FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- sef_mafije
- Kontakt:
ATMOSFERA protiv borca na juznoj tribini Grbavice
http://****.ba/clanak/494930589350/%E ... a%E2%80%9C
http://****.ba/clanak/494930589350/%E ... a%E2%80%9C
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
....plus ne važe polugodišnje i godišnje...moram i ja ponekad platiti kartu....Elegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sto se tice utakmice, ocekujem tvrdu utakmicu zbog silne kise, natopljenog terena i vaznosti susreta, tako da ne treba ocekivati spektakl, sto je steta jer u normalnim uvjetima bi bio s obzirom da obje ekipe vole igrati kombinatoran i ofenzivan nogomet i nadigravanje bi bilo zagarantirano. Ovako ce se vise taktizirati i respektirati losije uvjete za igru, pa sad, tko se snadje bolje...
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
+1ŠB_Fidelis je napisao/la:Fino, fino, taman za bana, sto bi se reklo, zbog direktnog i otvorenog vrijedjanja, al vjerujem ne i za moderaciju.titanik je napisao/la:vozdra braco manijaci novi sam pa reko da se upisem na nasoj temi i nam pozelim puno golova protiv ovih seljana iz listice
Sto se tice utakmice, ocekujem tvrdu utakmicu zbog silne kise, natopljenog terena i vaznosti susreta, tako da ne treba ocekivati spektakl, sto je steta jer u normalnim uvjetima bi bio s obzirom da obje ekipe vole igrati kombinatoran i ofenzivan nogomet i nadigravanje bi bilo zagarantirano. Ovako ce se vise taktizirati i respektirati losije uvjete za igru, pa sad, tko se snadje bolje...
utakmica je u 18:30Elegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.

DRUG NEBI TI PUNCA
Haj reci bolji molim teeeeeeeeeeeeee,krepo!Elegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Kako nam je negativna energija ispunila forum, šta se dešava ljudi, smirite doživljaj malo, niko ne smije ništa reć/napisat da ga neko drugi odmah po tom ne napadne. Malo se opustite, imamo 7 bodova prednosti nad prvim pratiocem, u finalu smo Kupa, prva utakmica je za dva dana, čemu ova sitna prepucavanja, nikako mi nije jasno.
Malo dođite sebi ako nemate nikom drugom i shvatite da svi ovdje imamo samo jednu želju, a to je uspjeh Želje na svim frontovima ! Budite mi pozdravljeni !
Malo dođite sebi ako nemate nikom drugom i shvatite da svi ovdje imamo samo jednu želju, a to je uspjeh Želje na svim frontovima ! Budite mi pozdravljeni !

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Bitna je pobjeda bez primljenog gola,makar i 1-0.Mi cemo ga sigurno dati dole,a tesko nam onda Siroki moze dati tri gola.Mada kako smo jaki kakav god rezultat bude ne mogu u Sirokom biti sigurni u prolaz,nekako ovo proljece bolje u gostima igramo nego kuci.
Jbg uprava da je pametna pustila bi raju sa godisnjom. Ali nece cicije.
NO PYRO NO PARTY
Ma prijatelju i ovo su ispali korektni jer nisu podigli cijenu karata.Cijena je ista kao i za svaku utakmicu do sada.A ovo nije bilo koja utakmica, ovo je FINALE KUPA Bosne i Hercegovine ! Zato molim vas ljudi moji, nemojte cigančiti, šta je 5 KM za onaj osjećaj koji ćeš dobiti kad dođeš na Grbavicu.Fudbal nije nešto kvalitetan, ali kad dođem na utakmicu, stanem na tribinu, obuzme me čudan osjećaj, i sve pare ovog svijeta to ne mogu kupiti.
DRUG NEBI TI PUNCA
I opet ću napisati o procjeni posjete.Kažu na **** da je bilo 3.000 ljudi.Jug ima 3.000 stolica,a protiv Borca da su oni ljudi iza reflektora i na istoku i zapadu prešli na jug,jug bi bio pun,što znači 3.000 ljudi.A gdje je Sjever,na sjeveru jedan sektor gotovo pun,tri polovicno,ostalo slabo,što dovodi do rezultata 4.500 do 5.000.Mislim da nije uredu niti svejedno da se pišu neistine oko posjete.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- pintol_TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
18 30 utakmicaElegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.
ljudi se vracaju s posla 3,4, eventualno 5 znaci taman mogu na tekmu
skola zavrasava 5,6h taman poslije skole na tekmu
fakultet isto do 6h najkasnije i na tekmu
najavili su kisu ti ocigledno nisi bi na finalu prosle godine u zenici

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- spielführer_21
- Kontakt:
Plus nisu najavili kišu!TM87doboj je napisao/la:18 30 utakmicaElegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kakve su sanse da Zeljo dovede Nemanju Supica!? po meni on bi nam bio od koristi za narednu sezonu,pogotovo ako Guso zavrsi karijeru na ljeto... dokazan cuvar mreze,ima fino iskustvo,u reprezentaciji je bio odlican...iako nije u nekoj zavidnoj formi mislim da bi ga Osim vratio u zivot! navijaci ga vole,a to je za svakog igraca vazno!
p.s.
nemanja supic danas dobio otkaz u Vojvodini,zajedno sa jos 4 igraca,zbog losih rezultata ekipe,i zbog toga sto taj klub ne moze tolerisati svoje najvece zvijezde! to je kao neko obrazlozenje..dakle Supic je slobodan,i mogao bi doci bez obestecenja u Zelju,ali naravno pod uslovom da potpse na miminalno 2 godine!
p.s.
nemanja supic danas dobio otkaz u Vojvodini,zajedno sa jos 4 igraca,zbog losih rezultata ekipe,i zbog toga sto taj klub ne moze tolerisati svoje najvece zvijezde! to je kao neko obrazlozenje..dakle Supic je slobodan,i mogao bi doci bez obestecenja u Zelju,ali naravno pod uslovom da potpse na miminalno 2 godine!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
svi se skinemo i pravimo spicu ko u zenicispielführer_21 je napisao/la:Plus nisu najavili kišu!TM87doboj je napisao/la:18 30 utakmicaElegant je napisao/la:Srijeda los termin za utakmicu (18h) vrijeme kada se ljudi vracaju sa posla, skola, fakulteta ... plus najavili su kisu.

Za zivot cijeli!
Taman i ja sad htio to da napisem, mislim da bi to pio pun pogodak kad bi Supica angazovalibosnas_ je napisao/la:Kakve su sanse da Zeljo dovede Nemanju Supica!? po meni on bi nam bio od koristi za narednu sezonu,pogotovo ako Guso zavrsi karijeru na ljeto... dokazan cuvar mreze,ima fino iskustvo,u reprezentaciji je bio odlican...iako nije u nekoj zavidnoj formi mislim da bi ga Osim vratio u zivot! navijaci ga vole,a to je za svakog igraca vazno!
p.s.
Volim te Zeljo!!!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ne zaboravite pogledati emisiju o Premier ligi na BHT 1 koja počinje u 22:30. Gost će biti Amar Osim, jer su nas prenosili za vikend. 

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ne vidim razloga da ga dovodimo, Guso moze jos braniti barem dvije sezone u slucaju da ne dobijemo nekog mladog dobrog golmana, Bukvic tek treba dobiti priliku a Kjosevskog svi hvale, kazu da ce biti odlican golman
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 28 gostiju.