Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 08 sep 2009, 17:43

Hej, cujte ovo :
Rio Ferdinand, freshly linked with Spanish giants Barcelona and Real Madrid, has risked the displeasure of Manchester United fans by confessing to a previously undocumented respect for Liverpool's past stars.

Ferdinand told his club's official TV channel, MUTV: "As a kid, Liverpool were the team that were doing well, with the likes of John Barnes and John Aldridge, and United weren't really winning anything.

"On my estate [in Peckham, south London], all my mates were Liverpool fans."

However, Ferdinand clarified that he was not exactly a fan of the club itself, moreso of star players of the era.

He clarified: "But I was more a fan of players than clubs. Players like John Barnes, Paul Ince, Paul Gascoigne.

"But as soon as United came in for me, it was a no-brainer. I feared that, if I didn't take the opportunity, I might never get it again."

The England international is tipped to be the future Manchester United captain when stalwarts Gary Neville and Ryan Giggs retire, but his recurring back injury and the fresh transfer rumours cast doubt on Ferdinand's future at Old Trafford.
:D :D :D :D :D :D
Pa naravno, ko jos navija za SCUM?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 08 sep 2009, 20:18

nesto nismo aktivni zadnjih dana :D
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 08 sep 2009, 20:25

ackeey je napisao/la:Hej, cujte ovo :
Rio Ferdinand, freshly linked with Spanish giants Barcelona and Real Madrid, has risked the displeasure of Manchester United fans by confessing to a previously undocumented respect for Liverpool's past stars.

Ferdinand told his club's official TV channel, MUTV: "As a kid, Liverpool were the team that were doing well, with the likes of John Barnes and John Aldridge, and United weren't really winning anything.

"On my estate [in Peckham, south London], all my mates were Liverpool fans."

However, Ferdinand clarified that he was not exactly a fan of the club itself, moreso of star players of the era.

He clarified: "But I was more a fan of players than clubs. Players like John Barnes, Paul Ince, Paul Gascoigne.

"But as soon as United came in for me, it was a no-brainer. I feared that, if I didn't take the opportunity, I might never get it again."

The England international is tipped to be the future Manchester United captain when stalwarts Gary Neville and Ryan Giggs retire, but his recurring back injury and the fresh transfer rumours cast doubt on Ferdinand's future at Old Trafford.
:D :D :D :D :D :D
Pa naravno, ko jos navija za SCUM?
to nije nista cudno u engleskoj,i giggs je bio navijac Liverpoola,kao sto je i carra bio navijac evertona,ima tako tih primjera igraca koje je zivot odveo na razlicite strane od onih koje su mozda sanjali
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 08 sep 2009, 22:09

Ljudi je l' ovo istina za Aurelia da se opet povrijedio ili je rijec o nekoj zajebanciji kao sto ovdje pise???

http://www.liverpool-kop.com/2009/09/br ... jured.html
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 sep 2009, 22:25

TheScouser je napisao/la:Ljudi je l' ovo istina za Aurelia da se opet povrijedio ili je rijec o nekoj zajebanciji kao sto ovdje pise???

Ne sikiraj se,,nije mu nista,,dok na LFC.tv nista ne pise onda je sve kako treba
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 09 sep 2009, 03:16

TheScouser je napisao/la:Ljudi je l' ovo istina za Aurelia da se opet povrijedio ili je rijec o nekoj zajebanciji kao sto ovdje pise???

Ma jock widi sta ti pise na kraju ovog clanka: EDIT: For those of who who still don't get it, THIS IS A BIT OF FUN TO WILE AWAY THE BOREDOM OF THE INTERNATIONAL BREAK. Get over it.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 sep 2009, 09:23

a ne bi me cudilo,on je kao kula od karata,nek vjetar puhne,gotov je :roll: ne treba im da se sale s ovim,naslutit ce nesto :roll:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 09 sep 2009, 11:20

Torres Da Killa.!. je napisao/la:EDIT: For those of who who still don't get it, THIS IS A BIT OF FUN TO WILE AWAY THE BOREDOM OF THE INTERNATIONAL BREAK. Get over it.
Ma ja bolan, vidio sam i ja to, al' reko da nije stvarno...haj dobro je :)

BTW, hocel' ko danas na Kamberovića polje da gledamo tekmu??? :D :D :D
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 09 sep 2009, 11:26

TheScouser je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:EDIT: For those of who who still don't get it, THIS IS A BIT OF FUN TO WILE AWAY THE BOREDOM OF THE INTERNATIONAL BREAK. Get over it.

Ko igra :D
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 09 sep 2009, 14:52

LFC_LAVOV je napisao/la:
TheScouser je napisao/la:

Ko igra :D
engleska - hrvatska

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 sep 2009, 14:58

De mi nes recite...u onoj utakmici hrvatska-engleska na maksimiru,kad je bilo 2:0...tad je u repki bio i caragher,al me zanima na kojoj je poziciji on igrao u toj utakmici??? Stoperi su bili Terry i Ferdinand,a bokovi a.cole i neuvile... caragher je samo mogao igrati zadnjeg veznog???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 09 sep 2009, 15:30

igro mclaren 3-5-2 formaciju, svi mu se smijali, al evo jedino kod nas pali, naopaki smo vazda bili :mrgreen: :mrgreen:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 09 sep 2009, 19:50

majestic24 je napisao/la:De mi nes recite...u onoj utakmici hrvatska-engleska na maksimiru,kad je bilo 2:0...tad je u repki bio i caragher,al me zanima na kojoj je poziciji on igrao u toj utakmici??? Stoperi su bili Terry i Ferdinand,a bokovi a.cole i neuvile... caragher je samo mogao igrati zadnjeg veznog???
zasto je to bitno :) :?: ionako je on sa tom reprezentacijom davno zavrsio,jednostavno,nije on dao svakom da po njemu gazi kako hoce :roll:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 09 sep 2009, 23:50

E'o Gerrard dva gola protiv Hrvata,da hoce sad u subotu protiv Burnleya tako... :roll:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 10 sep 2009, 00:02

reds_forever je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:De mi nes recite...u onoj utakmici hrvatska-engleska na maksimiru,kad je bilo 2:0...tad je u repki bio i caragher,al me zanima na kojoj je poziciji on igrao u toj utakmici??? Stoperi su bili Terry i Ferdinand,a bokovi a.cole i neuvile... caragher je samo mogao igrati zadnjeg veznog???
zasto je to bitno :) :?: ionako je on sa tom reprezentacijom davno zavrsio,jednostavno,nije on dao svakom da po njemu gazi kako hoce :roll:
Svaki dan poslijepodne na HRT 2 ima serijal pod nazivom "uspjesi hrvatskog sporta2...i danas bila ona utakmica,kad su hrvati dobili 2:0 na maksimiru. I ja poceo gledati mec oko 50-te minute i sad pratim sastav,nista s nicim stvarno... Vidim stoperi Ferdinand-Terry,a bokovi Neville-A.Cole,a na to sve igra i Caragher,pa mi fakat bilo cudno. A nisam mogao odrediti na kojoj poziviji je caragher igrao,jer iskreno,u engleskom timu se nije znalo ni ko pije ni ko placa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 10 sep 2009, 00:22

slika

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldow ... 9-1156.htm
oslobođen Michael Shields
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 sep 2009, 00:23

majestic24 je napisao/la:
Svaki dan poslijepodne na HRT 2 ima serijal pod nazivom "uspjesi hrvatskog sporta2...i danas bila ona utakmica,kad su hrvati dobili 2:0 na maksimiru. I ja poceo gledati mec oko 50-te minute i sad pratim sastav,nista s nicim stvarno... Vidim stoperi Ferdinand-Terry,a bokovi Neville-A.Cole,a na to sve igra i Caragher,pa mi fakat bilo cudno. A nisam mogao odrediti na kojoj poziviji je caragher igrao,jer iskreno,u engleskom timu se nije znalo ni ko pije ni ko placa.
bila je formacija defanzivna 3-5-2 nesto slicno kao sto smo mi igrali u armeniji
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 10 sep 2009, 09:13

the scouser je napisao/la:E'o Gerrard dva gola protiv Hrvata,da hoce sad u subotu protiv Burnleya tako... :roll:
i gol torresa protiv estonije za 3 - 0 a i johnson je dobro odigrao

@YNWA : kakva slika :!: :lol:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 sep 2009, 20:30

the scouser je napisao/la:E'o Gerrard dva gola protiv Hrvata,da hoce sad u subotu protiv Burnleya tako... :roll:
i gol torresa protiv estonije za 3 - 0 a i johnson je dobro odigrao

@YNWA : kakva slika :!: :lol:
kakav gol torresa? :?:
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 11 sep 2009, 09:21

Jel se aurelio moze ocekivati protiv burnleya :?: :roll: Nadam se bilo kakvoj pobjedi,ako igraci budu dobro igrali,mozda jos malo povecaju samopouzdanje eventualnom pobjedom..u svakom slucaju,nadam se da nece biti a.villa :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.