Ok,nešto mi je to bilo na pameti u zadnje vrijeme.Stoga,ako Mancini ode,situacija za Edina bi bila bolja.GunnerS je napisao/la:Nije moguće, jer se ne pita samo Mancini tokom transfera. naravno, on je taj koji odlučuje al ima tu još ljudi koji će stopirati sigurno transfer ako nije za dobrobit City-a a u tom slučaju to nije za dobrobit City-a.
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Keep walking.
Mah, moguće je sve. Moguće je da Edin ode u Njemačku ponovo, možda bi bila najpametnija ideja, al opet nije njemu loše ni ovdje. 13 golova u ovakvoj sezoni nije malo, plus, ovoliku platu neće nigdje imat

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Cautinho
- Kontakt:
Ma nije njemu lose,ali mu je problem Mancini i neigranje.Ako ostane,novi trener doće,bilo koji drugi ce cijeniti Edina,i onda ce valjda igrat.Ovako je gledam sljedecu sezonuGunnerS je napisao/la:Mah, moguće je sve. Moguće je da Edin ode u Njemačku ponovo, možda bi bila najpametnija ideja, al opet nije njemu loše ni ovdje. 13 golova u ovakvoj sezoni nije malo, plus, ovoliku platu neće nigdje imat![]()
.............Hart.............
Ric.......Kom....Les.......Clichy(kolarov)
...Yaya.....Silva.........Nasri...
...Tevez.....Aguero.....DZEKO...
Keep walking.
Ma kakav Džeko i lijeva strana, samo i jedino sredina. Gdje može pokazati kvalitete igranja glavom kao i igranje objema nogama.Džeko je cetralni napadač a ne krilo. To ostaviti Argentincima.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ako EDin kojim slucajem ode u sta ja sumnjam, ne vjerujem da postoji tim na svijetu koji ce mu davati i pribliznu platu onoj koju sada ima u Cityju.Iako i ja lagano gubim povjerenje u Mancinija sve su prilike da ce on ostat jos jednu godinu a s obzirom da mu istice ugovor naredno ljeto mislim da mu se ugovor nece produzit nego ce sve zavisiti od uspjeha u narednoj sezoni.Pod uspjehom se racuna titula te prolazak u fazu eliminacije u LP.Cautinho je napisao/la:Ma nije njemu lose,ali mu je problem Mancini i neigranje.Ako ostane,novi trener doće,bilo koji drugi ce cijeniti Edina,i onda ce valjda igrat.Ovako je gledam sljedecu sezonuGunnerS je napisao/la:Mah, moguće je sve. Moguće je da Edin ode u Njemačku ponovo, možda bi bila najpametnija ideja, al opet nije njemu loše ni ovdje. 13 golova u ovakvoj sezoni nije malo, plus, ovoliku platu neće nigdje imat![]()
.............Hart.............
Ric.......Kom....Les.......Clichy(kolarov)
...Yaya.....Silva.........Nasri...
...Tevez.....Aguero.....DZEKO...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- brzitesanj
- Kontakt:
City pregovora oko Llorentea(napadaca Athletic Bilba) , Dzeko na izlaznim vratima(to je vec odavno bilo poznato)
Za Dzeku su spremni platit Juve,Bayern,a bogami i Borussija Dortmund City trazi 30 miliona eura za Dzeku koliko daje Bilbau za Llorentea...
_____
P.S
Pitam se dokle vodi ove Cityeve masovne kupnje pa ako ovako nastave kupit ce pola Evrope
Stvarno nema smisla...

Za Dzeku su spremni platit Juve,Bayern,a bogami i Borussija Dortmund City trazi 30 miliona eura za Dzeku koliko daje Bilbau za Llorentea...
_____
P.S
Pitam se dokle vodi ove Cityeve masovne kupnje pa ako ovako nastave kupit ce pola Evrope

Stvarno nema smisla...

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Cautinho
- Kontakt:
http://www.dailymail.co.uk/sport/articl ... hards.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmmmm,zanimljivo....
Nevjerujem da ce ga City dati,ipak je on tu dugo..ali ipak ostaje da vidimo.
Hmmmm,zanimljivo....

Keep walking.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ovaj bi nam leg'o k'o budali šamar !!!Cautinho je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/articl ... hards.html
Hmmmm,zanimljivo....Nevjerujem da ce ga City dati,ipak je on tu dugo..ali ipak ostaje da vidimo.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Cisto sumnjam da Micah odlazi iz Cityja iako mediji tvrde da ko nije zadovoljan rotacijom koju Mancini prakticira.Ne znam kome ne bi legao.Defanzivno odlican a i u napadu dosta toga moze ponuditi.Posjeduje nevjerovatne fizicke predispozicije i moze igrati u visokom ritmu cijeli mec.raul-zakon je napisao/la:Ovaj bi nam leg'o k'o budali šamar !!!Cautinho je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/articl ... hards.html
Hmmmm,zanimljivo....Nevjerujem da ce ga City dati,ipak je on tu dugo..ali ipak ostaje da vidimo.
- raul-zakon
- Kontakt:
E'o vam za njega i Arbeloa i CoNCentrao i Albiol i Altintop...tevezito je napisao/la:Cisto sumnjam da Micah odlazi iz Cityja iako mediji tvrde da ko nije zadovoljan rotacijom koju Mancini prakticira.Ne znam kome ne bi legao.Defanzivno odlican a i u napadu dosta toga moze ponuditi.Posjeduje nevjerovatne fizicke predispozicije i moze igrati u visokom ritmu cijeli mec.raul-zakon je napisao/la:Ovaj bi nam leg'o k'o budali šamar !!!Cautinho je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/articl ... hards.html

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
evo nas na 6 komada, danas petica pada kod vukova i sve je onda opet u našim rukama zbog bolje gol razlike!!!!! COME ON CITY
4-IN-A-ROW
E ludnice Boze.Pa lijepo odlucim nema nerviranja vise ove sezone kad dodje ova utakmica.I ajd sad od 5 do 7 se nerviraj a o iducem ponedjeljku ne smijem ni razmisljat.Uglavnom situacija je i dalje teska medjutim sada ima nade iako je tesko u zadnje 4 utakmice uzet 12 bodova.Cak i sa pobjedom protiv Uniteda na Etihadu zaista ce biti tesko dobiti Newcastle koji je u najboljoj formi u ligi a i bodovi su mu neophodni za Ligu Prvaka.No sad je najvaznije dobit Wolwese.Sastav za danas:Joe Hart, Pablo Zabaleta, Gael Clichy, Vincent Kompany, Joleon Lescott, Yaya Toure, Gareth Barry, David Silva, Samir Nasri, Sergio Aguero and Carlos Tevez.
Uzmete sve do kraja i United ostaje na 19 titula 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
danas je must-win protiv wolvesa
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A Liverpool na 18Edin TM87 je napisao/la:Uzmete sve do kraja i United ostaje na 19 titula

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ako ovo sto sebe naziva timom (ManC) osvoji ligu, bice to najbolji znak da je Premier League u raspadu.
Gollllllllllllllllllllllllllllllllllll Aguerooooooooooooo
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
@tevezito zar ono nisi ti vec cestitao nama titulu
sad je red da mi tebi cestitamo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
dobice ovo City danas,al gledam raspored,sljedeca protiv Uniteda kod kuce i onda idu u goste ekipi Newcastlea..zeznut raspored totalno dok United kod kuce igra protiv Swansea i ide Sunderlandu..bice gusto ako City dobije United sljedece kolo..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: IQ200, JackW, Pensioner26 i 5 gostiju.