Ma niđe veze, ba, neka dječurlija, imam osjećaj da im prst pokažeš oni bi se odvalili smijati.jasmin10 je napisao/la:ma sad ce ovako 2-3 dana se prepucavat navijaci reala i barcelone. iskreno, nista nece biti smjesno, al' trudice se ko ce vise ispasti "saljiv".GaetanoScirea je napisao/la:Šta je ovdje smiješno?
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Invincibles
- Kontakt:
Relax djecace,ako ti nesto nije smijesno preskoci,ne moras nam drzat ovdje neke lekcije o pojmu humora,koji jos kao dio tj.osobina covjeka nije definisan...GaetanoScirea je napisao/la:Ma niđe veze, ba, neka dječurlija, imam osjećaj da im prst pokažeš oni bi se odvalili smijati.jasmin10 je napisao/la:ma sad ce ovako 2-3 dana se prepucavat navijaci reala i barcelone. iskreno, nista nece biti smjesno, al' trudice se ko ce vise ispasti "saljiv".GaetanoScirea je napisao/la:Šta je ovdje smiješno?
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- GaetanoScirea
- Kontakt:
- Nail for Real
- Kontakt:
Mnogo si zabavan.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Već vidim počele su kritike na račun društva.
Još trebamo skontat' kad' da se smijemo, kako da vama odgovaramo i da nam život ima smisla.
O'ladite raja, i pustite ljude da se smiju ako im je smiješno(meni iskreno nije, pa ne kenj'am k'o vi)...
Još trebamo skontat' kad' da se smijemo, kako da vama odgovaramo i da nam život ima smisla.
O'ladite raja, i pustite ljude da se smiju ako im je smiješno(meni iskreno nije, pa ne kenj'am k'o vi)...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
Neuspjesno banovanje.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Henry je napisao/la:samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neuspjesno banovanje.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
nastavak:
MOD:izvinjenje,doslo je do greske, zbog jutrosnje dijagnoze samir definitivno 7 dana bolovanju!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ejh sad nista, prosao je moment
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Henry je napisao/la:samir825 je napisao/la:Nije buraz dobar sam ja, hvala ti sto se brines, pa me pokusavas prijevremeno smjestiti na bolovanjesamir825 je napisao/la:samke na lijecenju zbog zgaravice 7 dana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neuspjesno banovanje.
Danas smo puni inspiracije.
Gradačac,sajam šljive,Dzeko i sljivotres.

spielführer_21 je napisao/la:A dobro i šljive tresemmmirza je napisao/la:DZEKO DIJAMANTE , dodji u gradacac u nasu zvijezdu - pod hitno nam je potreban napadac vrhunske klase.
Gradačac,sajam šljive,Dzeko i sljivotres.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
dobar pravoalacious je napisao/la:Pise chelsea358 tri posta zaredom,pa ga malo pecka Mandrax:
A on mu odgovara:mandraX je napisao/la:Jesi čuo za opciju edit?
chelsea358 je napisao/la:Jesam ,al vako više postova!![]()
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Postao/la Dushi_Rob dana 23 apr 2012, 20:08
ArnelBa je napisao/la:E ovako ljudi, imam i ja jedno pitanje ne baš vezano za teretanu, ali vježbe su u pitanju, tako da..
Inače imam jako usko, a dugo stopalo, pa sam primjetio da sam jako nestabilan na nogama. Idealan primjer je kada izađem u neki club koji je prepun, ona gužva i sve to. Ponekad se jedva održim na nogama.
E sad, koje mi vježbe preporučujete da to malo poboljšam? Da ojačam stopala ako ništa?
Ma nista to buraz, samo kad krenes u izlazak obuj one HTZ cipele sto imaju par kg zeljeza u sebi , ni Security te nece oborit ...
FORZA MARŠAL !!!
- harebianconero
- Kontakt:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jest' da je bilo dosta ovih šprdancija večeras na račun penala, al' je ova jedna od boljihvan gall je napisao/la:Idu mi na živce ove fore na račun Sergia Ramosa. Sačekajte bar da lopta padne.
mandraX je napisao/la:Jest' da je bilo dosta ovih šprdancija večeras na račun penala, al' je ova jedna od boljihvan gall je napisao/la:Idu mi na živce ove fore na račun Sergia Ramosa. Sačekajte bar da lopta padne.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nakon što je neko predložio da se Mourinho zamjeni sa Querozom (bez obzira na sarkazam) :
Blue_He4rt je napisao/la:Cuj QueirozPa taj je u Manchesteru bio dostavljac žvaka Fergusonu.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Burza jos jednomdon_burza je napisao/la:Steta sto nema utakmice za trece mjesto pozelio sam El Clasico nisam ga gledo od Subote![]()
![]()
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bio je i Murinjo kosač trave na Camp Nou pa je jedan od najvecih strucnjaka danasnjice.Genghis je napisao/la:Nakon što je neko predložio da se Mourinho zamjeni sa Querozom (bez obzira na sarkazam) :
Blue_He4rt je napisao/la:Cuj QueirozPa taj je u Manchesteru bio dostavljac žvaka Fergusonu.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Dobra fora, ali samo da kazem da je Gary Neville izjavio da je Queiroz ima veliku ulogu u pobjedi Uniteda nad Barcelonom u polufinala LP 2008. godine. I da je isto tako bio glavni sto se tice taktike u odbrani. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.