NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nikić Branislav se vratio iz Grčke i njega treba vratit u Zvijezdu....njega je Jović poćero ama baš džaba i nama bi sad bio veliko pojačanje... Šta je ovo neki strah zavlado posle Želje
sarajlice nas dobiše pa ajmo danas moramo pobjedit Čelika, ma dobro je što je Kuntić zatvorio trening da se ne zna ko igra i kako će igrat.

ma fudbal je takav i kroz jednu polusezonu i igraci individualno i klub dozivljavaju uspone i padove,tako smo na pocetku lijepo poceli lijepo igrali da bi u zadnje vrijeme malo stali ,ja ocekujem u nerednom periodu da cemo ponovo vratiti onu formu kao na pocetku i da cemo se i sa nekih gostovanja vratiti pjevajuci.vidim danas vrijeme lijepo nadam se da se nece pogorsati do utakmice imat cemo sve uslove za igru i neka nas obraduju a kuntic ih je sigurno nabrijo,svaka pobjeda u ovom slucaju je dobra ali mene nesto vuce na 3-0 ili 3-1
bujrum na banju

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ako mesi bude danas igrao od prve minute tek mi onda nije jasno sta mi imamo traziti na stadionu i ocekivati od zvijezde.bio je ubjedljivo najlosiji pojedinac u proljetnom dijelu, i sa njim i takvim igracima kao sto je onj jos ce tribine biti praznije. najbolji potez mu je da se povrijedi i vise ne igra kao sto je bio slucaj sa lazicem
-
- Kontakt:
SRETNO ZMAJEVI!
1-0 PANDZA 4 minBosanski zmaj je napisao/la:SRETNO ZMAJEVI!
- edo_malesak
Hvala na pobjedi. Ocekujem da ce neko doci sa utakmice sa finim izvjestajem
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ovo je bila rutinska pobjeda koja je mogla završit i katastrofalno za Čelik. Sreća pa im golman bio danas raspoložen i po meni danas najbolji pojedinac u Čeliku. Prvo poluvrijeme je obilovalo udarcima prema golu Čelika i igralo se "viktorije" na polovici Čelika. Drugo poluvrijeme neshvatljiv pad igre, valjda su bili zadovoljni tim rezultatom i Čelik poslije dolazi do zasluženog gola po igri u drugom poluvremenu. Izdvojio bih prečku Pandže koji je danas bio veoma agilan, jedan od najboljih pojedinaca danas. Za Ivana samo hvale, taj momak igra sve bolje i bolje i po meni je neshvatljivo da su svi napadi Čelika išli baš preko lijeve strane na kojoj je Ivan dobio gotov sve duele bez ikakvih problema. Čestitke igračima na pobjedi. Utakmica je protekla u fer i korektnom ambijentu kako na terenu tako i na tribinama. Bilo je nekih 20-ak robijaša koji su u zadnjih pet minuta i dali dobru podršku svojoj ekipi.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Umjesto na poluvremnu da vodimo sa 4-5 razlike, na kraju smo morali strahovati za pobjedu.Prvo poluvrijeme mozda i najbolja Zvijezdina igra od kad je Kunta trener, u drugom nasi stali na loptu sto nas je moglo kostati tri boda.Celik nije nista pokazao iz jedne guzve nam zabise.Mi opet iz svake desete sanse zabijemo zato i ne mozemo do bodova u gostima,jer nemas toliko sansi.
CESTITKE KUNTI I IGRACIMA NA POBJEDI.Jos sutra da Slavija izgubi u Prijedoru i mi smo zavrsili prvenstvo.
CESTITKE KUNTI I IGRACIMA NA POBJEDI.Jos sutra da Slavija izgubi u Prijedoru i mi smo zavrsili prvenstvo.
cestitke igracima trenerima i svim iskrenim navijacima nasega kluba.prvo poluvrijeme iz snova drugo za zaborav.cijela ekipa dobra nebi nikoga kudio ali izdvojio bi za nijansu bolje ivana i pandzu...idemo do kraja rastereceno VOLIM TE ZVIJEZDO
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi.Prvo poluvrijeme u potpunosti pripalo nama,dok je u drugom poluvremenu Celik imao veci posjed lopte.Od nasih bih posebno danas istakao Jakovljevic igrac utakmice,te Pandza i Jahic opravdali mjesto u prvih 11.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Naravno i Jahić pokazuje da je veliki talenat, srećom Kuntić ga forsira i mogao bi biti jaka karika u budućnosti Zvijezde.zmajevac je napisao/la:Cestitke momcima na zasluzenoj pobjedi.Prvo poluvrijeme u potpunosti pripalo nama,dok je u drugom poluvremenu Celik imao veci posjed lopte.Od nasih bih posebno danas istakao Jakovljevic igrac utakmice,te Pandza i Jahic opravdali mjesto u prvih 11.
Dragon Town
-
- Kontakt:
Omki sada mora pojacati sa radom jos pet puta jace,raditi individualno i ne misliti da je vec sada neka zvijezda sto je bio slucaj sa Vedom.Morao bi nauciti na Vedinim greskama.Kunta ga forsira,polako,nekad ce odigrati bolje nekad slabije sto je i normalno za njegove godine.Vec je u ovih nepunih 7-8 utakmica upisao tri asistencije.
Je li ima Omki profesinalni ugovor sa Zvijezdom da nam se ne bi desio slucaj kao i sa Brzim ?????
Je li neko gledao ovog malog Dzaferovica (1994. godiste) sto je stigao iz juniora Gradine,kakav je ?????, dao je 21 gol za Gradinu u 13 utakmica.Mozda bi i njemu trebalo dati sansu u nastavku prvenstva zajedno sa Kurbasicem,Facicem,Jukanom, jer mislim da smo danas sve rjesili.
Omki i Pandza imaju mjesta u prvih jedanaest.
Puno srece nasoj djeci Omkiju,Facicu,Kurbasicu,Jukanu,...., samo nastavite sa pojacanim radom doci ce i njihovo vrijeme pa da i njih gledamo u nastavku prvenstva, Kunta je takav trener voli mlade igrace i siguran sam da ce im dati sansu do kraja prvenstva.
http://www.srebrenik.net/sport/fudbal/m ... -zvijezdu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ima Omki profesinalni ugovor sa Zvijezdom da nam se ne bi desio slucaj kao i sa Brzim ?????
Je li neko gledao ovog malog Dzaferovica (1994. godiste) sto je stigao iz juniora Gradine,kakav je ?????, dao je 21 gol za Gradinu u 13 utakmica.Mozda bi i njemu trebalo dati sansu u nastavku prvenstva zajedno sa Kurbasicem,Facicem,Jukanom, jer mislim da smo danas sve rjesili.
Omki i Pandza imaju mjesta u prvih jedanaest.
Puno srece nasoj djeci Omkiju,Facicu,Kurbasicu,Jukanu,...., samo nastavite sa pojacanim radom doci ce i njihovo vrijeme pa da i njih gledamo u nastavku prvenstva, Kunta je takav trener voli mlade igrace i siguran sam da ce im dati sansu do kraja prvenstva.
http://www.srebrenik.net/sport/fudbal/m ... -zvijezdu/" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam gledao ovog hamdiju protiv travnika kada su pobijedili momak vec sada ima mjesta u seniorima nije nista losiji od omkija samo sto je dosta ofanzivniji ne bi me cudilo da ga vec na sledecim pripremama vidimo na par treninga seniora.rad sa mladim je buducnost a mislim da mi dolaskom kuntica idemo u dobrom pravcu.omki igra sve bolje i bolje puno je stabilniji i jaci u duelima puno bolje dribla jos malo da poradi na centarsutu i bice akobogda nas najbolji igrac na kojem bi mogli i zaraditi
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bice zanimljivo vidjeti dali nasi mogu dovesti mujkica iz bratstva ili je to gotova stvar.danas je postigao jos dva gola i sada je na brojci od 16 golova sto ga cini prvim strijelcem prve lige federacije..nadam se njegovom dolaskom jer je dok je bio na nasim pripremama puno pokazao.gledajuci nase celne ljude vidi se da promisljeno rade dovode se mladi igraci i gleda se na buducnost.mujkic je takoder mlad i mogao bi biti dugorocno rjesenje 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dragi forumasi,moram iskoristiti priliku da cestitam ekipi Zvijezde na pobijedi i prije svega treneru na sjajnim trenutcima fudbala koji Zvjezda u pojedinim djelovima utakmice prikaze.I dalje nisam zadovoljan Nuhanovicem ako ce svak peta uci nema od toga nista.Jahic pomalo se kali i to ce biti pravi igrac,Pandza zasluzuje prvu postavu.Moram samo pohvaliti upravu na pravom pogodku polusesone na dovodjenju Kuntica.Ispunio mi je zelju a to je da imamo igru,jer kada imamo igru rezultat ce doci.
Vidim tamo da pojedini lupetaju o zavrsenim skolama trenerskim tamo nekoga,staziranju itd,taj u Zvjezdi sta god da zavrsi moze biti pomocni trener i to mu je puna kapa.
Vidim tamo da pojedini lupetaju o zavrsenim skolama trenerskim tamo nekoga,staziranju itd,taj u Zvjezdi sta god da zavrsi moze biti pomocni trener i to mu je puna kapa.
jesu ozbiljni ljudi koji vode zvanicnu stranicu zvijezde u pm...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
evo nakon pobjede slavije u prijedoru borba za opstanak se jos vise zakomplikovala.naravno to nema veze sa nama ali vec su krenule price kako ce se slobodi dati tri boda .pa eto da malo prokomentarisemo..
moje misljenje je da cemo pobijediti i time pokazati da nikad nismo igrali nikakve zakulisne radnje...postoji mogucnost da nas sloboda i nadigra ali trazeci njihovu zadnju pobjedu u gostima u ligi nisam neki optimista da na mogu dobiti na terenu,uglavnom bice zanimljiva utakmica nakon prvog maja lijecit cemo mahmurluk na banji
moje misljenje je da cemo pobijediti i time pokazati da nikad nismo igrali nikakve zakulisne radnje...postoji mogucnost da nas sloboda i nadigra ali trazeci njihovu zadnju pobjedu u gostima u ligi nisam neki optimista da na mogu dobiti na terenu,uglavnom bice zanimljiva utakmica nakon prvog maja lijecit cemo mahmurluk na banji

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Šta je ovo. Nigdje nikoga. Da smo kiksali protiv Čelika dosad bi bilo najmanje 80 postova a ovako nitko ni da čestita na pobjedi. Od mene čestitke Zvijezdi na dobroj tekmi i samo tako nastavite. Biće još bodova i kod kuće a bogami i na strani. Sretno Zvijezdo.
Ako ikome treba dati onda je to Slobodiastra1922 je napisao/la:evo nakon pobjede slavije u prijedoru borba za opstanak se jos vise zakomplikovala.naravno to nema veze sa nama ali vec su krenule price kako ce se slobodi dati tri boda .pa eto da malo prokomentarisemo..
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 23 apr 2012, 18:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Sigurno bih oni nama dali da nama trebaDzin je napisao/la:Ako ikome treba dati onda je to Slobodiastra1922 je napisao/la:evo nakon pobjede slavije u prijedoru borba za opstanak se jos vise zakomplikovala.naravno to nema veze sa nama ali vec su krenule price kako ce se slobodi dati tri boda .pa eto da malo prokomentarisemo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.