RK Goražde
Re: RK Goražde
Goražde - Leotar 39-19.Drugo poluvrijeme igrala naša omladina i pobjedila 6 razlike bravo momci.
- legenda reala
- Kontakt:
Subota 21.04.2012
18:00 Borac-Izviđač
20:00 Goražde-Čelik
Joj šteta, što se igra u isto vrijeme kao i El Clasico

18:00 Borac-Izviđač
20:00 Goražde-Čelik
Joj šteta, što se igra u isto vrijeme kao i El Clasico

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jao jesmo danas bili losi posebno Biljaka sva sreca pa smo pobjedili valjda ce sutra biti bolje!!!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Goražde samo sebi zakomplikovalo život
Na kraju na izgled sigurnih +4, 32:28, iako u drugom poluvremenu nije tako izgledalo, do pred sami kraj je Čelik imao šansu za finale
Na kraju je kvalitet presudio.
Goražde je na početku drugog poluvremena imalo +5 i trebalo je smirivati loptu i početi igrati malo duže napada, ali oni se počinju nadtrčavati sa Čelikom i prave nekoliko tehničkih pogrešaka, fulaju zicere, bespotrebna 2-3 isključenja i Čelik preko prije svih Kadića stiže do poravnanja rezultata, a kasnije i do vodstva
Ali Goražde, stišće u odbrani i sa serijom 3:0 prelama rezultat i utakmicu privodi kraju.
Vjerovatno su bili pod velikim pritiskom, domaći teren ulog je veliki finale KUP-a i malo su se opustili. Već su glavama bili u finalu i to ih je moglo koštati, na sreću nije.
I sutra sa Borcem za titulu KUP-a, ušli su u to željeno finale, sutra rasterećeno bez pritiska odigrati protiv Borca, mora dosta pametnije nego večeras, kao i u odbrani, ipak je Borac kvalitetniji protivnik
Uz pomoć publike, valjda se može napraviti iznenađenje, iako je Borac veliki favorit.
Pristup igri mora biti bolji nego večeras, ako se želi nešto postići sutra, kao i odbrana koja mora biti na nivou
[youtube][/youtube]

Na kraju na izgled sigurnih +4, 32:28, iako u drugom poluvremenu nije tako izgledalo, do pred sami kraj je Čelik imao šansu za finale

Na kraju je kvalitet presudio.

Goražde je na početku drugog poluvremena imalo +5 i trebalo je smirivati loptu i početi igrati malo duže napada, ali oni se počinju nadtrčavati sa Čelikom i prave nekoliko tehničkih pogrešaka, fulaju zicere, bespotrebna 2-3 isključenja i Čelik preko prije svih Kadića stiže do poravnanja rezultata, a kasnije i do vodstva

Ali Goražde, stišće u odbrani i sa serijom 3:0 prelama rezultat i utakmicu privodi kraju.
Vjerovatno su bili pod velikim pritiskom, domaći teren ulog je veliki finale KUP-a i malo su se opustili. Već su glavama bili u finalu i to ih je moglo koštati, na sreću nije.
I sutra sa Borcem za titulu KUP-a, ušli su u to željeno finale, sutra rasterećeno bez pritiska odigrati protiv Borca, mora dosta pametnije nego večeras, kao i u odbrani, ipak je Borac kvalitetniji protivnik

Uz pomoć publike, valjda se može napraviti iznenađenje, iako je Borac veliki favorit.
Pristup igri mora biti bolji nego večeras, ako se želi nešto postići sutra, kao i odbrana koja mora biti na nivou

[youtube][/youtube]
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
? $, ? calling
$ & ", јесте $ & - "? & је & ??
& је ' у $ $ ??
Па &, не " се " $ ? & у $.
$ се $ - $ " $ &, ' " " пренос...
' $ ' ? $ ? ? у ", ? $ - ", & ', " $ са ", па " се ? опсно "...
?, & " $." " " $ '... $ !

$ & ", јесте $ & - "? & је & ??
& је ' у $ $ ??
Па &, не " се " $ ? & у $.
$ се $ - $ " $ &, ' " " пренос...
' $ ' ? $ ? ? у ", ? $ - ", & ', " $ са ", па " се ? опсно "...

?, & " $." " " $ '... $ !
& &-¥ & СФРЈ 1988., " " 2011., $ & 2010.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
& &-(" ? ") - " Европе 1976., $ & " 1991., 7 пута " СФРЈ, 10 пута ¥ & СФРЈ, 2пута ¥ & "
& &-" " 2000.
- legenda reala
- Kontakt:
Pobjeda Goražda nad ekipom Čelika: MRK Goražde na korak od velikog uspjeha
MRK Goražde:RK Čelik:32:28(15:11)
Gradska dvorana Mirsad Hurić.Gledalaca 500.Sudije:Saša Pandžić;Boris Šatordžija;Sedmerci:Goražde: 3 (3); Čelik:4(3);Isključenja:Goražde:8 minuta;Čelik:12 minuta;Rezultat:Goražde:Čelik:32:28( 15:11).
MRK Goražde:Bukva 7, Biljaka 2,Martić, Građan 5,Pucarević 6, Buljubašić 3,Marić, Merkez, Savić,Fidahić, Halilović 1,Pilav, Džananović,Žiga, Jaškić 5, Dedović3.
Trener:Ejub Kukavica
RK Čelik:Dervišević 1, Begagić,Ekinović, Dominiković 2, Kadić 9,Begović, Ivančev 2,Šabanović, Begagić 6,Lučić 1, Starčević, Bečić, Kobilica,Šarenac 3, Duvnjak 4.
Trener:Ljubomir Filipović.

- sef_mafije
- Kontakt:
puno srece na tekmi protiv borca 
valja gledat ovo na BHT

valja gledat ovo na BHT
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
-
- Kontakt:
Cestitke rukometasima Gorazda..zasluzena pobjeda ..kup kup kup je VAS 

Svaka cast...gledao sam na TV i zasluzena pobjeda...Cestitke
- legenda reala
- Kontakt:
Joj Aco jesi vidio kako smo ih razbili u odbrani.aleksandar_veliki je napisao/la:Zasluzena pobjeda, i vise od toga. Osigurali ste Evropu, a sad po SEHA ligu

Mali Građan doktor nauka za pivote Borca

- Evolution87
- Kontakt:
Cestitke na osvojenom Kupu 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- bistrikboy
- Kontakt:
Cestitke,svaka vam cast,navijao sam za vas,odigrali ste borbeno bez kompromisa,herojski kao po obicaju.Bravo Gorazde!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Čestitke od srca!!! Kad vec nismo mi osvojsili drago mi je da ste Vi,jos jednom svaka cast
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sve čestitke, svaka vam čast. Pehar ide u najbolje ruke i za pravi rukometni grad. Sretno i u ligi za prvaka. Naročito mi je drago zbog našeg Jaškića! 

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

- sef_mafije
- Kontakt:
Dobra utakmica, odbranu su pravo igrali a i moj sin Adam Savic kojeg sam zvao sinoc je branio ko manijak 
cestitke Gorazdu
na slijedecu tekmu protiv Borca mozda bahnem 

cestitke Gorazdu

Neprovjereno Goražde dobolo Bosne jedan razlike.
BOSNA - GORAŽDE 28:29
- sef_mafije
- Kontakt:
po'marke je napisao/la:BOSNA - GORAŽDE 28:29
jest , tacno dobili su jedan gol razlike

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.