakon čega je uslijedio zajednički sastanak igrača i novog stručnog štaba. Za popodne je zakazan i prvi trening pod rukovođenjem Asmira Džafića.

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 24 apr 2012, 15:30

Odlicne vjesti,svaka cast na treneru,postacemo ko Bilbao samo da se rijesimo jos onih došlja od igraća i Tane !

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 24 apr 2012, 15:55

Sva sreću na novoj funkciji Džafi,
kakva je situacija trenutno i trebat će dosta sreće...
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 apr 2012, 16:11

Samo se nadam da ce imati jak karakter i trenerski integritet. Ostalo ce doci samo po sebi uz sistematski rad.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

kerzen
Kontakt:

Post Postao/la kerzen » 24 apr 2012, 16:19

Dzafa je covjek sa obrazom za razliku od svog prethodnika. Tako da možemo očekivati puno pomaka prema naprijed u svakom pogledu.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 24 apr 2012, 16:23

kerzen je napisao/la:Dzafa je covjek sa obrazom za razliku od svog prethodnika. Tako da možemo očekivati puno pomaka prema naprijed u svakom pogledu.
E nek sam i tebe jednom cuo da je nesto pozitivno - snijeg ce u Mostaru za prvi maj. Pakujte janjce nema nista od rostiljade. :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 24 apr 2012, 16:28

Boli nas briga kad' :

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 apr 2012, 16:51

Drago mi je da smo za trenera doveli svog covjeka i potpisali ga na 3 godine.Nadam se da ce Dzafic odraditi posao korektno do kraja sezone, a onda u novu krenuti sa ekipom kakvu zeli. Kako god, bit ce mu jako tesko. Nas mentalitet je takav da cemo ga cim izgubi 3 tekme zaredom odmah blatiti i omalovazavati. Vjerujem da je Asmir psihicki jak da sve to izdrzi, i da prije svega dobije derbi u nedjelju. SRETNO ASMIRE!

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 24 apr 2012, 17:03

Ma samo sa pobjedom u njedelju mozemo se nadati izlazku iz ove krize ovo je vrlo vazna utakmica za Velez a i za Dzafica nadam se pobjedi onda bi bilo lakse nastaviti do kraja sad treba napuniti stadion u nedelju i pruziti podrsku Dzaficu

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 24 apr 2012, 17:26

Mozda bi bolje bilo da smo Dzafu vratili da igra, nekad bismo i dali gol, a i Brka bi imao od koga da uci :p

Gol Dzafa, gol Dzafa gol gol gol :mrgreen:

Nadam se samo da ce rastjerati ove ublehase, imamo ih par, nek se prepoznaju i pustiti da igra one koji to shvataju ozbiljno. U suprotnom, bus ide nama za gostovanja, kao sto sam i najavio :lol:
Support Velez, It's logical! ★

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 25 apr 2012, 00:43

Po pobjedu u Nedjelju , SVI IZA GOLA !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 apr 2012, 11:45

ANTIFA ! je napisao/la:Po pobjedu u Nedjelju , SVI IZA GOLA !
Što je najgore, većina i hoće... A onda već sljedeću tekmu, niđe nikog...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 apr 2012, 12:47

sada će abd krenuti naprijed, bez brige, trebalo se Džafiću dati prije šansa......

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 25 apr 2012, 14:51

slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.