NK Široki Brijeg

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2012, 16:11

acovic1 je napisao/la:
york je napisao/la:
Baltazar je napisao/la:omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova

Većina ih je iz općine Široki Brijeg, koja ima oko 30 000 stanovnika
Koliko ja znam dvoica najboljih juniora Širokog su iz Mostara ,Barišić i Kožulj, i oni su lani u igrali za Zrinjski i osvojili kup i igrali finale juniorske lige.Na kraju prošle sezone su nezadovoljni što nisu dobili ugovore sa prvim timom iz Zrinjskog otišli u Široki.
Pa jel lijepo pise vecina iz Širokog Brijega? Ostatak su opet vecinom momci iz uze regije, eto u ovom konkretnom slucaju Mostar. Pa pogledaj samo kadar.
Za Kozulja se slazem, on mi se ponajvise svidja i sigurno je medju dva najbolja i najveca potencijala medju njima, a sto se tice Barisica, kao sto kevin rece ima boljih od njega u ovom momentu, on je vec klasicni gol igrac, ovisi o kreaciji drugih i tad trpa.
...Život za Široki...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 apr 2012, 16:28

Kevin je napisao/la:kao što se i reklo

BJELICA :lol: :lol: :lol: :lol:

sudac iz sarajeva sudi ekipi iz sarajeva na domaćem terenu

ŽIVILA PL BIH!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prije bilo sta napisem zelim reci da Siroki smatram najorganizovanijim klubom u Bosni i Hercegovini a mozda i sire (ex-YU),medjutim znam i na koji mlin se pricaju price oko sudija,sudjenja i ko za koga lobira.
Znam da cete me napasti sada ali isto tako znam koliko je puta u zadnjih 7 dana General zvao Amara da se ¨prica¨o kupu.Ne bi da polemisem ni sa kim,ali cinjenica je da postoji realna opcija da Zeljo uzme oba trofeja(titula i kup),a volio bi General uzet kup(jer zna da su za ligu male sanse),i njegova pozicija bi bila jaca.
I oko sudija u DOLINI CUPOVA.....naravno da su sudili domacinski(nekad i vise od toga kao i svugdje) ali do ove sezone.Nekoliko sudija je vjerovali ili ne sudilo vise za goste nego za Zelju,ma sta ljubomorni pitari ili lesinari pricali.Mi ligu uzimamo jer imamo najmanje losu ekipu ove godine i vjerujte to je jedini razlog.Mozda vi igracki imate i bolji tim,ali Amar je prevaga na nasu stranu.
Uglavnom ne bi polemisao ni sa kim,smatram Vas izuzetno korektnim i realnim na ovom forumu(i uopste,jer znam i ljude koji nisu ovdje a navijacu su Sirokog),i nadam se da cemo u kupu pogledati dvije dobre utakmice,bez incidenata,uz korektno sudjenje navijanje.
P.S. ja ne znam kako je za finale,ali u polufinalu Borac je delegirao sudiju u DOLINI CUPOVA(Stankic Bjeljina) a mi u Banja Luci(Arnautovic)
Pozdrav

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 23 apr 2012, 16:28

u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 23 apr 2012, 16:51

theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
tipično :!:
Sloga Uskoplje

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 23 apr 2012, 16:59

:oops: :oops: sramotno
Einigkeit und Recht und Freiheit

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 apr 2012, 17:00

slogauskoplje je napisao/la:
tipično :!:
Svaki razuman covjek bez obzira na vjeru i naciju ce razumiti ovaj tekst, tj. da je krajnje vrijeme da prestanemo gledati "ko je ko" i da se okrenemo normalnom zivotu, jer prije svega svi smo mi ljudi pa tek onda Bosnjaci, Srbi, Hrvati. Samo onima koji podrzavaju nacionalizam, sovinizam i mrznju ovo moze da smeta.

I naravno vrijeme je da se privedu odgovorni za ubistvo Vedrana.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2012, 17:16

Ma, mislim da se svi slazu ili makar vecina s vecinom napisanog, to je normalna stvar, mislim da nije zato to napisao sto citiras vec zato sto pokusavaju sada (opet) da ispane kao da je to samo skretanje pozornosti sta li, a ne namjera vrijedjanja s tim nazivom i izraz vlastitog sovinizma (pa se treba i opravdati da ne ispanu kao ''oni tamo''), pa otud i alibi tekst i taj poziv sada.
Meni tako izgleda. Naravno, govorim o povodu teksta, a ne njegovom sadrzaju, da se razumijemo.

Al ajde, necemo o tome sada, samo cemo/cete bezveze sjebati temu... Nije potreba.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 23 apr 2012, 19:19

DANDY je napisao/la:
Kevin je napisao/la:tablice za omladince nisu točne jer je igrano 22.kolo u subotu..

kadeti Širokog su dobili 1:0 Slaviju, a juniori 8:1.

ali je dobio i Zrinjski (kadeti) tako da bod zaostatka ostaje..zanimljivo je da su kadeti Širokog dobili u Mostaru ,mozda ce tu biti odluka o prvaku..na blatu

mislim da je ono što je bitno kod juniora samo jedna stvar (čovjek) a zove se Toni Karačić.

uglavnom su to djeca iz Širokog (općina) iako ima ih dosta iz recimo Gruda su dva najbolja u kadeta, ima ih sa ovih kampova sto široki radi... isto tako i u juniora..

dobar rad se na kraju uvijek isplati...neka izađu 2-3 solidna juniora, imamo domaću ekipu za dogodine uz ovih par najboljih standardnih prvotimaca koji nisu iz Širokog, a već u prvoj ekipi imamo iz Širokog: Ćorić, Kvesić, Brekalo, Kožul, Ivanković, Ljubić..

od juniora po meni bi se mogli prikljuciti i uspjeti: Barišić, Kožulj(!),Marković, Kvesić Ivan..i sad neznam od ovih napadača onako dosta visokih ima ovaj Buhač i Zeljko...ali nisam i upratio bas najbolje..

uglavnom, ova sezona bi za sport u Širokom mogla biti drama dobra:
seniori: 2. i finale kupa
juniori: 1. i finale kupa
kadeti: 2. bod zaostatka

dodamo još tu HKK ŠIROKI ... uf 8-)
A kakvi ste sa hokejom na ledu...
Ne znam. Da se prihvatimo i toga vjerujem da bi i tu dominirali. :P :lol:
...Život za Široki...

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 23 apr 2012, 22:09

Monci je napisao/la:
Kevin je napisao/la:kao što se i reklo

BJELICA :lol: :lol: :lol: :lol:

sudac iz sarajeva sudi ekipi iz sarajeva na domaćem terenu

ŽIVILA PL BIH!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Prije bilo sta napisem zelim reci da Siroki smatram najorganizovanijim klubom u Bosni i Hercegovini a mozda i sire (ex-YU),medjutim znam i na koji mlin se pricaju price oko sudija,sudjenja i ko za koga lobira.
Znam da cete me napasti sada ali isto tako znam koliko je puta u zadnjih 7 dana General zvao Amara da se ¨prica¨o kupu.Ne bi da polemisem ni sa kim,ali cinjenica je da postoji realna opcija da Zeljo uzme oba trofeja(titula i kup),a volio bi General uzet kup(jer zna da su za ligu male sanse),i njegova pozicija bi bila jaca.
I oko sudija u DOLINI CUPOVA.....naravno da su sudili domacinski(nekad i vise od toga kao i svugdje) ali do ove sezone.Nekoliko sudija je vjerovali ili ne sudilo vise za goste nego za Zelju,ma sta ljubomorni pitari ili lesinari pricali.Mi ligu uzimamo jer imamo najmanje losu ekipu ove godine i vjerujte to je jedini razlog.Mozda vi igracki imate i bolji tim,ali Amar je prevaga na nasu stranu.
Uglavnom ne bi polemisao ni sa kim,smatram Vas izuzetno korektnim i realnim na ovom forumu(i uopste,jer znam i ljude koji nisu ovdje a navijacu su Sirokog),i nadam se da cemo u kupu pogledati dvije dobre utakmice,bez incidenata,uz korektno sudjenje navijanje.
P.S. ja ne znam kako je za finale,ali u polufinalu Borac je delegirao sudiju u DOLINI CUPOVA(Stankic Bjeljina) a mi u Banja Luci(Arnautovic)
Pozdrav
Kako bola do ove sezone.Ove sezone su vas čupale sudije na grbavici nekoliko puta a najdrastičnija i najveća krađa u kompletnom prvenstvu do sada je vaša protiv Zvijezde kada se i Amar postidio suđenja jer je stvarno bila krađa.Slažem se da ste trenutno najbolja ekipa u državi ali mislim da se i Široki diže u formi i ako zabiju na grbavici onda će 90 % uzeti kup.A i osobno bih volio da Široki uzme kup.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 23 apr 2012, 22:21

[youtube][/youtube]

zalili se jer im nije dosudjen penal, naravno da su penali vidjeli svi koji konstantno Zelji nesto prebacuju, vasa stvar, jasno se vidi da je simulirao...

je li ima neko u Sirokom da je suspendovan ili povrijdjen ili dolazite u najjacem sastavu?

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 24 apr 2012, 13:37

prodjose 23 kola mi jos penala vidili nismo..sto kuci sto u gostima ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 apr 2012, 13:55

bogbatina je napisao/la:prodjose 23 kola mi jos penala vidili nismo..sto kuci sto u gostima ;)
Ostali ste vi i Leotar kao ekipe kojima nije sviran penal. S tim, sto su protiv vas svirana dva penala a protiv Leotara ni jedan.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 24 apr 2012, 15:04

bogbatina je napisao/la:prodjose 23 kola mi jos penala vidili nismo..sto kuci sto u gostima ;)
Nek vam ne svira jos naredne dvije utakmice u kupu sa zeljom pa nek svira onda svaku do kraja :D

Malo se salim,uglavnom nadam se sutra dobroj utakmici na grbavici,ovo je definitivno duel dvije najbolje ekipe u BiH.
Zanima me dali sutra igrate u punom sastavu,il imate problema sa kartonama i povredama?
-PAJA Fan Club!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 15:12

Ja koliko znam dolazi najjači sastav.Bajano je izasao protiv Sarajeva ali koliko znam nije nikakva ozljeda vec nedostatak spreme.Jefton je dosao do sebe i bio je među boljima proslu utakmicu.Jedino nas moze brinuti pad forme Ješe,al opet kad treba nadam se da ce jese to znati odraditi.Bjelica je po meni posten sudac iako se mnogi nece sloziti.Nek na Pecari sudi Zrilic i svi zadovoljni.Samo nek nam ne uvale Alečkovica,Pilava,Arnautovica ili Rusmira :D

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 apr 2012, 16:10

U zadnje 3 stranice 80% postova je tko kome sudi, kad je sudio, kako je sudio ccc.. :roll:
Treba sutra izaci hrabro, odlucno zabiti gol pa na Pecari osvojiti taj Kup..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

LJUBAV1921
Kontakt:

Post Postao/la LJUBAV1921 » 24 apr 2012, 16:29

ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko znam dolazi najjači sastav.Bajano je izasao protiv Sarajeva ali koliko znam nije nikakva ozljeda vec nedostatak spreme.Jefton je dosao do sebe i bio je među boljima proslu utakmicu.Jedino nas moze brinuti pad forme Ješe,al opet kad treba nadam se da ce jese to znati odraditi.Bjelica je po meni posten sudac iako se mnogi nece sloziti.Nek na Pecari sudi Zrilic i svi zadovoljni.Samo nek nam ne uvale Alečkovica,Pilava,Arnautovica ili Rusmira :D

vukasovic svira u sirokom,a bjelica prvu

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 apr 2012, 16:34

ŠB.TRN je napisao/la:Ja koliko znam dolazi najjači sastav.Bajano je izasao protiv Sarajeva ali koliko znam nije nikakva ozljeda vec nedostatak spreme.Jefton je dosao do sebe i bio je među boljima proslu utakmicu.Jedino nas moze brinuti pad forme Ješe,al opet kad treba nadam se da ce jese to znati odraditi.Bjelica je po meni posten sudac iako se mnogi nece sloziti.Nek na Pecari sudi Zrilic i svi zadovoljni.Samo nek nam ne uvale Alečkovica,Pilava,Arnautovica ili Rusmira :D
De bolan, Jefthon je u polusezoni jedan od ponajboljih igraca, plus polivalentan.
Uostalom, to se znalo, to je samo stvar forme, ta rijec je o provjerenom igracu koji je ostvario karijeru i po za 99 posto igraca u kadru.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 24 apr 2012, 16:41

Nisam mislio samo na ovu utakmicu.Igra dobro u kontinuitetu.Teren je pokazatelj svega.Veliki dobitak je i Zakarić,on bi nam sutra trebao puno donijeti!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 24 apr 2012, 16:43

LJUBAV1921 je napisao/la:

vukasovic svira u sirokom,a bjelica prvu
očekivano..
to bi mu bila 5 utakmica Želji ovog proljeća ako sam dobro :)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 24 apr 2012, 16:52

Pa zašto ti Kevin sve na crno...?
I prvo kolo ste imali mrtvaca kod 0:0 pa niste zabili...u čemu je tvoj problem, stvarno je nejasno zašto misliš da je važno ko sudi...što tebi uopće znači kup kad tako razmišljaš...igrajte 3 hnl..i to je najbolje za tebe..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dave, Maestro^^ i 284 gosta.