neno#4 je napisao/la:Pa da. Steve Nash ima upravo toliko.Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...

Oj nene kralja

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
neno#4 je napisao/la:Pa da. Steve Nash ima upravo toliko.Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...
Kriminalac!neno#4 je napisao/la:Pa da. Steve Nash ima upravo toliko.Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...
World Peace ?sundancekid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo dobar snimak...
sundancekid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo dobar snimak...
IblockaBernardBarnjak je napisao/la:Serge 'banana' Ibaka
Šta je ovo ljudi dragi, pa ovo nema veze s mozgom. Može se on prozvat i Isus Krist ali većeg krkana svijet nije vidio, suspendovat ga doživotno da ljudi ne doživljavaju nervne slomove radi njegovog krkanluka.sundancekid je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo dobar snimak...
Hahahah de brate banuj sam sebeKK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
zato sada ostatak utakmice gleda na tv umjesto da 'pomogne' kolegama... bas onako timski razmislja za dobrobit tima!KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
Haaa?????KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
KK_Bosna je napisao/la:harden je dobio sto je zasluzio. ovo je cak i blago.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.