Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- Invincibles
- Kontakt:
Re: Formula 1
Stvarno sramota sta rade Hamiltonu i to uvijek isti debili na zadnjoj lijevoj strani bolida...sada je preko 12s ostao... 

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Ovi u boksu uništiše Lewisa, svaku trku su ga koštali par mjesta...ccc
Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Invincibles
- Kontakt:
Ja ne znam je l' isti majmuni rade za oba vozaca,il' svaki ima svoj tim mehanicara?GaetanoScirea je napisao/la:Ovi u boksu uništiše Lewisa, svaku trku su ga koštali par mjesta...ccc

hamilton ce na kraju i ostat bez bodova zahvaljujuci ovim njegovim u boksu
Koja patnja i frustracija za navijače Ferrarija..nevjerovatno kako sezona odmiče trebali bi da napreduju oni još lošiji...što se tiče Hamiltona nemoguće da već tri puta u zadnje dvije utrke griješe na tom zadnjem lijevom točku...morta tu biti nešto drugo..nešto vezano za mehaniku...vidjeli ste da pokazuju onaj centralni šaraf što drži točak..pa nisu to baš takvi amateri..
Kimi iza Vettela.....go iceman...stari kimi... 

To finish first, first you have to finish.
- majestic24
- Kontakt:
Gledam Uniteda...za koju poziciju se bori Alonso. Ono,kad se uzmu u obzir odlasci u box
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
- Kontakt:
Ajde Kimi majstore, zaslužio si pobjedu ovdje, kakva fantastična vožnja
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Invincibles
- Kontakt:
Kimi sa 11.,na 2.poziciju,svaka cast majstore!
I Lotusovci su ga malo duze zadrzali kod zadnjeg ulaska i mislim da ga je to sprijecilo da ovdje ostvari pobjedu,jer pri ulasku je bilo nesto iznad 1s,a pri izlasku preko 2s,jos se ubacio tu bolid kojeg prelaze za krug i to je to...Steta,bas je bio Lotus "namontiran" skoro perfektno...
I Lotusovci su ga malo duze zadrzali kod zadnjeg ulaska i mislim da ga je to sprijecilo da ovdje ostvari pobjedu,jer pri ulasku je bilo nesto iznad 1s,a pri izlasku preko 2s,jos se ubacio tu bolid kojeg prelaze za krug i to je to...Steta,bas je bio Lotus "namontiran" skoro perfektno...
-
- Kontakt:
Ko god da kaže da su formule postale sranje laže ! Odlična utrka je bila
A i kad postanu sranje opet ću ih gledati sve dok je kralj Kimi unutra

A i kad postanu sranje opet ću ih gledati sve dok je kralj Kimi unutra

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Kimi majstor 
Vettel majstorčina, i pored veće degradacije guma, opet povećavao razliku, super se odbranio!
Roman Grosjean, šta reći..??

Vettel majstorčina, i pored veće degradacije guma, opet povećavao razliku, super se odbranio!
Roman Grosjean, šta reći..??
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Pobjeda Vettela, majsorska vožnja, čestitke Lotusu na bodovima 3. u poretku konstruktora ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Dobra utrka...interesantna i uzbudljiva...
Sjajna voznja kimija... Vettel, ne volim ga, ali dobra voznja...
A da se kratko vratim na temu koju smo imali prije utrke. ispada da je kimi "idiot" sto se je.juce odlucio da stedi gume na kvalifikacijama... danas je imao dobar izbor sto se guma.tice...
Sa ovakvim gumama nekad je bolje startati sa neke losije pozicije ali imati taj joker "gume".
Naravno treba imati i dobar paket (bolid) i trebaju svi da odrade svoj posao.
Sjajna voznja kimija... Vettel, ne volim ga, ali dobra voznja...
A da se kratko vratim na temu koju smo imali prije utrke. ispada da je kimi "idiot" sto se je.juce odlucio da stedi gume na kvalifikacijama... danas je imao dobar izbor sto se guma.tice...
Sa ovakvim gumama nekad je bolje startati sa neke losije pozicije ali imati taj joker "gume".
Naravno treba imati i dobar paket (bolid) i trebaju svi da odrade svoj posao.
Ah da...za sviju koji, kako kazu, ne mogu gledati F1 zato sto su dosadne, neka prate svjetsko prvenstvo ribolova.
koji zale neka prosla vremena, weekend trka sprovedu gledajuci youtube.
koji zale neka prosla vremena, weekend trka sprovedu gledajuci youtube.
Odlicna trka. Vettel opet na prvom mjestu, kao i u ukupnom poretku. Da se nije desio onaj incident sa Kartikeyanom, sada bi vec imao osjetniju prednost. Eto toliko o njegovoj losoj voznji
Lotus danas najbolji bolid na stazi. To pokazuje koliko su samo napravili prednosti ispred Webbera. Vettel je ipak drugi svijet
Potez utrke Hamiltonovo prestizanje Rosberga pored staze. Svaka cast

Lotus danas najbolji bolid na stazi. To pokazuje koliko su samo napravili prednosti ispred Webbera. Vettel je ipak drugi svijet

Potez utrke Hamiltonovo prestizanje Rosberga pored staze. Svaka cast

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uvjerljiva pobeda Vettela i sjajan podijum Lotusa danas.
Vettel je pobjedio u svom maniru, mirno i opusteno, daleko ispred Webbera, a prosli put je bilo skoro obrnuto.
Kimiju i Lotusu, kapa do poda, iskupljenje nakon Kine je na nivou
Rosberg sa onim izguravanjem sa staze i to 2 puta, zavrsava skoro minut iza pobjednika, a proslu trku je pobjedio sa 20s prednosti.
McLaren opet radi kljucne greske u boxu
Hamilton je imao je odlican ritam, ali 2 puta na istom tocku da nastane problem, cini mi se da je navoj tu pravio problem, nemoguce da je i rezervni pistolj bio pokvaren.
Massa osvojio prve bodove
, nije previse zaostajao za Nandom
Jenson nije zavrsio trku
, a Sauber polako tone, Ricciardo iza Vergnea, sudar mu je ostetio prednje krilo na samom startu.
Takodjer je najavljeno da ce Francuska biti domaćin Formuli 1 svake druge godine, počevši od 2013. što je potvrdio i Bernie, a mijenjace se sa Spa
, sto je po meni velika greska, jer je Spa za F1 sto i Wimbeldon za tenis

Vettel je pobjedio u svom maniru, mirno i opusteno, daleko ispred Webbera, a prosli put je bilo skoro obrnuto.

Kimiju i Lotusu, kapa do poda, iskupljenje nakon Kine je na nivou

Rosberg sa onim izguravanjem sa staze i to 2 puta, zavrsava skoro minut iza pobjednika, a proslu trku je pobjedio sa 20s prednosti.

McLaren opet radi kljucne greske u boxu

Massa osvojio prve bodove

Jenson nije zavrsio trku

Takodjer je najavljeno da ce Francuska biti domaćin Formuli 1 svake druge godine, počevši od 2013. što je potvrdio i Bernie, a mijenjace se sa Spa

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Konacno je Svijetski prvak uzvratio udarac. Odlicna voznja i na kraju zasluzena pobjeda i nadam se da ce u narednom periodu zajedno sa svojim inzenjerima rjesiti probleme na bolidu koje ima.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Hvala ti Kimi na jednoj divnoj vožnji, podsjetio si na stare dane, nadam se nastavku dobrih vožnji i dalje
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Haj mi prvo reci znas li ti sta znaci izguravanje sa staze?rio_Ferdy88 je napisao/la: Rosberg sa onim izguravanjem sa staze i to 2 puta, zavrsava skoro minut iza pobjednika, a proslu trku je pobjedio sa 20s prednosti.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.