AYAN je napisao/la:Džeko je preuzeo ulogu onog Brazilca Jo-a...

Ma ništa, on ili Mancini na kraju sezone moraju ići, druge očigledno nema.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
AYAN je napisao/la:Džeko je preuzeo ulogu onog Brazilca Jo-a...
apsolutno! dao si nam dobru ideju hahaha mogli bi organizovati jedno javno paljenje dresova citija u Sarajevu pa poslati video i slike otockim medijamaAlucard je napisao/la:...nego da vas pitam nešto...
´će biti paljenja dresova Citya kada ga ovog ljeta Džeko napusti?![]()
šta veliš? ne možeš reći ništa loše?warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
teferič je napisao/la:šta veliš? ne možeš reći ništa loše?warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
Jeste smijesni vi pojedini. Pa nije Dzeko toliko glup da izjavi da se ne osjeca dobro u citiju i da mu nije fino. To bi jedva docekao zabar kao "kasus belli" da ga izbaci definitivno iz ekipe.warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
i onda fino dodje u sarajevo na jedno pola godine, drka qrac, igra tavle, trese sljive, i na kraju ce ga mancini sam zvati da se vrati i imat ce status prvotimca....uspjeh zagarantovan i provjeren...noah je napisao/la:Jeste smijesni vi pojedini. Pa nije Dzeko toliko glup da izjavi da se ne osjeca dobro u citiju i da mu nije fino. To bi jedva docekao zabar kao "kasus belli" da ga izbaci definitivno iz ekipe.warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
noah je napisao/la:Jeste smijesni vi pojedini. Pa nije Dzeko toliko glup da izjavi da se ne osjeca dobro u citiju i da mu nije fino. To bi jedva docekao zabar kao "kasus belli" da ga izbaci definitivno iz ekipe.warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
Pa i ovako ga je izbacio iz ekipe!uz povoljan rezultat mu neda da omirise travnjak!mislim!!!uz 2 ili vise golova prednosti mogo mu je dati makar 5 min!?noah je napisao/la:Jeste smijesni vi pojedini. Pa nije Dzeko toliko glup da izjavi da se ne osjeca dobro u citiju i da mu nije fino. To bi jedva docekao zabar kao "kasus belli" da ga izbaci definitivno iz ekipe.warenge je napisao/la:Dzeko!?Hmmmm!Sta da Kazem!Nemogu nista lose jer ga stvarno gotivim!Ali,U posljednje vrijeme mi stvarno ide na racku!Tip se usutio kao ckapi!Dok je bio u Wolfsburgu dobio je capitensku traku,bio ubica za golmane ebavo mater u tunelu svima cak i prijedsedniku Hoenesu koji nije nista cinio povodom njegovog ponasanja,a ovdje samo suti i grabi lovu!Izgleda da mu je lova udarila u glavu i da taj gospodin nerazmislja vise o nogometu!A uz to bi mu bilo i dobro da razmislja o tome kako bi trebao u repki zauzet klupu jer vise nije ni zasluzio zadnjih mjeseci!Ako je sretan na klupi u shitiyu nek bude i u repki!!!!
Najace su mi te provjerene informacije.Tracy3McGrady je napisao/la:Neki tip na jednom forumu napisao kako je transfer Dzeke u Bayern gotova stvar, tipa poznajem kao ozbiljnog usera a on je napisao da su provjerene informacije, e sad koliko istine u tome ima vidjet cemo.
Pa ako se Pape drzi svojih principa onda nebi trebao...Sheyi je napisao/la:Nista,Dzeko ne bi trebao dobiti poziv
Šta je bilo kad si se probudiosedra je napisao/la:Sanjao sam neku noc da u presudnoj tekmi protiv Manu-a Dzeko ulazzi u 80 min,zabija u 87 i postaje najveci heroj u istoriji Shytija,zapamtite i obiljezzite ovaj post! :D
![]()
![]()
Odmah pod hladan tus.dilajla je napisao/la:Šta je bilo kad si se probudiosedra je napisao/la:Sanjao sam neku noc da u presudnoj tekmi protiv Manu-a Dzeko ulazzi u 80 min,zabija u 87 i postaje najveci heroj u istoriji Shytija,zapamtite i obiljezzite ovaj post! :D
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bhfanatic14, CAGarfia, denza, Goalgetter, hurem, invincible1921, Vaya i 51 gost.