ma je li,u ligi ostaje ko zasluzi,a ne tko je iz velikog grada,smijes se gabeli,pa gabela bolje radi od pola premijerligasaAboveTheLaw je napisao/la:Nemoj bgti valjat gluposti, vidio sam proslo kolo kad je sloboda pobijedila zrinjski sta je sudija radio, 10 zutih kartona, sve u cilju da ošteti klub, jos sudija iz Istocnog Sarajeva dakle sve govori, i ta Slavija je za mene najbijedniji klub u ligi,obicna kanta za nabijanje gol razlike al kad se nemoze protiv ciganluka, cak i kozara mi je draza od njih..
i ne navijam za Slobodu samo mi je zao sto im se sve ovo desava,svi su protiv njih,bijedno bi bilo da PL izgubi takav jedan klub, a da nam u ligi ostaju neki klubovi iz nekih Gabela i pizdi materni.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Svaka čast Prijedorčani za viši interes,al to se razbije odglavu prije ili poslije.Ma tko to radi za vas da nije Borac ili Slavija oni bi da Vas nema i jednog dana kada ova utakmica dođe na naplatu bit će Vam jasno da treba igrati pošteno jer jedino je tako ispravno i zbog toga će Vas vaši vjerni navijači i simpatizeri voliti i poštovati i moćete po gradu hodati uzdignute glave,a ne sakrivati se po rupama.Jako mi je žao poslije svega ovoga.
Mnogo ste smiješni, pročitajte moje pitanje na prethodnoj stranici, koje se nalazi na kraju mog posta. Slavija je predobra ekipa, idu ka cilju, opstanku, pobjediće još koju u gostima, kad im to bude trebalo, hoćete opet trabunjati da su kupili utakmicu? Prijedorčani i ostali, jesmo prodali i Želji,Borcu? Dobro smo trgovali,u Mostaru i Tuzli smo sigurno kupili, a ovde prodali za veće pare, zaradili smo nešto, daj nemoj da pričate gluposti, nije ovo pijaca. Još jednom ponavljam, u svijetu, pa čak i kod nas se dešava da gostujuće ekipe pošteno pobjede, pogotovo ako im je to prijeko potrebno.
-
- Kontakt:
Ama ljudi prestanite se pravdati budalama ,nek misle da smo pustili,da smo prodali,šta god .Zar je bitno šta "oni" misle?? Što kaže Viljuška u "Lepa selo lepo gore":"Ionako će pričati da smo je klali"
Juče samo izgubili zasluženo,ko god je gledao utakmicu uživo mogao je vidjeti to.

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Prijedorcanima sam cestitao nakon pobjede u Tuzli,al jucerasnja predstava je sramna sa njihove strane..o ovom mecu se nekoliko dana prije pocelo pricati da je prodana,kladionice blokirale par,ko je uhvatio,uhvatio je,svaka mu cast !
Ali posto nam je liga nakaradna ne ocekujem neku istragu povodom ovog meca koji najvise steti Rudaru jer ce mu se kad tad vratiti
Ali posto nam je liga nakaradna ne ocekujem neku istragu povodom ovog meca koji najvise steti Rudaru jer ce mu se kad tad vratiti

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Pa naravno da je nakaradna kada gost kome gori pod nogama i potrebni su mu bodovi dođe, i pobjedi u gostima ekipu iz sredine tabele sa 0-1 i nakon toga se utakmica proglasi sakndalom,prodajom,namještaljkom...I ne bila nakaradnaharry_90 je napisao/la:Prijedorcanima sam cestitao nakon pobjede u Tuzli,al jucerasnja predstava je sramna sa njihove strane..o ovom mecu se nekoliko dana prije pocelo pricati da je prodana,kladionice blokirale par,ko je uhvatio,uhvatio je,svaka mu cast !
harry_90 je napisao/la:Prijedorcanima sam cestitao nakon pobjede u Tuzli,al jucerasnja predstava je sramna sa njihove strane..o ovom mecu se nekoliko dana prije pocelo pricati da je prodana,kladionice blokirale par,ko je uhvatio,uhvatio je,svaka mu cast !
Slavija je trebala dobiti i na Kosevu,pa ne znam sta je cudno da dobije u Prijedoru.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Makar se o tom mecu na Kosevu nije pricalo unaprijed par dana da je mec prodan,kao ovaj u Prijedoru(ne kazem Slavija je zasluzila najmanje bod na tom mecu)
ja nemam nista protiv Rudara,njima na obraz ovo ide,samo kad tad ce im se odbit od glavu.. cuj dobijes tri uzastopna meca i onda te pobjedi na tvom terenu Slavija koja je zadnja na tabeli i koja je par dana prije meca glasila za apsolutnog favorita na ovom mecu ..cak su i kladionice to potvrdile blokiranjem ovog para 

harry_90 je napisao/la:Makar se o tom mecu na Kosevu nije pricalo unaprijed par dana da je mec prodan,kao ovaj u Prijedoru(ne kazem Slavija je zasluzila najmanje bod na tom mecu)ja nemam nista protiv Rudara,njima na obraz ovo ide,samo kad tad ce im se odbit od glavu.. cuj dobijes tri uzastopna meca i onda te pobjedi na tvom terenu Slavija koja je zadnja na tabeli i koja je par dana prije meca glasila za apsolutnog favorita na ovom mecu ..cak su i kladionice to potvrdile blokiranjem ovog para
meni je sumnjivija utakmica sloboda-zrinjski
Prvaci SRBIH :1946
Radi se o tome da je sada frka Pitarima jer njima Rudar dolazi sljedecu, pa u slucaju da im uzme bod ili sva tri sve ga ce biti. Vjerovatno ce komitet i sudije biti glavni krivci kao i sa Goskom.gavran je napisao/la:Slavija je trebala dobiti i na Kosevu,pa ne znam sta je cudno da dobije u Prijedoru.harry_90 je napisao/la:Prijedorcanima sam cestitao nakon pobjede u Tuzli,al jucerasnja predstava je sramna sa njihove strane..o ovom mecu se nekoliko dana prije pocelo pricati da je prodana,kladionice blokirale par,ko je uhvatio,uhvatio je,svaka mu cast !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Makar se o tom mecu na Kosevu nije pricalo unaprijed par dana da je mec prodan,kao ovaj u Prijedoruja nemam nista protiv Rudara,njima na obraz ovo ide,samo kad tad ce im se odbit od glavu.. cuj dobijes tri uzastopna meca i onda te pobjedi na tvom terenu Slavija koja je zadnja na tabeli i koja je par dana prije meca glasila za apsolutnog favorita na ovom mecu ..cak su i kladionice to potvrdile blokiranjem ovog para
Što liga bude odmicala dalje,to jest kraju i što bude više ovi "vitalnih utakmica" biće sve više i više takvih priča,naročito zadnja 2-3 kola.Pa jel nemoguće dobiti 3 utakmice zaredom pa izgubiti onda kod kuće????Jel to nemoguće? I samo da ti kažem jednu stvar ,juče sam gledao Slaviju ,gledao sam je i na Koševu preko TV-a...ov ekipa Slavije igra bolje i od Slobode i od Veleža i od GOŠK-a koje smo pobjedili u ta tri meča.Ljudi su napali od 1 .minute i stvorili izgledne šanse,da nam nije bilo Nikolića na golu moglo je biti ladno 0-2,0-3 ...A naši igrači su bili vidno premoreni od puta u Mostar (2 puta tamo ,2 nazad u 4 dana) i to se mnogo odrazilo na lošiju igru i poraz Rudara.
Razlog ? Borba na terenu momaka za sveti dres ili ovaj mec koji je unaprijed dogovoren ?gavran je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Makar se o tom mecu na Kosevu nije pricalo unaprijed par dana da je mec prodan,kao ovaj u Prijedoru(ne kazem Slavija je zasluzila najmanje bod na tom mecu)ja nemam nista protiv Rudara,njima na obraz ovo ide,samo kad tad ce im se odbit od glavu.. cuj dobijes tri uzastopna meca i onda te pobjedi na tvom terenu Slavija koja je zadnja na tabeli i koja je par dana prije meca glasila za apsolutnog favorita na ovom mecu ..cak su i kladionice to potvrdile blokiranjem ovog para
@mnogo_smo_jaki
Moguce je izgubiti mec iako pobjedis prije toga 3 meca zaredom,ali izgubit na ovakav nacin je vise nego sraman,ne bih vise da ponavljam..
-
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Razlog ? Borba na terenu momaka za sveti dres ili ovaj mec koji je unaprijed dogovoren ?gavran je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Makar se o tom mecu na Kosevu nije pricalo unaprijed par dana da je mec prodan,kao ovaj u Prijedoru(ne kazem Slavija je zasluzila najmanje bod na tom mecu)ja nemam nista protiv Rudara,njima na obraz ovo ide,samo kad tad ce im se odbit od glavu.. cuj dobijes tri uzastopna meca i onda te pobjedi na tvom terenu Slavija koja je zadnja na tabeli i koja je par dana prije meca glasila za apsolutnog favorita na ovom mecu ..cak su i kladionice to potvrdile blokiranjem ovog para
@mnogo_smo_jaki
Moguce je izgubiti mec iako pobjedis prije toga 3 meca zaredom,ali izgubit na ovakav nacin je vise nego sraman,ne bih vise da ponavljam..
Kakav način čovječe??? Jesi gledao utakmicu pa da možeš dati realan sud?????
Dogovarat mec da se pusti gostima je vise nego sraman,a o tome se pricalo uveliko prije samog meca..ne bih da se raspravljam vise,ti mislis Slavija zasluzeno dobila,ok tvoja stvar,ja mislim kao i vecina da je taj mec unaprijed dogovoren.. pozdrav
I ako imas kratki sazetak meca da pogledam.. hvala
I ako imas kratki sazetak meca da pogledam.. hvala

Neka pričaju dušmani i fudbalske neznalice. Mnogima je u cilju da se ime Rudara ocrni. To se pokušavalo i prethodnih sezona, pred mečeve sa Sarajevo,Zrinjskim,Širokim itd. Te utakmice su takođe bile blokirane na kladionici pričalo se o njima, da smo prodali ovo ono, i na kraju smo uzeli sva tri boda, ili bar bod. Skoro uvijek se tako priča, pa tako i ovaj put pred meč sa Slavijom, moralo se desiti i to da izgubimo.
Ja se sjecam price mislim od prosle sezone kada je gradonacelnik rekao da bi bilo dobro da Rudar ispadne jer puno kosta grad a mital ne da para,ili tako nesto je prica bila...

Izvještač sa meča je izjavio da su igrači Rudara bili bezvoljni ili nezainteresirani.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
& ? се " $, па не '! ? је ? $ " & ". ' се " $, " $, $ $ & ?, & " ' & је ?, $ & ? % -! ? је " ? $, " $ " ? $! % је " ' " то је то.
" % %, ? се " &, &, је ?'? ПА %? " се " о & % " " & ? & "! Па & се то - ? $ - " " & се ? ? " $ Сарајева, па тај " $ отпао $ $!
" " " " $ $ пута у 5 $ % у ', " $ 2 " % на $ " у ".Mancini je napisao/la:Izvještač sa meča je izjavio da su igrači Rudara bili bezvoljni ili nezainteresirani.

" % %, ? се " &, &, је ?'? ПА %? " се " о & % " " & ? & "! Па & се то - ? $ - " " & се ? ? " $ Сарајева, па тај " $ отпао $ $!
Rudar Prijedor
Pa nisu putovali u Minhen,utakmica se igrala za 4 dana!Ja sam samo napisao ono što je novinar rekao,ne znam što se ti toliko nerviraš?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Re: Rudar Prijedor
Pa put za Minhen je 5 puta bolji od onog u Mostar.Mancini je napisao/la:Pa nisu putovali u Minhen,utakmica se igrala za 4 dana!Ja sam samo napisao ono što je novinar rekao,ne znam što se ti toliko nerviraš?

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Kobayashi, perodeformero, Rigoletto, riki46, Shategabri, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Vorovus, Zeko87 i 50 gostiju.