izdrzite u ovoj prodanoj utakmici da mi legnu fine pareljubiteljfudbala je napisao/la:0-1,Todorovic,izdrzite momci jos 10 minuta.Naprijed plavi.

izdrzite u ovoj prodanoj utakmici da mi legnu fine pareljubiteljfudbala je napisao/la:0-1,Todorovic,izdrzite momci jos 10 minuta.Naprijed plavi.
Takođerbogbatina je napisao/la:izdrzite u ovoj prodanoj utakmici da mi legnu fine pareljubiteljfudbala je napisao/la:0-1,Todorovic,izdrzite momci jos 10 minuta.Naprijed plavi.
Zasto je par blokiran u svim svjetskim kladionicama ?ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada.
da ne treba odigrat min jos 5 kombinacija ja bi bio milijunas. 3 sam pao listica na kojima mi je slavija na 2 cekam slavijuljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada.
Jašta je nego kupljeno. U ponedeljak se znalo da će biti dvica. Pogledaj malo na temama kladionica s balkana. Već sinoć u sve i jednoj zemaljskoj kladionici je bio blokiran par.ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada.
Igraju ko Barcelona. Vjerovatno su zato drugi... odzadaultra_slavija je napisao/la:% " је $ % знате $ је $, јер сте " " ? $Прво " $ & ? ", $ % " $ $ " & - " " " - $ " на $ $ & ову $ ? ? $ " сте " ? !!! $ $ $ се " $ $ у ?
Па % " $ у "& ?" $ ? у "'" $ " " ? ?admirone je napisao/la:Zasto je par blokiran u svim svjetskim kladionicama ?ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada.
Ma druže ja nemam nista protiv tvoje slavije drago mi je da moj zeljo moze odigrat 3 gradska derbija i da su u PL 4 sarajevska kluba samo mi je jako sumnjiv ovj mec iz vise razloga i ne moze me niko ubjedit da su tu cista poslaultra_slavija je napisao/la:Па % " $ у "& ?" $ ? у "'" $ " " ? ?admirone je napisao/la:Zasto je par blokiran u svim svjetskim kladionicama ?ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada." готова & " & $...." " " $ је / % ' " " " ? " $ ?
Blokirano poslije 13 hultra_slavija je napisao/la:Па % " $ у "& ?" $ ? у "'" $ " " ? ?admirone je napisao/la:Zasto je par blokiran u svim svjetskim kladionicama ?ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada." готова & " & $...." " " $ је / % ' " " " ? " $ ?
Vjerovatno zato sto se tako namjestaju utakmice u cijelom svijetu. Da ne bude previše ofirnoultra_slavija je napisao/la:Па % " $ у "& ?" $ ? у "'" $ " " ? ?admirone je napisao/la:Zasto je par blokiran u svim svjetskim kladionicama ?ljubiteljfudbala je napisao/la:Opet kupljeno,pa vi forumasi sve znate.Cudi me da niste milioneri do sada." готова & " & $...." " " $ је / % ' " " " ? " $ ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.