FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Blue_He4rt je napisao/la:Sretno sutra i da pobijedite AkoBogda 2-1
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
[youtube][/youtube]
Taj covjek je pla'o volio igrati protiv Barcelone dok je nosio crveno-bijeli dres. F'nando Tores Celzi namba najn...
Bit ce yebena utakmica sutra, nadam se vasoj pobjedi, od 2-1 naravno.
Taj covjek je pla'o volio igrati protiv Barcelone dok je nosio crveno-bijeli dres. F'nando Tores Celzi namba najn...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
A bice bas zanimljivo.Di Mateo ce se sigurno osloniti na svoju taktiku iz Londona a i siguran sam da je odgledo vise puta tekmu reala na NC.
U svakom slucaju,ne dolaze s bijelom zastavicom.
Barca ce sigurno ponovo dominirati,ali nisam bas siguran ni u sutrasnju realizaciju(ili je to samo moja podsvjesna zelja).
U svakom slucaju,ako ne uspiju sanchez i pedro,messi ce to uzeti u svoje ruke.Ali opet smatram,Di mateo ce vjerovatno izvuci sve moguce iz realove predstave, pa i eventualno "izoliranje" messija.
U svakom slucaju,ne dolaze s bijelom zastavicom.
Barca ce sigurno ponovo dominirati,ali nisam bas siguran ni u sutrasnju realizaciju(ili je to samo moja podsvjesna zelja).
U svakom slucaju,ako ne uspiju sanchez i pedro,messi ce to uzeti u svoje ruke.Ali opet smatram,Di mateo ce vjerovatno izvuci sve moguce iz realove predstave, pa i eventualno "izoliranje" messija.
Sretno zmajevi!!
Zamisli situaciju vodi Barca 2-0 , i udje Torres u 85 minuti , puf u 93 . Torres 2-1 .D10S je napisao/la:[youtube][/youtube]

Eh to bi bilo ludilo

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- adriano_leite
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la: Zamisli situaciju vodi Barca 2-0 , i udje Torres u 85 minuti , puf u 93 . Torres 2-1 .![]()
![]()
Eh to bi bilo ludilo

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Očekujem vas u tol'kom broju i sutra navečer, poslije tekme naravno, da čestitate najboljoj ekipi na svijetu na prolazu u finale 
@adriano

@adriano

Ne brini se nista za tomandraX je napisao/la:Očekujem vas u tol'kom broju i sutra navečer, poslije tekme naravno, da čestitate najboljoj ekipi na svijetu na prolazu u finale![]()

Bice sigurno interesantna diskusija.
Ja se iskreno nadam kako cete opet proklinjat neefikasnost ekipe i losu formu piquea

Sretno zmajevi!!
Ne bih ga dao za svu rusku naftuDesimaL je napisao/la:Najjaci
Guardiola: ''Rečeno je da je lakše promjeniti ženu nego klub za koji navijaš, to je i istina.''

Don't hate what you don't understand.
- adriano_leite
- Kontakt:
MARCELO je napisao/la:Ne brini se nista za tomandraX je napisao/la:Očekujem vas u tol'kom broju i sutra navečer, poslije tekme naravno, da čestitate najboljoj ekipi na svijetu na prolazu u finale![]()
![]()
![]()
Bice sigurno interesantna diskusija.
Ja se iskreno nadam kako cete opet proklinjat neefikasnost ekipe i losu formu piquea![]()

CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Braćo sutra ce najbolja ekipa svih vremena demonstrirat silu i plasirat se u veliko finale! VISCA BARCA
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Di Matteo: Napast ćemo na Nou Campu
koga li ovaj talijanski ublehaš folira, da mi je znati. Sam sebe ili svoje navijace
Pa na svom stadionu je igrao bunkercinu sa 10 iza lopte, na svojoj polovinu i to na 30 metara od gola i tako 90 minuta.25% posjeda imao na Bridgeu, a izjavljuje da ce napasti na Campu. E svašta

koga li ovaj talijanski ublehaš folira, da mi je znati. Sam sebe ili svoje navijace

Pa na svom stadionu je igrao bunkercinu sa 10 iza lopte, na svojoj polovinu i to na 30 metara od gola i tako 90 minuta.25% posjeda imao na Bridgeu, a izjavljuje da ce napasti na Campu. E svašta

lol

Cesc--------Messi-----Alexis
----Iniesta---------Xavi------
-----------Busquets----------
Puyol--Masch--Pique--Alves
-------------Valdes-----------
To je to za sutra (danas)
----Iniesta---------Xavi------
-----------Busquets----------
Puyol--Masch--Pique--Alves
-------------Valdes-----------
To je to za sutra (danas)

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako Tello bude igro sutra, ja idem na log out od Barce za ovu sezonu. Hebo ga Tello u rcma.
Ti vidio to na naslovnici ss.ba, pa našao nešto pričat.tech je napisao/la:Di Matteo: Napast ćemo na Nou Campu
![]()
![]()
![]()
koga li ovaj talijanski ublehaš folira, da mi je znati. Sam sebe ili svoje navijace![]()
![]()
Frajer je izjavio da će probat dati gol na Nou Campu, a ne napast Barcu. To jednostavno niko ne može, ustvari može ali se neće dobro provesti.
Pametan je on, više nego što ti misliš, te i ja ću reći "E svašta", na taj tvoj post.
da ce bogdom napast to bi najbolje bilo po barcu al nema od tog nista ,dzaba prodaje maglutech je napisao/la:Di Matteo: Napast ćemo na Nou Campu
![]()
![]()
![]()
koga li ovaj talijanski ublehaš folira, da mi je znati. Sam sebe ili svoje navijace![]()
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
A šta ja znam, tako je pisalo u naslovu članka. Naslov : Napast ćemo na Nou Campubrzi21 je napisao/la:Ti vidio to na naslovnici ss.ba, pa našao nešto pričat.tech je napisao/la:Di Matteo: Napast ćemo na Nou Campu
![]()
![]()
![]()
![]()
Frajer je izjavio da će probat dati gol na Nou Campu, a ne napast Barcu. To jednostavno niko ne može, ustvari može ali se neće dobro provesti.
Pametan je on, više nego što ti misliš, te i ja ću reći "E svašta", na taj tvoj post.

Uglavnom, nema veze šta god da se desi sutra. Svako ima pravo na bilo kakvu taktiku za koju misli da je najbolja, pa makar ona bila i bunker. Ja to ne sporim apsolutno, nego mi ovaj naslov smiješan

- Nail for Real
- Kontakt:
A jbg, osudiste igraca nakon jedne utakmice, koliko se sjecam iz Romariovih postova, Tello ima svijetlu buducnosti i veliki je talenatDonnie Darko je napisao/la:Ako Tello bude igro sutra, ja idem na log out od Barce za ovu sezonu. Hebo ga Tello u rcma.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma kad bi u buducnosti bio bijeli Pele trenutno nije igrac koji se stavlja ispred Alexisa, Fabregasa pa i Pedra u hebeni El Clasico. I to ne 'superkup' El Clasico, vec 'pobjeda il rinaka od titule' El Clasico.Nail for Real je napisao/la:A jbg, osudiste igraca nakon jedne utakmice, koliko se sjecam iz Romariovih postova, Tello ima svijetlu buducnosti i veliki je talenatDonnie Darko je napisao/la:Ako Tello bude igro sutra, ja idem na log out od Barce za ovu sezonu. Hebo ga Tello u rcma..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.