Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
kako vam/nam igra ovaj gumerzbah ima l kak'og selameta? 

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
popuši ga gumezrbah...
odose soldi

odose soldi

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Charlotte under 95,5 ili ut. under 195,5
Jednostavno, najlosija ekipa lige jedva zabija preko 80 poena + povrede i izostanci.

Sacramento nije bas toliko bolja ekipa, posebno na gostovanjima, under, to je beton.
ili se nesto dobro skriva
Denver-Orlando over 203,5
Denver zabija mnogo, obezbijedili su play off, i igrace za publiku, kod Orlanda nema Howarda te ne igraju na njega, vec se tricaski raspucavaju
, over komotno
Henderson over 15,5
Kako NO fali igraca, lik se pretvorio u glavnog igraca, strijelaca, sutera sta sve ne...
Uzima 20-tak suteva na ut. i ide mu...
New Orleans h+10,5
Gordon, Landry, Al-Farouq Aminu igraju odlicno.
Siguran sam da ce namuciti Clipperse i da ce tesko izgubiti vise od 10 poena.
Jednostavno, najlosija ekipa lige jedva zabija preko 80 poena + povrede i izostanci.

Sacramento nije bas toliko bolja ekipa, posebno na gostovanjima, under, to je beton.
ili se nesto dobro skriva
Denver-Orlando over 203,5
Denver zabija mnogo, obezbijedili su play off, i igrace za publiku, kod Orlanda nema Howarda te ne igraju na njega, vec se tricaski raspucavaju

Henderson over 15,5
Kako NO fali igraca, lik se pretvorio u glavnog igraca, strijelaca, sutera sta sve ne...
Uzima 20-tak suteva na ut. i ide mu...
New Orleans h+10,5
Gordon, Landry, Al-Farouq Aminu igraju odlicno.
Siguran sam da ce namuciti Clipperse i da ce tesko izgubiti vise od 10 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Doktore sve ćeš pogodit 

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
-
- Kontakt:
5BeastZE je napisao/la:Koliko je Bryant koseva dao,jeli zna netko ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:5BeastZE je napisao/la:Koliko je Bryant koseva dao,jeli zna netko ?

❶❾❽❽
Tenis Bukurest
Pon,14:30 Matthias Bachinger - Filippo Volandri 2 @ 1.50 betfair
*Malo sam poranio sto se tice pisanja,i vec se kopa sutrasnja ponuda.Pocinje turnir u Bukurestu,isti je iz serije 250 i igra se na zemljanoj podlozi.Ove sezone rumuni su skupili nekoliko odlicnih imen,a i sam nagradni fond od 450.000€ je doprinjeo tome.Na rasporedu je prvo kolo,koje donosi nekoliko zanimljivih meceva,a ja sam za analizu uzeo mec između Bachingera i Volandria
*Matthias Bachinger dolazi iz Njemacke,ima 25 godina,i trenutno zauzima 122 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 85 mjesto.Kroz karijeru na clayu ima 113/104.Proslu sezonu nije igrao puno na clayu,a moze se primjetiti da zadnjih sezona sve manje igra na ovoj podlozi.U toj prosloj je imao skor 3/4,tako da sam skor kaze da nije imao nekih znacajnijih rezultata.Ove sezone je na skoru 11/12,od cega je 5/6 hard,4/4 indoors hard i 2/2 clay.U Casablanci je imao premijeru na zemljanoj podlozi ove sezone,a ispao je u drugom kolu od Benoita Pairea 67,63,62.Igrao je kvale Monte Carla gdje je prosao prvi krug pobjedom nad Stephane Robertom,a onda je ispao od Rufina 16,63,63.Sto se tice stila igre,sjecam se njegovog meca protiv Youzhnog kada je igrao dosta solidno ali izgubio.Igra desnom rukom,preferira hard podloge,a voli izaci na mrezu,gdje je onako prilicno dobar.
*Filippo Volandri je dobro poznato ime u svijetu tenisa.Ovaj 30o godisnji "zabar" trenutno drzi 63 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 25 mjesto.Kroz karijeru na zemlji ima skor 385/234,a na svim ostalim podlogama skupio je nesto vise od 100 meceva,to valjda govori koju podlogu preferira.Ove sezone je na skoru 12/11,od cega je 0/3 hard i 12/8 clay.Veoma los pocetak sezone na hardu,ali vec na drugom clay turniru Sao Paulo dosao je do finala,koje je izgubio od Almagra u 3 seta.Nakon toga opet dva ispadanja,pa opet finale ovaj put challengera Ravat gdje je izgubio od Klizana.U Barletti dosao je do polufinala gdje je bolji bio Starace.Sto se tice Monte Carla ispao je u drugom kolu od Kukushkina u 3 seta,76,26,62.Sto se tice igre,treba reci da je desnoruk,a vec sam spomenuo da preferira zemljanu podlogu.Ima solidan servis,a najvise se sluzi backhandom,dok mu je iz dubla ostalo da izlazi na mrezu.
*H2H je 1:0 u korist Bachingera,a mec je sa turnira Casablanca,dok se isti igrao 10og ovog mjeseca.Otisao je mec u 3 seta,a svi su imali 9 gemova,znaci 63.Slobodno se moze reci da je taj mec Volandri izgubio zbog ocajnog drugog servisa,9/21(31%),ali i svega 3 iskoristene break prilike od 10 ukazanih.U Bukurestu Volandri brani polufinale,dakle ima bodova u igri,stoga ovaj turnir mu je bitan.Bachinger sa druge strane po prvi put nastupa na ovom turniru.Prednost dajem Volandriu jer iako je izgubio u međusobnom duelu,nisam bas misljenja da ce i danas da ponovi tako nesto.Taj mec je lako mogao u korist Volandria,ali eto nije,a Bachinger nije pokazao nesto pretjerano dobar tenis u istom da bi sumnjao u pobjedu Filippa.Bilo kako bilo kladim se na pobjedu "zabara",mada je on pouzdan kao gromobran.
Pon,14:30 Matthias Bachinger - Filippo Volandri 2 @ 1.50 betfair
*Malo sam poranio sto se tice pisanja,i vec se kopa sutrasnja ponuda.Pocinje turnir u Bukurestu,isti je iz serije 250 i igra se na zemljanoj podlozi.Ove sezone rumuni su skupili nekoliko odlicnih imen,a i sam nagradni fond od 450.000€ je doprinjeo tome.Na rasporedu je prvo kolo,koje donosi nekoliko zanimljivih meceva,a ja sam za analizu uzeo mec između Bachingera i Volandria
*Matthias Bachinger dolazi iz Njemacke,ima 25 godina,i trenutno zauzima 122 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 85 mjesto.Kroz karijeru na clayu ima 113/104.Proslu sezonu nije igrao puno na clayu,a moze se primjetiti da zadnjih sezona sve manje igra na ovoj podlozi.U toj prosloj je imao skor 3/4,tako da sam skor kaze da nije imao nekih znacajnijih rezultata.Ove sezone je na skoru 11/12,od cega je 5/6 hard,4/4 indoors hard i 2/2 clay.U Casablanci je imao premijeru na zemljanoj podlozi ove sezone,a ispao je u drugom kolu od Benoita Pairea 67,63,62.Igrao je kvale Monte Carla gdje je prosao prvi krug pobjedom nad Stephane Robertom,a onda je ispao od Rufina 16,63,63.Sto se tice stila igre,sjecam se njegovog meca protiv Youzhnog kada je igrao dosta solidno ali izgubio.Igra desnom rukom,preferira hard podloge,a voli izaci na mrezu,gdje je onako prilicno dobar.
*Filippo Volandri je dobro poznato ime u svijetu tenisa.Ovaj 30o godisnji "zabar" trenutno drzi 63 mjesto na ATP listi,dok mu je najbolji ranking 25 mjesto.Kroz karijeru na zemlji ima skor 385/234,a na svim ostalim podlogama skupio je nesto vise od 100 meceva,to valjda govori koju podlogu preferira.Ove sezone je na skoru 12/11,od cega je 0/3 hard i 12/8 clay.Veoma los pocetak sezone na hardu,ali vec na drugom clay turniru Sao Paulo dosao je do finala,koje je izgubio od Almagra u 3 seta.Nakon toga opet dva ispadanja,pa opet finale ovaj put challengera Ravat gdje je izgubio od Klizana.U Barletti dosao je do polufinala gdje je bolji bio Starace.Sto se tice Monte Carla ispao je u drugom kolu od Kukushkina u 3 seta,76,26,62.Sto se tice igre,treba reci da je desnoruk,a vec sam spomenuo da preferira zemljanu podlogu.Ima solidan servis,a najvise se sluzi backhandom,dok mu je iz dubla ostalo da izlazi na mrezu.
*H2H je 1:0 u korist Bachingera,a mec je sa turnira Casablanca,dok se isti igrao 10og ovog mjeseca.Otisao je mec u 3 seta,a svi su imali 9 gemova,znaci 63.Slobodno se moze reci da je taj mec Volandri izgubio zbog ocajnog drugog servisa,9/21(31%),ali i svega 3 iskoristene break prilike od 10 ukazanih.U Bukurestu Volandri brani polufinale,dakle ima bodova u igri,stoga ovaj turnir mu je bitan.Bachinger sa druge strane po prvi put nastupa na ovom turniru.Prednost dajem Volandriu jer iako je izgubio u međusobnom duelu,nisam bas misljenja da ce i danas da ponovi tako nesto.Taj mec je lako mogao u korist Volandria,ali eto nije,a Bachinger nije pokazao nesto pretjerano dobar tenis u istom da bi sumnjao u pobjedu Filippa.Bilo kako bilo kladim se na pobjedu "zabara",mada je on pouzdan kao gromobran.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ko igra ove nocne, mislim da je steta propustiti Vancouver cisti 1 ko zeli, kvota 2.1.. Gubili su 3:0, a onda su u Los Angelesu, nakon sto su gubili u prvoj trecini sa 1:0 okrenuli utakmicu i dobili 3:1.. Ovo bi trebala biti nesto tvrdja tekma veceras, ali mislim da ovo uzimaju cak i sa hendikepom pa ko je hrabriji neka pokusa..
A za one koji igraju sa nesto vecim ulozima mislim da je kp1 odlicna kvota koja prolazi 98 %... Svim silama ce Vancouver pokusati smanjiti zaostatak na 3:2, a mislim da su i mnogo kvalitetniji sto je se vidjelo i u toku sezone, kao i samom tabelom....
A za one koji igraju sa nesto vecim ulozima mislim da je kp1 odlicna kvota koja prolazi 98 %... Svim silama ce Vancouver pokusati smanjiti zaostatak na 3:2, a mislim da su i mnogo kvalitetniji sto je se vidjelo i u toku sezone, kao i samom tabelom....
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
91-91dijabola je napisao/la: La Lakers-Oklahoma City zbroj koševa domaćina under 99,5 @ 1.85
Lakersi su u zadnjih 7 utakmica samo jednom bili trocifreni (103 Denveru), a u prošloj utakmici protiv OKC, također na domaćem parketu, ostali su na 93. S druge strane, OKC redovno igra dobro protiv jakih ekipa, i isto tako redovno ih ostavljaju ispod 100 poena. Vjerujem da će tako biti i večeras, oni su mladi i željni dokazivanja, očekujem da intenzitet u odbrani bude na nivou.

Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
- Citizen-X
- Kontakt:
ne znam ko je igro brajanta al ima 26 sad - pa ako je proso over a vjerovatno jest dobre je se sadake nadav'o jer su igrana 2 overtajma
+ sto je ubaciv'o nemoguce po obicaju i cuturio mi konacan rezultat
hocu ja da se kladim protiv kluba mog djetinjstva debilcina
mene su naguzili oklahomamuvamovci
al sreca pa sam imo X branjen jer sam sumnj'o na pad tekme.
uglavnom tekma je luda jbo roman agate kristi na sta je licila

hocu ja da se kladim protiv kluba mog djetinjstva debilcina

mene su naguzili oklahomamuvamovci

Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 23 apr 2012, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Ja imao x2 oblilo me je 10 hladnih znojeva,Bryant poludio totalno u zadnjoj cetvrtini.Citizen-X je napisao/la:ne znam ko je igro brajanta al ima 26 sad - pa ako je proso over a vjerovatno jest dobre je se sadake nadav'o jer su igrana 2 overtajma+ sto je ubaciv'o nemoguce po obicaju i cuturio mi konacan rezultat
![]()
hocu ja da se kladim protiv kluba mog djetinjstva debilcina![]()
mene su naguzili oklahomamuvamovcial sreca pa sam imo X branjen jer sam sumnj'o na pad tekme.
Ostaje jos Vancouver kp 1 valjda ce se potruditi da spase seriju.
- Citizen-X
- Kontakt:
sramota sta su sebi uradili - ako pretpostavimo da tekma nije namjestena ali je u najmanju ruku sumnjiva bila.Warrick je napisao/la:Ja imao x2 oblilo me je 10 hladnih znojeva,Bryant poludio totalno u zadnjoj cetvrtini.Citizen-X je napisao/la:ne znam ko je igro brajanta al ima 26 sad - pa ako je proso over a vjerovatno jest dobre je se sadake nadav'o jer su igrana 2 overtajma+ sto je ubaciv'o nemoguce po obicaju i cuturio mi konacan rezultat
![]()
mene su naguzili oklahomamuvamovcial sreca pa sam imo X branjen jer sam sumnj'o na pad tekme.
Ostaje jos Vancouver kp 1 valjda ce se potruditi da spase seriju.
mislim imati +17 i prokockat je cisti idiotizam.
bila bi to strasna oglaba da se slusalo ove procente i stavljala lova tek takoBaja_Zvjerka je napisao/la:Ko igra ove nocne, mislim da je steta propustiti Vancouver cisti 1 ko zeli, kvota 2.1.. Gubili su 3:0, a onda su u Los Angelesu, nakon sto su gubili u prvoj trecini sa 1:0 okrenuli utakmicu i dobili 3:1.. Ovo bi trebala biti nesto tvrdja tekma veceras, ali mislim da ovo uzimaju cak i sa hendikepom pa ko je hrabriji neka pokusa..

sreca pa se mrzim kladit na hokej

- SarajlijaTM
Ima li neka kladionica na netu da dozvoljava igranje vise parova nase lige?
koje su generalno preporuke za kladionice na netu?
hvala
koje su generalno preporuke za kladionice na netu?
hvala
ahahaha ... Ja sam ga igrao over,i eto donese mi nekih novaca,ljubim ga u su*akCitizen-X je napisao/la:ne znam ko je igro brajanta al ima 26 sad - pa ako je proso over a vjerovatno jest dobre je se sadake nadav'o jer su igrana 2 overtajma+ sto je ubaciv'o nemoguce po obicaju i cuturio mi konacan rezultat
![]()

❶❾❽❽
- Citizen-X
- Kontakt:
hhehehehe muštuluk meni 

Pozz ekipi,
Nova sedmica, novi član, pa sve da vas pozdravim.
Jedan startni od mene.
Orebro- Elfsborg 2+ kvota: 1,28
Elfsborg zabija u svakoj, danas će sigurno. Orebro mora napokon krenuti igrati. Nakon dvije vezane 0:0, trznuli su se protiv Goteborga u gostima i uzeli bod, 2:2. Vjerujem da će danas još više zagristi. U posljednjih 9 od 10, bilo je više od 2 gola po susretu između ove dvije ekipe.
Leicester- West Ham x2 kvota: 1,50
Nakon kiksa Southamptona, West Ham ima priliku vratiti se u borbu za direktan plasman u PL. Istina, zaostaju 5 bodova, ali pobjedom stižu na 2 i sve se odlučuje iduće subote. Danas dolaze Leicesteru koji je siguran i već par kola bezvoljan.
Molde- Lillestrom više ili isto golova u 2.poluvremenu kvota: 1,30
Prvak Norveške nije najbolje krenuo u odbranu titule. Imaju 2-0-2, pobjede kući, porazi u gostima. Stiže Lillestrom, sa omjerom 0-3-1. Igraju tvrdo, neefikasno, a i nemaju određenu dozu sreće. Ovdje mislim da će stisnuti zube, skupo prodati kožu, te vjerujem da će više golova biti u drugom. U utakmicama gdje je Molde domaćin, taj scenario se dešava u 9 od 10 slučajeva.
Sretno svima. Idući put, biću kraći.
Nova sedmica, novi član, pa sve da vas pozdravim.
Jedan startni od mene.
Orebro- Elfsborg 2+ kvota: 1,28
Elfsborg zabija u svakoj, danas će sigurno. Orebro mora napokon krenuti igrati. Nakon dvije vezane 0:0, trznuli su se protiv Goteborga u gostima i uzeli bod, 2:2. Vjerujem da će danas još više zagristi. U posljednjih 9 od 10, bilo je više od 2 gola po susretu između ove dvije ekipe.
Leicester- West Ham x2 kvota: 1,50
Nakon kiksa Southamptona, West Ham ima priliku vratiti se u borbu za direktan plasman u PL. Istina, zaostaju 5 bodova, ali pobjedom stižu na 2 i sve se odlučuje iduće subote. Danas dolaze Leicesteru koji je siguran i već par kola bezvoljan.
Molde- Lillestrom više ili isto golova u 2.poluvremenu kvota: 1,30
Prvak Norveške nije najbolje krenuo u odbranu titule. Imaju 2-0-2, pobjede kući, porazi u gostima. Stiže Lillestrom, sa omjerom 0-3-1. Igraju tvrdo, neefikasno, a i nemaju određenu dozu sreće. Ovdje mislim da će stisnuti zube, skupo prodati kožu, te vjerujem da će više golova biti u drugom. U utakmicama gdje je Molde domaćin, taj scenario se dešava u 9 od 10 slučajeva.
Sretno svima. Idući put, biću kraći.

Au brate sta je to kvote 1,30
Malo vece kvote stavljaj, znam da si novi, pa dok se naviknes, ali npr. Orebro moze komotno oba daju gol pa je kvota sigurno oko 1,50-1,60..

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.