Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Denizmare

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Denizmare » 22 apr 2012, 18:09

LBJ MVP je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Nije za Dzeku tim bez koncepcije u igri. Apsolutno oslanjanje na sposobnosti pojedinaca, bez ikakve seme u igri, to Dzeki ne odgovara. Kao ni vecini skolovanih igraca koji igraju za tim. Pa pogledajte samo sada protiv Wolfsa kako igraju? Da nije dresova ne bi se znalo koji su Shitey. Tek ce se prava nemoc ovog tima pokazati protiv Newcastla i ManU. Zato bi bila divna vijest da Dzeko napusti ovu druzinu i krene prema jugu.
Nažalost te dvije ekipe su individualno preslabe za Citya.Mogu iznenadit,ali kad imaš silu poput Silva,Aguero,Tevez,Nasri i Yaya u napadu protiv slabijih ekipa se možeš oslonit na to.A Unitedi jesu slabije ekipe ;)
Rupa u tvom postu je da si zaboravio da je fudbal kolektivni,a ne individualni sport. A koliko je Mutd slabiji kolektivno pokazuje i tabela :roll:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 apr 2012, 18:13

Denizmare je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
milomlat je napisao/la:Nije za Dzeku tim bez koncepcije u igri. Apsolutno oslanjanje na sposobnosti pojedinaca, bez ikakve seme u igri, to Dzeki ne odgovara. Kao ni vecini skolovanih igraca koji igraju za tim. Pa pogledajte samo sada protiv Wolfsa kako igraju? Da nije dresova ne bi se znalo koji su Shitey. Tek ce se prava nemoc ovog tima pokazati protiv Newcastla i ManU. Zato bi bila divna vijest da Dzeko napusti ovu druzinu i krene prema jugu.
Nažalost te dvije ekipe su individualno preslabe za Citya.Mogu iznenadit,ali kad imaš silu poput Silva,Aguero,Tevez,Nasri i Yaya u napadu protiv slabijih ekipa se možeš oslonit na to.A Unitedi jesu slabije ekipe ;)
Rupa u tvom postu je da si zaboravio da je fudbal kolektivni,a ne individualni sport. A koliko je Mutd slabiji kolektivno pokazuje i tabela :roll:
United je individualno slabiji od Citya i to puno znači u međusobnom duelu.U Unitedu imaš Rooneya koji može napraviti razliku i dvojicu staraca koji su i danas najbolji igrači te ekipe.SAF izvlači maksimum maksimuma iz Uniteda.Nema ništa bolju ekipu od Liverpoola,a ima duplo više bodova ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 apr 2012, 18:40

Dzeko nam postade 5 napadac ekipe,i Jonson ima prednost. Kakav je Edin da je nije ovo zasluzio ni najmanje,velika nepravda trenerskog diletanta.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 apr 2012, 18:42

al ga guzi majmun mater mu raspolovim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 18:43

Garant se on zakacio nesto sa Robertom ili je na teninzima los. Nije bas sve Roberto kriv sigurno nesto ima i od Edina.

Ali Boga pitaj sta. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 22 apr 2012, 18:44

Denizmare je napisao/la:Dzeko nam postade 5 napadac ekipe,i Jonson ima prednost. Kakav je Edin da je nije ovo zasluzio ni najmanje,velika nepravda trenerskog diletanta.
Nece žabar jos dugo nadam se.Samo mi je krivo sto je United kiksao u ovom kolu jer postoji mogucnost da ovaj luđak osvoji titulu samo iz razloga sto nije imao pravog konkurenta ove sezone
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 22 apr 2012, 18:45

Jel uso u igru vise :?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 22 apr 2012, 18:48

Dzeko je sretan u Man City-u, i to je najbitnije!

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 22 apr 2012, 18:48

Dzeko do kraja sezone nece vise ulaziti u igru , prvo sto je van forme jer ga je ovaj glupi talijan unistio , drugo sto je u igri titula i sad kad su se vratili imaju sanse za to . Jednostavno se trebamo pomiriti s cinjenicom da ga do kraja sezone necemo vidjeti u sastavu ,ili ako city rijesi sve 2 utakmice pred kraj mozda mu dadne koju minutu reda radi ..

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 apr 2012, 18:49

Elegant je napisao/la:Garant se on zakacio nesto sa Robertom ili je na teninzima los. Nije bas sve Roberto kriv sigurno nesto ima i od Edina.

Ali Boga pitaj sta. :|
Ne bih rekao da se zakacio sa mancinijem jer da jeste vjerovatno bi igrao,po njegovoj izvrnutoj logici.Pa Tevez nije ni mogao biti los na treninzima pa igra,a danas se vidjelo kako ,,dobro,,. U svakom slucaju nadam se da nece stici UTD,a da ce Edina pustiti da ide,jer ovakav tretman nije zasluzio niti je bio toliko los da ni minute vise ne dobija. Malo je reci sramota...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 apr 2012, 18:49

jest mi zao Edina,zabar se bukvalno izivljava nad njim,kao i nad Kolarovom... kad ga ne ubacuje protiv posljednje plasirane ekipe,onda je to dokaz da vise ne racuna na Dzeku i da moze vec sutra kupiti stvari i ici... u zadnje 3 utakmice sumnjam da mu je i klupa zagarantovana,jer ovaj ocito smatra Dzeku suvisnim..inace City rutinski dobio Vulse..

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 22 apr 2012, 18:50

nece smrad da ga ubaci pu mater zabarsku :evil: :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 apr 2012, 18:51

Joj sto bi volio da izgube u derbiju i da hoce vratiti Balotelija da opet dobije crveni, pa mojoj sreci ne bi kraja bilo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 apr 2012, 18:53

sanji je napisao/la:Dzeko je sretan u Man City-u, i to je najbitnije!
ako je sretan u city-u, a ima ovakav status, onda mu je ocigledno drazi deblji novcanik od lopte...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 apr 2012, 18:57

Džeko je preuzeo ulogu onog Brazilca Jo-a...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 22 apr 2012, 18:58

Ovaj City vise ne treba ni gledati, najgore je sto ce osvojiti PL a Manchini ostaje, zapamtite sta sam vam rekao. Ovo je zaista velika nepravda, nema tu nikakvog izgovora u losoj je formi, bla, bla... U utakmicama kao sto je ova morao je dobijati bar po 10-15 minuta, da osjeti igru da odrzi kakvu takvu formu koju mu je sam Manchini sjebao. Istina je da je u nekim utakmicama Dzeko odigrao dosta lose ali ni tada nista posebno nije odudarao od ostatka ekipe. Iskreno se nadam da ce City osvojiti PL a zabar ostati, jer tada su najvece sanse da Dzeko napusti ovu skalameriju od kluba i dostojanstveno ode tamo gdje ce biti u centru paznje a ne otirac za treninge. Juventus te ceka dijamantu!! Nemojte vise gledati ovaj Shity i trositi vase dragocjeno vrijeme, bolje vam je da ta dva sata klikate na rekleme i zaradite koji fening :)!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 22 apr 2012, 19:03

...nego da vas pitam nešto...

´će biti paljenja dresova Citya kada ga ovog ljeta Džeko napusti? :mrgreen: :D

toolyo
Kontakt:

Post Postao/la toolyo » 22 apr 2012, 19:05

Alucard je napisao/la:...nego da vas pitam nešto...

Ja stvarno ne znam hoce li iko ikada prosetati u plavom dresu sa brojem 10 kad Dzeko napusti Shity hahaha!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 apr 2012, 19:06

Nek on jos govori da mu je fino i da se osjeca dobro u City-iju.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 apr 2012, 19:07

toolyo je napisao/la:
Alucard je napisao/la:...nego da vas pitam nešto...

Ja stvarno ne znam hoce li iko ikada prosetati u plavom dresu sa brojem 10 kad Dzeko napusti Shity hahaha!
ja jos imam wolfsburgovu "devetku", yebe mi se za city :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, BOSNAAAMOJAAA, denza, Sveti i 58 gostiju.