Cuj "ne da na sebe"KK_Bosna je napisao/la: covjek ima kratak fitilj i ne da na sebe. respect

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Cuj "ne da na sebe"KK_Bosna je napisao/la: covjek ima kratak fitilj i ne da na sebe. respect
nisi pratio dobro, provocirali su gaGiallorossi je napisao/la:Ocito da je malo pogrijesio sa promjenom imena.
Cuj "ne da na sebe"KK_Bosna je napisao/la: covjek ima kratak fitilj i ne da na sebe. respect![]()
pa lik mu uopste nije nista rekao a Artest ga opalio iz cista mira.
Ma on je zrela osoba, urednik portala ujedno. Al svejedno i zrela osoba zna nekad pod visokom temperaturom ovako nesto napisat.Carlo je napisao/la:mene samo interesuje koliko @kk_bosna ima godina i ko mu je dao moderatora...
Ne, nije urednik.BIHfan je napisao/la:Ma on je zrela osoba, urednik portala ujedno. Al svejedno i zrela osoba zna nekad pod visokom temperaturom ovako nesto napisat.Carlo je napisao/la:mene samo interesuje koliko @kk_bosna ima godina i ko mu je dao moderatora...
" onclick="window.open(this.href);return false;SaltCityAttack je napisao/la:on je zivac i on mu nebi garant oprostio..normalno da nije ko Artest da udara onako, ali vjerujem da mu nebi ostao duzan ni sekunde nakon onog udarcadijabola je napisao/la:Za KG-a misliti (a i ostali, još sam negdje pročito) da je opasan igrač je smiješno. On samo malo maše rukama, galami, a prvi bježi s mjesta događaja.adriano_leite je napisao/la:Ne bi on ni udario KG-a onako, jer bi ga KG poslao u kolica ili na intenzivnu njegu. Kada ga je Big Ben za vrat hvatao, on se lagano odmice, a kada ga bocicom pogodio navijac, tada je itekako imao muda da skoci da se bije, tako da sigurno nece na Ibaku, Perkinsona, Garneta, nego na navijace i ove manje igrace, tada hoce.
Šteta za MWP-a, taman je počeo dobro igrat i napravi glupost. I kad se vrati sa suspenzije neće bit fokusiran 100%.
Nisam ja rekao da je uvijek upravu, on i ja se gotovo nikada ne slazemoDonnie Darko je napisao/la:KK_Bosna je jedan od najboljih forumasa ovdje, sto ne znaci da je uvijek u pravu.
Pa na klipu se vidi da su ga izgurali iz guzvedijabola je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Klasično za Garnetta, čim se zakuha bježi što dalje. On zna udarit u toku igre al da je nešto opasan u ovakvim situacijama definitivno nije. U najboljem slučaju galami i maše rukicama. Najčešće se žali sudijama. Viđeno bezbroj puta, nije on taj tip uopšte, samo izgleda tako. Artest bi ga pojo'
Ma nisam ja reko da Ron ima ogromne testikularne jedinice, definitivno i on više glumi nego što je ustvari opasan. Uostalom danas gotovo da i nema takvih igrača, Ben Wallace je upravo možda i posljednji. Al Garnett je ***** ! Ja gledo svojim očima kako započinje frku i onda se (mašući rukicama) ubrzano odmiče i ono kao "pustite me da ga ne prebijem"adriano_leite je napisao/la:Pa na klipu se vidi da su ga izgurali iz guzvedijabola je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Klasično za Garnetta, čim se zakuha bježi što dalje. On zna udarit u toku igre al da je nešto opasan u ovakvim situacijama definitivno nije. U najboljem slučaju galami i maše rukicama. Najčešće se žali sudijama. Viđeno bezbroj puta, nije on taj tip uopšte, samo izgleda tako. Artest bi ga pojo'. Cuj sam pobjegao hahaha. Da ga neko opali kao Hardena, ja vjerujem da bi tada bio vidjen pravi KG. Uostalom, muda Artesta su vidjena kada ga je za vrat uhvatio Big Ben, a onda kada ga je navijac pogodio bocicom, tada je ta muda skupio pa se tukao sa navijacem
. Zasto nije krenuo na Big Bena, zasto nije sinoc odalamio Ibaku ili Perka, dovoljno pokazuje o tim njegovim celicnim mudima. On je samo jedna velika budala
. Jos se na kraju pravi cvjecka kako nije vidio i nije htio udariti Hardena. Otjerati ga iz kosarke je jedina prava odluka, pogotovo ako povreda Hardena bude ozbiljnija. A o tim Garnettovim "rukicama", vidio bi ti care kada bi te njegova "rukica" pomilkila po nosu ili ispod oka, pravac CUM
.
Jeste... Gledao jucer ujutro uzivo mech za titulu izmedju Jon Jonesa vs Rashed Evans-a. I Jones ga sigurno 3-4 puta cisto laktom opalio u glavu. Jednom ga skoro i nakautirao sa njim.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Laktanje nije dozvoljeno ni u UFC-u...
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Laktanje nije dozvoljeno ni u UFC-u...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.