mislim da ne razumijes kako kladionice funckionisuadriano_leite je napisao/la:tacno sve suprotno danas od onoga sto kazem, trebao sam kladionicu igrati i zgrnuti pare![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
mislim da ne razumijes kako kladionice funckionisuadriano_leite je napisao/la:tacno sve suprotno danas od onoga sto kazem, trebao sam kladionicu igrati i zgrnuti pare![]()
Hahaha suti, El Classico mi zagorcao zivot, moga je biti Pepe ali se tada umijesao L-Train pa moram ovog hadalja gledati nakon svakog mog posta hahahah.kad_kako je napisao/la:Sta sam ja to propustio, kakvu si to opkladu zinuo, pa moras tog 'kralja' nositi na avataru?adriano_leite je napisao/la:Sta ovo Wizardsi zavrcu usi Heatu, tacno sve suprotno danas od onoga sto kazem, trebao sam kladionicu igrati i zgrnuti pare
. Cry Baby prst povrijedio, a LeQuitt vaskrsnu iz svlacionice. Da njih tamane povrede kao Bullse, evo glave ako bi bili treca ekipa na istoku
Yuto je napisao/la:Kakav idiot je ovaj MWP. Ajde sad napolje debilcino...
Šta je bilo, ne gledam utakmicuYuto je napisao/la:Kakav idiot je ovaj MWP. Ajde sad napolje debilcino...
Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...
Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...
Pa da. Steve Nash ima upravo toliko.Donnie Darko je napisao/la:ne gledam ni ja, al sta god da je uradio ocekujem izgovor zvani "0 titula hahahahahahahah"...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.