Druga Liga - grupa Jug

Hans
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Hans » 20 apr 2012, 23:16

Flegma je napisao/la:
Hans je napisao/la:Živi bili pa vidjeli. Ja sam nabvijač Troglava, nadam se da će u Čitluku bit pošteno suđenje. Ovo će biti pravi derbi, Troglav ima najjaci napad i obranu u cijeloj ligi, a Brotnjo (koliko vidim po komentarima ovdje) je na svom stadionu primio gol od samo 1 ekipe. Mislim da se ne bi trebali ovdje prepirati, jer ove 2 ekipe su podjednake, sve ćemo vidjeti u nedjelju. Samo ću reći da ni poraz Troglava nece znacit da Brotnjo ide u visu ligu, jer Troglavu dolaze kuci svi ,,tezi'' protivnici, npr. Grude, od kojih smo 1:0 izgubili u gostima, ili Kupres od kojeg smo izgubili 2:1, kasnije je registrirano 0:3, ali moram reci da je Troglav bio bolji u toj utakmici, bio sam tamo. U zadnjem kolu stize Tomislav, i pretpostavljam da ce to biti kljucno kolo, ako Troglav izgubi od Brotnja, ali imajte na umu i da ce se Troglav zadovoljiti i remijem protiv Brotnja. Mislim da je veci pritisak na strani Brotnja. Objektivan sam koliko mi dopusta moja ljubav prema klubu.
Brotnjo pobjedom moze samo malo zakuhat prvenstvo i to je to, klub ocito nema ambicije za 1. ligom, a kao dokaz sluzi odlazak standardnih igraca iz 1. dijela, a doveden je samo 1 igrac, a u slucaju da Troglav bude neporazen, vec se moze proglastiti prvakom, bez obzira sto Brotnju osim Troglava dolaze Igman, Turbina, Grude i Lokosi, dok gostuju u Posusju, Visicima, Bigesti, Slogi i Stocu ... raspored iz snova, ali, to vise nije to, ona euforija s pocetka sezone je nestala, realnost je 2. mjesto!
Pa da, vidis, nisam spomenuo to da ih odvaja 5 bodova, znaci, cak i ako Troglav izgubi, ostaje mu 2 boda, a to nije malo. Tesko tko Troglavu moze zakomplicirat stvari, eventualno Tomislav u zadnjem kolu, ali ne bi trebalo bit problema, jer kod kuce nisu niti jednom porazeni do sada, a i ako su Brotnjo uspjeli pobijedit (dok su imali onakvu ekipu), ne vidim razlog zasto ne bi pobijedili Tomislav. Po dosadasnjim rezultatima ovih ekipa je sljedeca utakmica derbi, ali po situaciji nakon njega mislim da je Troglav u ogromnoj prednosti, kakav god bio rezultat u nedjelju. Ali, ako Brotnjo stvarno nema ambicija, kao što ti govoriš, onda su sve svađe u ovoj temi beskorisne :D

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 21 apr 2012, 00:00

Flegma je napisao/la:
plavobijeli je napisao/la:Nikako da trener Miloš kaže da igra sa najboljom ekipom lige i da će biti teško pobjedu izvijevat u fer i korektnoj igri.Znamo da ste napaljeni na Troglav,al to nije dovoljno treba će Vam puno toga da nas pobjedite,a ako to uspijete svaka čast.Nebi volio da se poslije nedjelje vuku repovi,jer tog u Livnu nije bilo,a ovaj najbolji sudac lige da to ostane i poslije nedjelje.
Normalno da ce bit napaljeni na vas, kad ste i vi napaljeni na Brotnjo bili u Livnu, a repovi se nisu vukli jer je sudio inace jako iskusni sudac Jelic (koji se boji svoje sjene, a ne pritiska domacina i koji nije slucajno bio postavljen) i koji je kulturno odradio Brotnjo na toj utakmici (ko da je sudio njegov otac, a ne on onakav jadan prepadnut), startovi vasih igraca su vecinom bili za zutih kartona, prekidao je se svaki napad Brotnja u zacetku ostrim faulima, koje je sudac svirao, to ne osporavam, ali ih nije kaznjavao kartonima, te je dopustao takvu igru tokom citave utakmice i noseni tim vjetrom u ledja naravno da ste zasluzeno pobijedili. Da se razumijemo ja Troglav smatram najboljom ekipom u ligi daleko, ali niste vi tako cisto dosli do ove pozicije koju danas imate, onaj 3 lijevi bek je trebo dobit 2 crvena na utakmici, a ne vjerujem da je upoce karton dobio. Savez vas stiti na svakom koraku, sad ste dobili suca koji ce suditi posteno, a pomocnik je "igrom slucaja" opet taj Jelic.
Ja ne sumnjam da ce se Brotnjo napaliti, ali koliko cujem imaju dosta problema sa ozljedama, cak su se 3 igraca ozljedila na zadnjoj utakmici i upitno je hoce li moci nastupiti, a i prije toga je bilo problema sa ozljedama i virozom kod nekih igraca, jos kad se zna da ih je napustilo 5 standardnih igraca iz 1. dijela, tesko ce bit, uglavnom nimalo ugodna situacija u Brotnju uoci najvaznije utakmie u sezoni, ali ocekujem da ce se napaliti domacini isto kao i vi gore,a hoce li to biti dovoljno vidit cemo, samo sto ce Primorac suditi bolje nego Jelic i nece dopustati ono sto je doticni dopustao u Livnu,
Ovaj Jelic mi je susjed,iz mog sela.I nesto se ne sjecam da je itko iz Brotnja ovdje imao ista protiv suđenja koje je bilo u Livnu.I da je bilo toliko ostro ne vjerujem!Bas cu ga ovo pitati.

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 21 apr 2012, 00:22

svi koji volite brotnjo ulazite http://www.facebook.com/pages/HNK-Brotn ... 4823083307" onclick="window.open(this.href);return false;
1950 <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 21 apr 2012, 12:46

torcida medugorje je napisao/la:
benfica1923 je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Zašto bi Miloš rekao da je Troglav najbolja momčad lige :? ,kad svi znamo da su na 1. mjestu zahvaljujući 6 bodova koje su dobili izvan terena ;) .Vidjet ćemo u nedjelju jesu li najbolji :D ,bit će za Troglav uspjeh ako budu druga momčad koja je zabila gol u Čitluku ove sezone :D .
Dasta,samo jako sretno obadvije momcadi neka pobjedi bolji.....al volio bi radi par prijatelja da Brotnjo dobije,iako se zna da ce Troglav u 1.ligu,tko je zabio jos na barama golove!!!
jedine ekipe koje su dale golove na barama su dinamo i stolac 8-)
A tko ce drugi i to 4 komada,jos da su spremni kao neke ekipe i da im daju 100 maraka mjesecno,onda bi vidio rezultata....SRETNO SVIMA ovaj vikend neka bude realno sudjenje i ocekujemo dosta golova!!!

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 21 apr 2012, 13:20

Nadam se da ce neko dat iscrpan izvjestaj poslije utakmice :DD

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 21 apr 2012, 21:24

HNK Tomislav - HNK Višići 1:0

Spasili se domaći od poraza, a zabili su već u 5. minuti i više nisu došli ni blizu našeg gola. Već u 10. mi promašili penal, pa čisti zicer 1 na 1 sa golmanom samo par minuta poslije. I tako čitavu utakmicu, nemoguće šta sve mi možemo promašiti. Tomislav je baš loš, čitavu utakmicu su se branili, nije mi jasno da je onakva ekipa na 3. poziciji.
www.facebook.com/hnkvisici

Flegma
Kontakt:

Post Postao/la Flegma » 21 apr 2012, 22:03

hnkvisici je napisao/la:HNK Tomislav - HNK Višići 1:0

Tomislav je baš loš, čitavu utakmicu su se branili, nije mi jasno da je onakva ekipa na 3. poziciji.
Pa ko da je liga jaka nesto pa da te to moze zacuditi!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 apr 2012, 23:26

Ima li itko rezultate preostalih utakmica igranih danas?
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 apr 2012, 01:27

Klis - Posušje 2-1... Klis se vratio u igru za ostanak u ligi.
Hayley <3

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 22 apr 2012, 12:55

tacno tako---zanimljivije gledat klisa nego el klasiko hehe

klis poveo nakon neke odbijene lopte il pogreske golmana----prije toga imali su stativu i jos poluprilika

posusje izjednacilo iz kontre,,,,zakuca je frajer u raslje...prie toga pretrca nakvog stopera klisa...koda ga nema...

pocetkom drugog poluvremena posusje agilnilnije...ima li su cini mi se precku,stativu...i jos dosta 100 % sansi...loptu u nogama ali nista....

klis zabio iz penala za 2-1 ( cist penal--klasicno obaranje od strane golmana u situaciji 1-1)

do kraja je moglo i vise......

po kisnom vremenu skupio se solidan broj navijaca ( vise nego kad igman igra)
sudija pravi prvenstveni haha...

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 22 apr 2012, 12:58

stolac-igman?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 22 apr 2012, 13:09

Ne znam. Čeka se benfica1923. :)

Danas derbi, jedva čekam tekmu... mislim da domaći nemaju šanse, da Troglav uzima to u hendikepu i slavi promociju u Prvu ligu. Ajmooo!!!
Hayley <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:04

badblueboylivno je napisao/la:Ne znam. Čeka se benfica1923. :)

Danas derbi, jedva čekam tekmu... mislim da domaći nemaju šanse, da Troglav uzima to u hendikepu i slavi promociju u Prvu ligu. Ajmooo!!!
Tako je stari moj.........detaljnije u 18:30......jos malo pa tekma,dobra ce utakmica biti stari rivali!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:09

http://****/vijesti/sport/n ... #news_view" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo i jedan izvjestaj sa utakmica Branitelj-Stolac, u utakmicama gdje su Stocani zadrzali vodece pozicije.Sretno svima danas,a jos jedna informacija Renato Peric 95 godiste,kadet,dosad zabio u ligi preko 30 golova,zadovolji na Dinamovoj selekciji.pozzz ekipa

http://sportske.jutarnji.hr/medu-amerik ... c/1022879/" onclick="window.open(this.href);return false;

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:40

jbg brate volio bi da ste izvukli x barem......alll stas,idemo dalje!!!

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:42

jbg brate volio bi da ste izvukli x barem......alll stas,idemo dalje!!!
Jel ovo pepi igra za vas???filipovic.....dobar igrac prosao samnom sve uzraste!

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 22 apr 2012, 14:47

sastav brotnja za danas: dzida,i.puljic,pavlovic,milicevic,t.puljic, mustapic, a.brajkovic, milos,miletic,vlaho,sarac 8-)
1950 <3

benfica1923
Kontakt:

Post Postao/la benfica1923 » 22 apr 2012, 14:50

torcida medugorje je napisao/la:sastav brotnja za danas: dzida,i.puljic,pavlovic,milicevic,t.puljic, mustapic, a.brajkovic, milos,miletic,vlaho,sarac 8-)
e brate koji je ovo sarac?znaci caki pocinje od 1.minute,treba od 1. poceti goca badalic jel i sad kod vas???

torcida medugorje
Kontakt:

Post Postao/la torcida medugorje » 22 apr 2012, 15:26

torcida medugorje je napisao/la:sastav brotnja za danas: dzida,i.puljic,pavlovic,milicevic,t.puljic, mustapic, a.brajkovic, milos,miletic,vlaho,sarac 8-)
e brate koji je ovo sarac?znaci caki pocinje od 1.minute,treba od 1. poceti goca badalic jel i sad kod vas???
sarac ti je poniko u brotnju pa otiso u zrinjski igro je i u latviji sad se opet vratio , a goca je u nas i ima da gol dadne
1950 <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.