FK Slavija
Re: FK Slavija
Bravooooooooooo!
Ne budi smijesan, Rudar nije opucao kako treba po golu, a u posljednje 3 utakmice nadigrali protivnika u svim segmentima.ljubiteljfudbala je napisao/la:Druze Slavija igra odlicno u ovom dijelu prvenstva,da nisu pokradeni i sa Koseva bi se vratili bar sa bodom.Jedini kiks je poraz od Veleza u 94.min u utakmici u kojoj je Slavija promasila nekoliko odlicnih sansi.Ispade sada da je kupljeno i u Zenici i Gabeli i Prijedoru.Takodje i domaca pobjeda protiv Sirokog je sumnjiva.NE razumijem zasto odmah svi misle da je kupljeno.Radujem se da je konacno u nasoj ligi moguce igrati i na gostujucim terenima i nadati se dobrom rezultatu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
čuj, nisam znao, raspitaj se malo zbog koga Slavija mora opstati u ligi? znaš li odgovor? e, pa ja ću ti malo pojasniti, zbog Kuline, koji je upravo čovjek iz te iste Slavije, i taj je čovjek na jednoj utakmici nasrnuo na jedno od službenih lica. ako nam je to budućnost fudbala, e ond nam se kuku. ako je VELEŽ mogao ispasti iz ove šugave lige, zašto ne bi mogla jedna slavija? zašto je bitno da ona igra u ligi? hoćeš još malo pojašnjenja.
-
- Kontakt:
POstujem da ima i drugih misljenja i ne milim vise nametati svoje.Odustajem od ove price.Uglavnom Slavija ima para ko blata i samo se sprdala u prvom dijelu prvenstva da im bude zanimljivije.Znali su da ce kupiti sve u drugom dijelu.ETO jeste sretni sada
.

-
- Kontakt:
NE boj se ostace i Sloboda u ligi i oni su puni para ko i Slavija,pretpostavljam da si nihov fan radi nicka.POzdrav.fukara87 je napisao/la:Ne budi smijesan, Rudar nije opucao kako treba po golu, a u posljednje 3 utakmice nadigrali protivnika u svim segmentima.ljubiteljfudbala je napisao/la:Druze Slavija igra odlicno u ovom dijelu prvenstva,da nisu pokradeni i sa Koseva bi se vratili bar sa bodom.Jedini kiks je poraz od Veleza u 94.min u utakmici u kojoj je Slavija promasila nekoliko odlicnih sansi.Ispade sada da je kupljeno i u Zenici i Gabeli i Prijedoru.Takodje i domaca pobjeda protiv Sirokog je sumnjiva.NE razumijem zasto odmah svi misle da je kupljeno.Radujem se da je konacno u nasoj ligi moguce igrati i na gostujucim terenima i nadati se dobrom rezultatu.
i sad taj isti Kulina, neki dan, priča kako Široki ovo ono i kako je on samo za boljitak bh fudbalaAlemC85 je napisao/la:čuj, nisam znao, raspitaj se malo zbog koga Slavija mora opstati u ligi? znaš li odgovor? e, pa ja ću ti malo pojasniti, zbog Kuline, koji je upravo čovjek iz te iste Slavije, i taj je čovjek na jednoj utakmici nasrnuo na jedno od službenih lica. ako nam je to budućnost fudbala, e ond nam se kuku. ako je VELEŽ mogao ispasti iz ove šugave lige, zašto ne bi mogla jedna slavija? zašto je bitno da ona igra u ligi? hoćeš još malo pojašnjenja.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
' & вас *&, ? % - 3 $ су 3
Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?
А овај горе & % & $ је $ $ све ", па ' " " $ " ? ? сарајево $ " " " ? па се ? на ? " на своју ? 

& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg
naravno Kevine, upravu si on je jedan obični lažov. kada je mogao napasti službneo lice, šta se može od njega očekivati u budućnosti?
ajd nek je ovaj Kulina i od koristi digod, povecao mi je stanje racuna
a Trgovacka liga nastavlja svojim putem ali prema navijacima NK Babe sve je ove godine pod kontrolom Osima seniora

Zašto morala,ponistili bi vam još jedan?ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?
А овај горе & % & $ је $ $ све ", па ' " " $ " ? ? сарајево $ " " " ? па се ? на ? " на своју ?

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
ma sta ce unistit ja sam gledao sazetke, pojelo vas sarajevo po prilikama,doslovnoultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?

-
- Kontakt:
Па зато % " је " то ?, а $ је " ? 2:0 $ " се & ? $ $Napoli je napisao/la:Zašto morala,ponistili bi vam još jedan?ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?

-
- Kontakt:
To smo prodali Sarajevu da imamo pare da kupimo u Prijedoruultra_slavija je napisao/la:Па зато % " је " то ?, а $ је " ? 2:0 $ " се & ? $ $Napoli je napisao/la:Zašto morala,ponistili bi vam još jedan?ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?

Izgubili su jer se Sarajevo probudilo i Slavija nije sastavila 2 tacna pasa u 2 polultra_slavija je napisao/la:Па зато % " је " то ?, а $ је " ? 2:0 $ " се & ? $ $Napoli je napisao/la:Zašto morala,ponistili bi vam još jedan?ultra_slavija je napisao/la:' & вас *&, ? % - 3 $ су 3Ја ' $ 2 " опет " је ? & ' ?
Ja sam $ ne $

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- alan_kardec
- Kontakt:
kako vi ljudi lupate gluposti, pa to nije normalno. sad ispade da je kulina uticajniji od osima. da vam objasnim nešto, kulina je u komitetu samo da se popuni kvorum, frajer se pita ko mara u mlinu tj. ne pita se ni za šta.
priča oko slavije i kupovanja utakmica je toliko trula da mi se više povraća. kakva je slavija proljetos, kako igra i kakve igrače ima, vidjelo se na koševu, a tu utakmicu je vidjela čitava BiH.
Pa šta sad ako se znalo da slavija dobija? Isto tako se znalo da dolazi dvica i kad su igrali u trebinju, pa šta bi?
Čestitke prvo čapljiću koji odlično vodi ovaj tim, onda i igračima.
priča oko slavije i kupovanja utakmica je toliko trula da mi se više povraća. kakva je slavija proljetos, kako igra i kakve igrače ima, vidjelo se na koševu, a tu utakmicu je vidjela čitava BiH.
Pa šta sad ako se znalo da slavija dobija? Isto tako se znalo da dolazi dvica i kad su igrali u trebinju, pa šta bi?
Čestitke prvo čapljiću koji odlično vodi ovaj tim, onda i igračima.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
" ' *урцу $ 'Napoli je napisao/la:Ja sam $ ne $

Zasto vas uopste i pogadjaju price o namestanju i zasto uopste ove "insajdere" sa foruma i shvatate ozbiljno.Pa ja da znam sve ove informacije sto oni znaju i njihove razne cetverouglove,petouglove i ostale mnogouglove namestanja,pa ja se ne bih ni pojavljivao na forumima i sa drugim delio,vec zgrtao hiljadarke i samo gledao ispred sebe.
Sad ovo neke price,te Slobodi se steli da ispadne,te ovo,te ono.Ako se Slobodi steli da ispadne u diretknom duelu sa tom Slavijom sigurno ne bi komitet poslao Dominkovica da sudi poslednje kolo jeseni iako se znalo da ce on da pojede Slaviju.A Slaviju sa golobradim momcima u nikad losijoj situaciji mora da spreci sudija da dodju do pobede.Slaviji da se steli da ostane sigurno ne bi sudije uradile ono sto su uradile na Kosevu i mnogo toga drugog.
No u BIH ligi kada dodju mostovi,odma' se govori namesteno,odredjeni ljude odredjuju ko ce ostati ko postati prvak i ostalo.Samo meni u citavoj prici nije jasno kakve veze "babo Osim" kako ga zovu ima sa Slavijom,pa ako moze jedno kvalitetno ozbiljan odgovor,mada sumnjam da odgovor sa takvim epitetom postoji kod onih sto ga izgovaraju.
Logicno je da ce Rudar pustiti Slaviju,zasto ne ? Obezbedili su opstanak,nemaju apsolutno nikakvog imperativa da pobede,dolaze iz istog entiteta i normalno da im je draze da u ligi ostane Slavija nego Sloboda,GOSK,Travnik.Da je Rudaru stalo da Sloboda ostane u ligi vise nego Slavija,ne bi ih dobili na sred Tusnja pre par kola.
I da i ja sam uzeo jos u petak jer sam znao da cim se prica toliko da ce kladionice blokirati.Kvota i vise nego dobra i hvala Slaviji i sa tog aspekta,i sretno u narednom periodu da se ostane u ligi.

Sad ovo neke price,te Slobodi se steli da ispadne,te ovo,te ono.Ako se Slobodi steli da ispadne u diretknom duelu sa tom Slavijom sigurno ne bi komitet poslao Dominkovica da sudi poslednje kolo jeseni iako se znalo da ce on da pojede Slaviju.A Slaviju sa golobradim momcima u nikad losijoj situaciji mora da spreci sudija da dodju do pobede.Slaviji da se steli da ostane sigurno ne bi sudije uradile ono sto su uradile na Kosevu i mnogo toga drugog.
No u BIH ligi kada dodju mostovi,odma' se govori namesteno,odredjeni ljude odredjuju ko ce ostati ko postati prvak i ostalo.Samo meni u citavoj prici nije jasno kakve veze "babo Osim" kako ga zovu ima sa Slavijom,pa ako moze jedno kvalitetno ozbiljan odgovor,mada sumnjam da odgovor sa takvim epitetom postoji kod onih sto ga izgovaraju.

Logicno je da ce Rudar pustiti Slaviju,zasto ne ? Obezbedili su opstanak,nemaju apsolutno nikakvog imperativa da pobede,dolaze iz istog entiteta i normalno da im je draze da u ligi ostane Slavija nego Sloboda,GOSK,Travnik.Da je Rudaru stalo da Sloboda ostane u ligi vise nego Slavija,ne bi ih dobili na sred Tusnja pre par kola.

I da i ja sam uzeo jos u petak jer sam znao da cim se prica toliko da ce kladionice blokirati.Kvota i vise nego dobra i hvala Slaviji i sa tog aspekta,i sretno u narednom periodu da se ostane u ligi.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma ljudi evo pokusacu prvi i zadnji put da pokusam pojasniti da ovaj tim Slavije nije ni priblizno isti kao onaj sto je igrao prvi dio sezone.Otjerano je iz kluba 14 fudbalera sto radi lose igre,sto radi kurcenja a dovedeno 11 novih igraca i novi trener,dosli su ljudi u upravu koji su sanirali jedan dio dugovanja pa igraci mogu da igraju i nerazmisljaju o nekim drugim stvarima(stanarine,plate,itd).Po kvalitetu ovog tima sad trenutno mozda su bolje prve tri-cetri ekipe a od ostalih su garant bolji bar je to moje misljenje.
-
- Kontakt:
Sve znaju,ubise pare na kladionici da ne povjerujes.Ne mogu ljudi da vjeruju da Slavija moze nekoga da dobije a da nije kupila.BItna je pobjeda nadam se da ce i posle Travnika da pricaju da su nas Veziri pustili 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.