hehehe pa ti si carold je napisao/la:Не 8, него 6... - се ?, " је то ' ? у ", па " " вјерујете у своје ?

Moderator/ica: vlakanje
hehehe pa ti si carold je napisao/la:Не 8, него 6... - се ?, " је то ' ? у ", па " " вјерујете у своје ?
Koji debilni komentar na utakmicu, ili osvrt, kako hocete...BanjaluckiVelikan je napisao/la:Пораз & на ''"'', $ поново ''?''
$ ? & ? су ' $ " у $ 23. ? " ? " & ", ? су " за / ? $ & - " % суђење. " ? " $ пута су ? " " (& " "), у % пар наврата ? у $ " за ?, ? - у $-? са ове ", " ' $ у ' ", $ % се ' $ " ? ? / ¥ " ? ".
$ ? на " " је $ у 31. " ", ? - тај $ у ' " " по ". Оно % ? " $ пораза јесте $ суђење на % & у " са " " то - $ " $. & " - $ $ " $, ? & су ? ? ? у $, " " " " " " ", & " гажење " " $ стране $ ?... све ' то ? $ $ у $ преносу " све - то $ % $ у % $-?.
& - $ """ % $ ?, " је " ' & $ ' " ' у $. ' гажење " $ овај ? на " % је " ? " за "?" ' $ се &; ? је " $, $ $ " " са ', ' $ $ & са " " " & $ " је $ појава на $ $, $ нас " $ ? - ? " "? % $ - то $, " стање у $ савезу...
Golmanov gol, prošla mu kroz peterac, nije stigao zatvoriti na prvoj.slavko njegus je napisao/la:
Toliko o "ofsajdu". sto se tice ostalih stvari - pa nije vam komitet fulio tri stopostotne sanse.
fredi je napisao/la:ja sam odma znao da je vas gol regularan i cista krivica antolovica.ono je golmanova lopta koja se pokusava kupiti izlece se ako ga tad prodje ebes ga a ne glupan se baca u stranu sacuvaj ti boze.ali da je bilo gresaka na nasu stetu jeste sudjenje katastrofa.onaj tomas nikako nije smio suditi ostalo je zlobe u nemu sigurno.sto sam ja primjetio od gresaka bilo je sledece:ofsajd sviran stajicu,dosta opasna prilika za nas,ali nidje veze da je ofsajd bio,i ofsajd sviran iveticu ali tu ga je stigo vas odbrambeni igrac i ne bi bilo opasno,ali opet je greska sudije bila.zatim beslija namjerno nenamjerno gazi ivetica ipak mislim da je namjerno to sudija nije vidio ali ako nije morali bi besliju naknadno kazniti sa par utakmica neigranja,ako su mogli naseg boku mogu i njega.zatim radulovic lezi na zemlji oborio ga neko vas i on krenu dizati glavu a ovaj vas mu uhvati glavu i gurnu na dole zuti karton minimum,opet sudija nije vidio ako nije vidio zna se kazna na osnovu snimka.sljedeca greska je centarsut radulovica cini mi se sa lijeve strane beslija je ruku imao pored glave i lopta ga je zakacila bilo je par metara od sesnaesterca mogla je veoma opasna prilika biti da se sviralo,opet nije ebiga.na kraju u nadoknadi srusen je kajkut na lijevoj strani jako dobra pozicija sudija nista ne svira,nakon toga ruse bilbiju s ledja u idealnoj poziciji na liniji sesnaesterca na sredini,znaci za slobodnjak se ubilo a zna se kako kajkut i biki izvode slobodnjake.to su te greske koje sam ja primjetio koje imaju evidentirane snimkom i koje meni niko ne moze osporiti.da li je u pitanju neznanje sudije ili neko navlacenje zeljeznicaru to ne znam samo kazem da je sudjenje ocajno bilo i na nasu stetu najvise.od gresaka zeljeznicaru zapamtio sam ono cijepanje dresa adilovicu i pred kraj faul nad zebom blizu naseg gola jako opasno bi bilo slicna pozicija kao u kupu u BL.ako sam nesto previdio oprostite.
ako mogu dodati kvaliteta sudjenja kod nas je ravna kvalitetu fudbala,mislim da 95% gresaka sudija je neznanje,nesnalazenje u prostoru(tek su poceli i koristiti motorolefredi je napisao/la:ja sam odma znao da je vas gol regularan i cista krivica antolovica.ono je golmanova lopta koja se pokusava kupiti izlece se ako ga tad prodje ebes ga a ne glupan se baca u stranu sacuvaj ti boze.ali da je bilo gresaka na nasu stetu jeste sudjenje katastrofa.onaj tomas nikako nije smio suditi ostalo je zlobe u nemu sigurno.sto sam ja primjetio od gresaka bilo je sledece:ofsajd sviran stajicu,dosta opasna prilika za nas,ali nidje veze da je ofsajd bio,i ofsajd sviran iveticu ali tu ga je stigo vas odbrambeni igrac i ne bi bilo opasno,ali opet je greska sudije bila.zatim beslija namjerno nenamjerno gazi ivetica ipak mislim da je namjerno to sudija nije vidio ali ako nije morali bi besliju naknadno kazniti sa par utakmica neigranja,ako su mogli naseg boku mogu i njega.zatim radulovic lezi na zemlji oborio ga neko vas i on krenu dizati glavu a ovaj vas mu uhvati glavu i gurnu na dole zuti karton minimum,opet sudija nije vidio ako nije vidio zna se kazna na osnovu snimka.sljedeca greska je centarsut radulovica cini mi se sa lijeve strane beslija je ruku imao pored glave i lopta ga je zakacila bilo je par metara od sesnaesterca mogla je veoma opasna prilika biti da se sviralo,opet nije ebiga.na kraju u nadoknadi srusen je kajkut na lijevoj strani jako dobra pozicija sudija nista ne svira,nakon toga ruse bilbiju s ledja u idealnoj poziciji na liniji sesnaesterca na sredini,znaci za slobodnjak se ubilo a zna se kako kajkut i biki izvode slobodnjake.to su te greske koje sam ja primjetio koje imaju evidentirane snimkom i koje meni niko ne moze osporiti.da li je u pitanju neznanje sudije ili neko navlacenje zeljeznicaru to ne znam samo kazem da je sudjenje ocajno bilo i na nasu stetu najvise.od gresaka zeljeznicaru zapamtio sam ono cijepanje dresa adilovicu i pred kraj faul nad zebom blizu naseg gola jako opasno bi bilo slicna pozicija kao u kupu u BL.ako sam nesto previdio oprostite.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.