NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
ma neke dati al bit ce providno.al kao sto kaze moranjak da nama treba gurnuli bi nas u drugu ligu sa zadovoljstvom.meni samo drago i jedva cekam tu utakmicu bice sigurno neizvijesno do zadnje minute.ako nas nadigraju neke sramota bi bilo da sloboda ispane.al dobice oni i borca i zeljo i ostat ce u suprotnom ako to ne dobiju dzaba im pobjeda u gradaccu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
MA NIKOME NE PUŠTATI, NE ZATO ŠTO JE TO sLOBODA ILI NEKO DRUGI, JEDNOSTAVNO nikome puštati zbog regularnosti isto tako ne bih volio da nama neko pusti pa makar i ispali, ako nas Sloboda nadigra i pošteno pobijedi u redu treba im čestitati
odavno nisam vidio bolji izvjestaj sa utakmice kao ove nase sa celikom prava utakmica zbog kojih navijaci i dolaze na stadion prikazano je bar dvadeset prilika.zvijezda je mora bolje rjesavat ove prilike mislim da nismo jos nikad imali ekipu da pravi vise prilika.sjetim se samo travnika gdje od pet sto posto prilika nemozemo jedan zabit..mozda procepi u banja luci

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Armageddon2012
- Kontakt:
4-0
2-0
1-0
2-0
nije vas bas nesto dosad procepljalo ovdje
ali,nikad se ne zna...
drugi put uzastopno dolazite igrati pred prazne tribine
2-0
1-0
2-0
nije vas bas nesto dosad procepljalo ovdje

ali,nikad se ne zna...

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nisam samo napisao sta dati,hahahDzin je napisao/la:Ako ikome treba dati onda je to Slobodiastra1922 je napisao/la:evo nakon pobjede slavije u prijedoru borba za opstanak se jos vise zakomplikovala.naravno to nema veze sa nama ali vec su krenule price kako ce se slobodi dati tri boda .pa eto da malo prokomentarisemo..
moje misljenje je da cemo pobijediti i time pokazati da nikad nismo igrali nikakve zakulisne radnje...postoji mogucnost da nas sloboda i nadigra ali trazeci njihovu zadnju pobjedu u gostima u ligi nisam neki optimista da na mogu dobiti na terenu,uglavnom bice zanimljiva utakmica nakon prvog maja lijecit cemo mahmurluk na banji

Ja mislim da im nece pustit, sjetite se utakmice protiv Orasja na nasem stadionu, trazili su da im pustimo a mi ih dobili sa 3-0 ili 2-0 nisam sig. jos smo s njima bili u dobrim odnosima igrali i trenirali na njihovoj plastici i samom pobjedom smo ih izbacili a sacuvali Velez, a tad Velez igro u Modrici i bilo 2-2 i sjecam se dobro te noci, navijaci Veleza koji su bili u Modrici svratili navece kod nas u grad malo se pilo hodalo...Dzin je napisao/la:Nisam samo napisao sta dati,hahahDzin je napisao/la:Ako ikome treba dati onda je to Slobodiastra1922 je napisao/la:evo nakon pobjede slavije u prijedoru borba za opstanak se jos vise zakomplikovala.naravno to nema veze sa nama ali vec su krenule price kako ce se slobodi dati tri boda .pa eto da malo prokomentarisemo..
moje misljenje je da cemo pobijediti i time pokazati da nikad nismo igrali nikakve zakulisne radnje...postoji mogucnost da nas sloboda i nadigra ali trazeci njihovu zadnju pobjedu u gostima u ligi nisam neki optimista da na mogu dobiti na terenu,uglavnom bice zanimljiva utakmica nakon prvog maja lijecit cemo mahmurluk na banji![]()
Al opet bolje da Sloboda ostane nego Slavija, jbg nije na nama, ko zna sta ce se guzonje dogovorit
- TheAlchemistRD07
- Kontakt:
3:1Tkanton je napisao/la: Ja mislim da im nece pustit, sjetite se utakmice protiv Orasja na nasem stadionu, trazili su da im pustimo a mi ih dobili sa 3-0 ili 2-0 nisam sig. jos smo s njima bili u dobrim odnosima igrali i trenirali na njihovoj plastici i samom pobjedom smo ih izbacili a sacuvali Velez, a tad Velez igro u Modrici i bilo 2-2 i sjecam se dobro te noci, navijaci Veleza koji su bili u Modrici svratili navece kod nas u grad malo se pilo hodalo...
Al opet bolje da Sloboda ostane nego Slavija, jbg nije na nama, ko zna sta ce se guzonje dogovorit
Koliko god da su mi drage fukare, slobodi nebi pustio zbog onog 0:1 poraza prosle sezone, gdje nismo dozivjeli vecu kradju jos od nastanka kluba

- edo_malesak
Protiv Orasja je bilo 3:1. Tri gola Anela Pjanica za Zvijezdu a za njih je pogodio Almir HalilovicJa mislim da im nece pustit, sjetite se utakmice protiv Orasja na nasem stadionu, trazili su da im pustimo a mi ih dobili sa 3-0 ili 2-0 nisam sig. jos smo s njima bili u dobrim odnosima igrali i trenirali na njihovoj plastici i samom pobjedom smo ih izbacili a sacuvali Velez, a tad Velez igro u Modrici i bilo 2-2 i sjecam se dobro te noci, navijaci Veleza koji su bili u Modrici svratili navece kod nas u grad malo se pilo hodalo...

"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
impozantna gol razlika nema staArmageddon2012 je napisao/la:4-0
2-0
1-0
2-0
nije vas bas nesto dosad procepljalo ovdje![]()
![]()
ali,nikad se ne zna...

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Moje misljenje je da od tog stimanja nema nista,samo u jednoj varijanti Zvijezda moze pomoci Slobodi a to je da pobjedi Borca u sledecoj utakmici sto je skoro nemoguce.U varijanti da Zvijezda izgubi,a Sloboda pobjedi Zelju Zvijezda nesmije izgubit jer bi mogla vezat tri poraza za redom,mozda nerijeseno.
-
- Kontakt:
SAMO POSTENO ODIGRATI DO KRAJA! Od kako smo usli u PL gradimo imidz postenog kluba, ne bi valjalo da to uprskamo na kraju prvenstva.Siguran sam u sve nase pobjede do kraja prvensta na domacem terenu.Kada je citava Bosna govorila da cemo pustiti Orasju sto je do tada bila normalna stvar mi smo ih povalili na Banji.Slobodi zelim puno srece, a mi cemo im pomoci tako sto ce Kunta ici na pobjedu u Gabeli,Lukavici,Gradisci, pa sta bude.Ako nas Sloboda nadigra na Banji, u sto cisto sumnjam, treba ljudima cestitati.Ne bih se zacudio da pred utakmicu u Gradaccu sa Slobodom ponovo krenu medijski natpisi (naruceni od pojedinih klubova) u stilu da li ce Zvijezda odigrati posteno...., kao sto je bio slucaj sa Orasjem a to onda stavlja veliki pritisak na nase igrace da moraju dobiti.
Sto se tice Borca sljedece kolo nesto mi govori da bi konacno u Banjaluci mogli naplatiti sve promasaje iz ove polusezone.Pa mora se i nama nekad sreca nasmijesiti.
Jos da se osvrnem, neko je vec napisao,kako je lijepo bilo sinoc gledati pregled na BHTV koliko smo samo sansi napravili.
Sto se tice Borca sljedece kolo nesto mi govori da bi konacno u Banjaluci mogli naplatiti sve promasaje iz ove polusezone.Pa mora se i nama nekad sreca nasmijesiti.
Jos da se osvrnem, neko je vec napisao,kako je lijepo bilo sinoc gledati pregled na BHTV koliko smo samo sansi napravili.
zanimljiv tekst u jutrosnjem sportu,na zadnjoj strani sporta interviju sa nasim hamzom a naslov husica bi preporucio susicu.svaka mu cast bori se za svoje kolege
a jedna malo zalosna vijest je da halil zbog povrede preskace i borac i slobodu

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaka cast Hamzi,ali mislim da je malo pretjerao.Po meni daleko je bolji nas mali Jahic i bolje bi pokrio tu poziciju i u fazi odbrane.Tu je sad stvar lobiranja koga isforsirati.Ja dajem prednost nasem dijetu.astra1922 je napisao/la:zanimljiv tekst u jutrosnjem sportu,na zadnjoj strani sporta interviju sa nasim hamzom a naslov husica bi preporucio susicu.svaka mu cast bori se za svoje kolege![]()
Svaka cast Jahicu al on jos treba hljeba jest i dosta dosta trenirat da nebude ko Omergaic, kazu mu da je dobar i on odma misli da mora igrat u prvoj postavi, netreba vise trenirat i td i td....zmajevac je napisao/la:Svaka cast Hamzi,ali mislim da je malo pretjerao.Po meni daleko je bolji nas mali Jahic i bolje bi pokrio tu poziciju i u fazi odbrane.Tu je sad stvar lobiranja koga isforsirati.Ja dajem prednost nasem dijetu.astra1922 je napisao/la:zanimljiv tekst u jutrosnjem sportu,na zadnjoj strani sporta interviju sa nasim hamzom a naslov husica bi preporucio susicu.svaka mu cast bori se za svoje kolege![]()
Husic je stvarno klasa za nasu ligu ima brzinu, kad gurne loptu pretrci svu odbranu, a o sutu da ne govorim, ima onaj specifinci sut sto rijetko ko danas ima, lopta mu ima jak pad i jos sfera, samo mora poradit na centriranju... a za njegovo tip igrac je normalno da napravi par greski, on najvise izvuce sprinteva, mora izvuc sprint od svog gola do protivnickog i nazad i to konstantno kad god je napad, uz svu spremu mora se umorit i napravit par greski i on je samo covjek, uzmite samo neke jace igrace iz poznatij liga npr. marcela, alvesa, evra svi oni to rade i kod njih se primijete greske u odbrani, samo sto za takve bocne igrace treba imat par kvalitetnih stopera a mi ih nazalost nemamo.
ja nebi nakada rekao da nam u zvijezdi neki igrac nevalja kao ti tebi jasko i jusa nevaljaju,stari moj koliko para toliko muzika za nase uslove su odlicni i za plate kolike primaju.dovedi npr jesea i bogicevica pa ces imati ekstra igrace na tim pozicijama samo sto onda para za plate ostalim igracima ne bi bilo
nasa ekipa je ekstra nije puno skupa gradi se stadion i opet smo medu 7-8 ekipa u drzavi pametnom dosta 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nisam ja reko da nevalja, samo kazem da nisu dovoljno kvalitetni... trude se, bore se koliko mogu al to nije to i svjestan sam, koliko para toliko muzike.....astra1922 je napisao/la:ja nebi nakada rekao da nam u zvijezdi neki igrac nevalja kao ti tebi jasko i jusa nevaljaju,stari moj koliko para toliko muzika za nase uslove su odlicni i za plate kolike primaju.dovedi npr jesea i bogicevica pa ces imati ekstra igrace na tim pozicijama samo sto onda para za plate ostalim igracima ne bi bilo![]()
nasa ekipa je ekstra nije puno skupa gradi se stadion i opet smo medu 7-8 ekipa u drzavi pametnom dosta
i nisam nigdje napiso da ih treba zamijenit, da treba bolje dovest, da nemamo stadion, samo sam reko da nisu dovoljno kvalitetni da uvijek pokriju Husiceve greske, nemoj odma bauk pravit
"okrecemo se utakmici sa zvijezdom ko ne zna utakmica ima uzivo prenos na BEL televiziji u 19:30.zvijezda"
Citat sa foruma od Borca, znal neko sta je ovo BEL i gdje se to moze gledat?
- edo_malesak
http://www.belkanal.tv/ . Ne vidim utakmicu u pregledu programa, ali svakako moze se pratiti preko interneta.Tkanton je napisao/la:"okrecemo se utakmici sa zvijezdom ko ne zna utakmica ima uzivo prenos na BEL televiziji u 19:30.zvijezda"
Otvoris ovu stranicu u VLC payer-u http://fibereu1.com:8002/bel_web" onclick="window.open(this.href);return false; . ja sam je otvorio ali se trenutno izvinjavaju na prekidu programa. Ukoliko bude tekma na ovom kanalu iskreno se nadam da ce tada sa live stream-om biti sve uredu.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Sta ja znam oni kazu da ce bit tu... valjda bude radiloedo_malesak je napisao/la:http://www.belkanal.tv/ . Ne vidim utakmicu u pregledu programa, ali svakako moze se pratiti preko interneta.Tkanton je napisao/la:"okrecemo se utakmici sa zvijezdom ko ne zna utakmica ima uzivo prenos na BEL televiziji u 19:30.zvijezda"
Otvoris ovu stranicu u VLC payer-u http://fibereu1.com:8002/bel_web" onclick="window.open(this.href);return false; . ja sam je otvorio ali se trenutno izvinjavaju na prekidu programa. Ukoliko bude tekma na ovom kanalu iskreno se nadam da ce tada sa live stream-om biti sve uredu.
-
- Kontakt:
Odbojkašice Kule plasirale se u finale Play off-a
Nakon što su osvojile Kup BiH odbojkašice Kule iz Gradačca plasirale su se i u finale Play off-a u kojem će snage odmjeriti sa brčanskim Jedinstvom.
Gradačanke su i u uzvratnom susretu protiv Gacka slavile razultatom 3:2 i tako u polufinalnoj seriji utakmica pobijedile sa 2:0 i plasirale se u finale Play off-a.
Brčansko Jedinstvo je u posljednjem susretu savladalo Jahorinu sa 3:0 te će se za titulu prvaka Play off-a boriti sa odbojkašicama Gradačca.
Prva finalna utakmica je na rasporedu 27/28.aprila, a igra se u Gradačcu.
P.S.Evo prilike da jos jednom podrzimo nase odbojkasice u prvoj utakmici koja se igra u petak ili subotu u nasoj dvorani. Je li RD dolaze organizovano na ovu utakmicu????????
Odbojkasice su zaslusile nakon osvojenog kupa da napunimo dvoranu i pomognemo im da konacno skinu sa trona Jedinstvo.
Nakon što su osvojile Kup BiH odbojkašice Kule iz Gradačca plasirale su se i u finale Play off-a u kojem će snage odmjeriti sa brčanskim Jedinstvom.
Gradačanke su i u uzvratnom susretu protiv Gacka slavile razultatom 3:2 i tako u polufinalnoj seriji utakmica pobijedile sa 2:0 i plasirale se u finale Play off-a.
Brčansko Jedinstvo je u posljednjem susretu savladalo Jahorinu sa 3:0 te će se za titulu prvaka Play off-a boriti sa odbojkašicama Gradačca.
Prva finalna utakmica je na rasporedu 27/28.aprila, a igra se u Gradačcu.
P.S.Evo prilike da jos jednom podrzimo nase odbojkasice u prvoj utakmici koja se igra u petak ili subotu u nasoj dvorani. Je li RD dolaze organizovano na ovu utakmicu????????
Odbojkasice su zaslusile nakon osvojenog kupa da napunimo dvoranu i pomognemo im da konacno skinu sa trona Jedinstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.