AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Definitivno treba reći da su nas povrede važnih igrača pratile neprestalno i ovu sezonu, to će nas vjerovatno koštati titule ali opet ne treba se predavati. Juve igra u strasnoj formi, sinoc satraše Romu i sigurno imaju i psihološku prednost. Do kraja još pet kola, Juve ima lakši raspored, bez derbi utakmica do kraja, dok nas očekuje meć protiv Intera u 37 kolu,dok Juve u tom kolu ide na gostovanje kod Cagliaria.. Sretno nam, da nam se što prije vrati pobjednički duh.. Forza Milan
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
open in new tab da vidite cijelu sliku

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Jbg nedo allah da se ovo desilo Juventusu, da ih je sudija zakino pa oni odigrali neriješeno a mi dobili
pa to bi Italija čitava na noge se digla kako se to namjerno desilo da bi Milan stigo Juventusa
Jbg nije mi nešto previše žao, jer smo igrali katastrofalno. Više bi mi bilo drago da su priznali onaj protiv Juventusa gdje bi vjerovatno dobili meč ovako ostaje sve na šbb kbb.
Titula izgubljena, vidimo se sljedeće sezone
Jbg nije mi nešto previše žao, jer smo igrali katastrofalno. Više bi mi bilo drago da su priznali onaj protiv Juventusa gdje bi vjerovatno dobili meč ovako ostaje sve na šbb kbb.
Titula izgubljena, vidimo se sljedeće sezone
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlPrincipino
- Kontakt:
mislim da pričaš gluposti...koliko smo samo i mi puta oštećeni ove sezone brojiš li to...ja ne znam šta ove sudije rade..pod hitno ocnom trebaju otici ali dešavaju se greške i protiv Juventusa i protiv Milana...
čuj čitava Italija bi na noge se digla...a ja kina...koliko je smiješno više postalo očekivo sam da Allegri nakon izbacivanja od Barcelone spomene nepriznat Muntarijev gol...
samo se ovo u Italiji dešava..pogledaj u Engleskoj sudjenja...katastrofa...koliko se kod njih priča o tome? dan možda...
istina dešavale se greške...osteceni ste što jest jest...ali i mi smo...ali glupo je sada spominjati Juventus u tome..
čuj čitava Italija bi na noge se digla...a ja kina...koliko je smiješno više postalo očekivo sam da Allegri nakon izbacivanja od Barcelone spomene nepriznat Muntarijev gol...
samo se ovo u Italiji dešava..pogledaj u Engleskoj sudjenja...katastrofa...koliko se kod njih priča o tome? dan možda...
istina dešavale se greške...osteceni ste što jest jest...ali i mi smo...ali glupo je sada spominjati Juventus u tome..
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ISTINA, u Italiji nakon greske sudija pise se i prica u svim medijima, dok u ostalim ligama to se uopste ne potencira.
Ako izgubimo titulu mislim da ce Berla uloziti velike novce u ekipu...to je covjek koji je navikao biti na vrhu i ucinit ce sve da vrati titulu na San Siro...ali sacekajmo zavrsetak sezone.
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Don Silvio nema love kao nekad, valja organizovati njegove berlusque zabave.
Bio je neki dan tekst u Avazu o tome, mora izdržavati sve osobe koje su učestvovale u tom "druženju."
Bio je neki dan tekst u Avazu o tome, mora izdržavati sve osobe koje su učestvovale u tom "druženju."
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sef_mafije
- Kontakt:
kako smo samo prokockali titulu

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
- rastafarian
- Kontakt:
definitivno.. Scudetto ciao! 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
- senad_flamin
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
gdje si to pročito ?
Jaooo Bože samo taj momak nam treba, strašan je, još Ajaxova škola pa heeej
Ajde ćelo
Ajde ćelo
- senad_flamin
- Kontakt:
http://www.calciomercato.com/mercato/es ... puo-588954IlPrincipe je napisao/la:gdje si to pročito ?
Ajde ćelo
Nije Ajaxova škola al dobar je, iz Danske lige (Odense) je došao ja mislim
-RIVALDO-
Ja se iskreno nadam da će se Milan riješiti Zambrote, Ambrosinija, Sedorfa, Gatusa, Van Bomela, Robinha... Time bi se otvorio kvalitetan prostor za jedno dva igrača sa visokom platom. Dok god se sve isključivo vrti oko Zlatana, Milan neće u Evropi uraditi ništa.
Kriminalno suđenje na stranu, Milan mora podhitno da ojača ekipu i promjeni sistem igre.
Kriminalno suđenje na stranu, Milan mora podhitno da ojača ekipu i promjeni sistem igre.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Zambrotta,Nesta,Ambrosini,Gattuso,Yepes OSTAJU DEFINITIVNO
Seedorf JE UPITAN ZA OSTANAK
Van Bommel, Inzaghi ODLAZE
Seedorf JE UPITAN ZA OSTANAK
Van Bommel, Inzaghi ODLAZE
Iskreno se nadam će se Ambrosini i Zambrota penzionisati na kraju sezone 
na kraju o5 nista od pomladjivanja. Iakoo mi je drago za Rina, Ambru i Nestu, Zambrota i Yepes nemaju sta traziti u ovoj ekipi
Da dodju Eriksen i jos neki dobar lijevi bek po mogucnosti Armero i jos ona 2-3 vec pojacanja koja smo vec "potpisali" i ja prezadovoljan
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
kad smo kod eriksena doveo sam ga na manageru, malo je reci da se uklopio u milan
.samo nek prauzme numero dieci 
od ovih starijih najmanje sanse da ostanu imaju upravo yepes i zambrotta. yepesu su vec nasli zamjenu a to je acerbi. oni ne spadaju u senatore. senatori imaju veliku moc u milanu. kada su leonardu okrenuli ledja to je znacio i kraj za brazilca. sada je i seedorf u konfliktu sa allegrijem, kada ga je max zamijenio protiv bologne seedorf je demonstrativno napustio teren i otisao u svlacionicu. iako je seedorf kralj ovdje sam na allegrijevoj strani jer je cassano bio mnogo bolji. ovo nikako nije dobro i to bi takodjer moglo znaciti da mu ledja okrenu i ostali senatori, nesta, gattuso, ambro i to bi bio maxov kraj. ako zaista capello dodje kostat ce dosta milan ali ce i berlusconi morati otvoriti novcanik jer fabio ce odraditi jos jedan posao i to je to ide penzija i sigurno je da zeli da njegov kraj bude u velikom stilu a ne borba za ligu prvaka. njegov sin ujedno i njegov menadjer je izmedju redova izjavio da fabio trazi angazman u italiji i da je milan jedna od opcija. ali kazem opet nije problem trener vec je problem mnogo komplikovaniji i slozeniji.
i zaista ne bi trebali mnogo da se osvrcemo na ove vijesti jer je ljeto dugo i prelazni rok jos nije poceo a celo ce opet lagati i lagati i najbolje je da se uopce ne bavimo ovime na ovoj temi nego da sacekamo 1. septembar i novu sezonu pa da tek onda diskutujemo nova pojacanja jer u protivnom mogli bi se opet mnogo razocarati.MilanDiavolo News @MilanDiavolo
ERIKSEN AGENT: "He has done well in all the clubs he has played for, this year we rejected many clubs, included Man City."
ERIKSEN AGENT: "I don't know if he's ready for an important club, but he surely has the quality for doing well in all the leagues"
ERIKSEN AGENT: "At the moment, he wants to grow in Ajax. MILAN? It's an interesting solution, a viable way"
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Definitvno se slazem sa ovim,Galliani ce mlatiti po novinama ovako onako(doduse prosle godine nas je zeznula ona kazna Finninvesta od 500 miliona)a Silvio je bezveze stvorio pritisak na Maxa,a ako hoce Capella burazere dobice on spisak igraca koje ovaj zeli i naravno dovedi mi ove i ja cu preuzeti ekipu.Nek ulozi koji euro!!!baresi#6 je napisao/la:od ovih starijih najmanje sanse da ostanu imaju upravo yepes i zambrotta. yepesu su vec nasli zamjenu a to je acerbi. oni ne spadaju u senatore. senatori imaju veliku moc u milanu. kada su leonardu okrenuli ledja to je znacio i kraj za brazilca. sada je i seedorf u konfliktu sa allegrijem, kada ga je max zamijenio protiv bologne seedorf je demonstrativno napustio teren i otisao u svlacionicu. iako je seedorf kralj ovdje sam na allegrijevoj strani jer je cassano bio mnogo bolji. ovo nikako nije dobro i to bi takodjer moglo znaciti da mu ledja okrenu i ostali senatori, nesta, gattuso, ambro i to bi bio maxov kraj. ako zaista capello dodje kostat ce dosta milan ali ce i berlusconi morati otvoriti novcanik jer fabio ce odraditi jos jedan posao i to je to ide penzija i sigurno je da zeli da njegov kraj bude u velikom stilu a ne borba za ligu prvaka. njegov sin ujedno i njegov menadjer je izmedju redova izjavio da fabio trazi angazman u italiji i da je milan jedna od opcija. ali kazem opet nije problem trener vec je problem mnogo komplikovaniji i slozeniji.
i zaista ne bi trebali mnogo da se osvrcemo na ove vijesti jer je ljeto dugo i prelazni rok jos nije presao a celo ce opet lagati i lagati i najbolje je da se uopce ne bavimo ovime na ovoj temi nego da sacekamo 1. septembar i novu sezonu pa da tek onda diskutujemo nova pojacanja jer u protivnom mogli bi se opet mnogo razocarati.MilanDiavolo News @MilanDiavolo
ERIKSEN AGENT: "He has done well in all the clubs he has played for, this year we rejected many clubs, included Man City."
ERIKSEN AGENT: "I don't know if he's ready for an important club, but he surely has the quality for doing well in all the leagues"
ERIKSEN AGENT: "At the moment, he wants to grow in Ajax. MILAN? It's an interesting solution, a viable way"
A sto se tice senatora ostaju samo Ambro i Rino i Nesta(mada se nesto pise o New Yorku)
Tako da dobro si rekao druze opusteno do 1 og septembra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.