Suti brate, opkladaBernardBarnjak je napisao/la:istopila se prednost oklahome...
adriano, kakva ti je to slika?

Edit: evo zasto je Bryant najjaci.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Suti brate, opkladaBernardBarnjak je napisao/la:istopila se prednost oklahome...
adriano, kakva ti je to slika?
mene ne bi ni pukao jer nisam djubre ko doticni igrac.sparsfan je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.![]()
![]()
![]()
uzas brate sta da ti kazem,zamisli tebe neko da te pukne ovako??????? kako bi se osecao????
Suti ni ja sam sebe ne mogu da prepoznam, kada gledam ove postove, ne mogu da vjerujem da ja pisem, sve radi ove hebene slikeBernardBarnjak je napisao/la:sto se kladis kad ne znas![]()
p.s. jedva te prepoznah-
a harden je inace nekoga ranije stocirao, udarao laktom??KK_Bosna je napisao/la:mene ne bi ni pukao jer nisam djubre ko doticni igrac.sparsfan je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.![]()
![]()
![]()
uzas brate sta da ti kazem,zamisli tebe neko da te pukne ovako??????? kako bi se osecao????
Admir_Sa je napisao/la:a harden je inace nekoga ranije stocirao, udarao laktom??![]()
ovo je sport gdje je cilj ubaciti loptu kroz obruc
BernardBarnjak je napisao/la:zato sada ostatak utakmice gleda na tv umjesto da 'pomogne' kolegama... bas onako timski razmislja za dobrobit tima!KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
Osim žene svoje...KK_Bosna je napisao/la: MWP nije nikada prvi nikoga udario iz cista mira![]()
pa reci odmah da ne voliš vehabije, nisi jediniuvijek ga je neko provocirao, pa tako i ova bradata spodoba
a šaka i lakat su rješenja koja opravdavasKK_Bosna je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:a harden je inace nekoga ranije stocirao, udarao laktom??![]()
ovo je sport gdje je cilj ubaciti loptu kroz obruc
MWP nije nikada prvi nikoga udario iz cista mira![]()
uvijek ga je neko provocirao, pa tako i ova bradata spodoba
Nece oni dugo u playoffu dogurat.adriano_leite je napisao/la:OKC ako zeli da ikada osvoji prsten, morat ce Westbrooka trejdati za pravog playmakera. Njega treba u neku prosjecnu ekipu, gdje moze silovati i nabijati statistiku, jer to ne moze u contenderu.
spielführer_21 je napisao/la:Osim žene svoje...KK_Bosna je napisao/la: MWP nije nikada prvi nikoga udario iz cista mira![]()
pa reci odmah da ne voliš vehabije, nisi jediniuvijek ga je neko provocirao, pa tako i ova bradata spodoba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.