Pa jel lijepo pise vecina iz Širokog Brijega? Ostatak su opet vecinom momci iz uze regije, eto u ovom konkretnom slucaju Mostar. Pa pogledaj samo kadar.acovic1 je napisao/la:Koliko ja znam dvoica najboljih juniora Širokog su iz Mostara ,Barišić i Kožulj, i oni su lani u igrali za Zrinjski i osvojili kup i igrali finale juniorske lige.Na kraju prošle sezone su nezadovoljni što nisu dobili ugovore sa prvim timom iz Zrinjskog otišli u Široki.york je napisao/la:Baltazar je napisao/la:omladinci su vam strasni, jesu li sve djeca iz Sirokog (kao grada) ili dolaze i iz drugih mjesta, nevjerovatno je da gradic sa 10-15000 stanovnika ima bolji omladinski pogon od Zelje, Sarajeva, Borca, Slobode, Celika i Mostaraca koji dolaze iz znatno vecih gradova
Većina ih je iz općine Široki Brijeg, koja ima oko 30 000 stanovnika
Za Kozulja se slazem, on mi se ponajvise svidja i sigurno je medju dva najbolja i najveca potencijala medju njima, a sto se tice Barisica, kao sto kevin rece ima boljih od njega u ovom momentu, on je vec klasicni gol igrac, ovisi o kreaciji drugih i tad trpa.