dr.van nostrand je napisao/la:Mektic-Krawietz 1 1,80

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
dr.van nostrand je napisao/la:Mektic-Krawietz 1 1,80
Ne igramo više ovaj sportdijabola je napisao/la:Formula 1 (X-1.do3. mjesto, 2-1.do 8. mjesto)
M.Webber 2
N.Rosbert 2
S.Vettel X
L.Hamilton X
J.Button 2
Kvota: 3.28
Da isprobamo i ovaj sport
Već je bilo priče o tome, u WWINU je sigurno kvota 1 kad god se prekine...alan_kardec je napisao/la:ma znam i ja buraz da bi trebalo biti, ali čini mi se da ima i ono neko debilno pravilo da ako prođu dvije trećine utakmice, a tekma se u međuvremenu prekine, pika se onaj rezultat koji je bio u momentu prekida, pa sad ne znam..
e ne znam jbg ja pratim na ovom xscoresu, ovdje piše da je prekinut meč, kao i na txt-u.
Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim![]()
al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno
alan_kardec je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:svaka kladara ima svoje pravilo sto se toga tice, mislim da kod premiera da se registruje rezultatom samo ako je odigrnao 85min ja mislim![]()
al pika ovde premier daje go gost, pol 2, 3+ i sve slicne dogadjaje koji su prosli, ne pika se naravno konacni tip, vishe kornera, vishe zutih i slicno
ajde malo pojednostavi živ bio.
znači, ako se meč ne nastavi, kvota 1 ili...?
dijabola je napisao/la: Double:
Avellino-Milano kp2 @ 1.45
Avellino je u krizi i jedini razlog što će ostati u prvoj ligi je što su dobro odigrali prvi dio sezone. Milano je dobio 4 od posljednjih 5 utakmica, a u prošlom kolu su dobili Cantu, tako da večeras ne bi smjeli da prokockaju tu važnu pobjedu u ovakvoj utakmici. Sigurno su i puni samopouzdanja i očekujem laganu pobjedu.
Unicaja-Barcelona under 143,5 @ 1.85
Unicaja je u početku sezone bila u vrhu, a sada se bore za doigravanje. No i dalje imaju paklenu atmosferu u dvorani, naročito kada se radi o ovakvim utakmicama. Tako su recimo s Realom odigrali 51-64, a Real igra znatno brže od Barce. Barca igra vjerovatno i najbolju odbranu lige, i redovno ostavljaju protivnike ispod 60 poena. Večeras očekujem borbenu Unicaju i standardno jaku Barcinu odbranu, što bi uz paklenu atmosferu trebalo rezultirati manjim brojem poena.
Makar ovaj tenis prosao danas...harry_90 je napisao/la:
Tenis double :
Del Bonis F. - Schwank E. 1
Sousa J. - Korolev E. 1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.