Kako Amar isfura Kristica

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
šta je rekao osimNarin je napisao/la:Haha,koji je ovaj Osim kralj![]()
![]()
..
e to je kraljevski, a onaj šonjo ne smije da prevali preko ustaBlueTiger je napisao/la:Jao Amara kralja!!! hahah
POZeli, pozeli Igore, teska srca, ali pozeli![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako si na bh telec. mozes preko moja tv web tv pregledati sad ponovo emisiju. evo ja gledam jer sam propustio.zlaya_tm87 je napisao/la:joooj, propustih emisiju. nadam se da je neko snimio
ljubi te brat :*rossoner je napisao/la:Ako si na bh telec. mozes preko moja tv web tv pregledati sad ponovo emisiju. evo ja gledam jer sam propustio.zlaya_tm87 je napisao/la:joooj, propustih emisiju. nadam se da je neko snimio
Uglavnom, da ti dočaram, Kristić je grande Pitarello kao i Spaho, a on želi sreću Jagodiću i da ostane Kozara u ligi, Božičiću želi da Borac ode u Evropu, a sada treba poželiti Osimu duplu krunu i osvajanje lige a on, jadan zamuckuje a Osim ga podhebaje i rukom pokazuje, reci, reci znam da ti je teško prevaliti...fredi je napisao/la:daj napisite koja je scena bila za nas sto smo propustili
polako jarane, emisija prije sat vremena zavrsenazeljocity je napisao/la:Braco molim vas dajte link da pogledam kinga haj sto na terenu razvaljuje ali i van terena je Amar bad boy
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 16 gostiju.