Everton F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Re: Everton F.C.
Jelavić zakuhao-Rooney (Evertonien
) za njih popravio-ali "kuha" se...osjeti se odsustvo Bainesa da "hrani" loptama ali ali...
Uglavnom ljepi golovi-oba iz igre i oba glavom.
A sad drugo poluvrijeme
COYB

Uglavnom ljepi golovi-oba iz igre i oba glavom.

A sad drugo poluvrijeme
COYB
It's A GrandOldTeam To Support
********COYB**********Everton FC********
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Crvendaći,odkud vi i to u takvom pomirljivom tonu
...maa to za Jelavića ste i vidjeli i sami
ali nije nam se posrečilo na Wembleyu.
A sad dr. pol.
COYB

A sad dr. pol.
COYB
- spielführer_21
- Kontakt:
Učinišmo ligu ponovo zanimljivom... Nakon ove utakmice mi još teže pada poraz od Liverpoola, jer ova ekipa Evertona sa ovakvom formom definitivno zaslužuje jedan trofej ove sezone. E moj Distine 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- inacefindecko
- Kontakt:
VELIKI EVERTON!
koje srce i dušu samo ima ovaj klub!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Ovo je ono što sam htjeo gledati!!!
EVERTON koji se ne boji.
4:4 u paklenoj utakmici.
Hvala momci!
COYB

EVERTON koji se ne boji.

4:4 u paklenoj utakmici.

Hvala momci!

COYB
Bravo komsije, SVAKA CAST.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
svaka častobi-punk-kenobi je napisao/la:Ovo je ono što sam htjeo gledati!!!![]()
EVERTON koji se ne boji.![]()
![]()
4:4 u paklenoj utakmici.![]()
Hvala momci!![]()
COYB
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
...Velika duša i plavo srce. THE People Club-Everton!inacefindecko je napisao/la:VELIKI EVERTON!

COYB
Cestitam!
Upotpunosti zasluzen bod.
Upotpunosti zasluzen bod.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
...Maaa furehru ,nemogu Distina kriviti...drugo poluvrjeme na Wembleyu je bilospielführer_21 je napisao/la:Učinišmo ligu ponovo zanimljivom... Nakon ove utakmice mi još teže pada poraz od Liverpoola, jer ova ekipa Evertona sa ovakvom formom definitivno zaslužuje jedan trofej ove sezone. E moj Distine

Ali ako se nevaram-7 mjesto vodi u Evropu,ili!?
COYB
- spielführer_21
- Kontakt:
Ne znam vodi li u Europu, a ni kakav će motiv imati Everton u EL, ali hoću da kažem kako ova ekipa zaslužuje trofej ove sezone više nego Liverpool i Chelsea. Zbog toga mi je krivo, no idemo dalje.obi-punk-kenobi je napisao/la:...Maaa furehru ,nemogu Distina kriviti...drugo poluvrjeme na Wembleyu je bilospielführer_21 je napisao/la:Učinišmo ligu ponovo zanimljivom... Nakon ove utakmice mi još teže pada poraz od Liverpoola, jer ova ekipa Evertona sa ovakvom formom definitivno zaslužuje jedan trofej ove sezone. E moj Distine![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
F*** loše...i naravno da nakon "OVAKVE " utakmice mi bude još žalije-puno više nego nakon tog poraza 14.04. ali i ponosan kad vidiš da su se digli nakon 4:2 .
Ali ako se nevaram-7 mjesto vodi u Evropu,ili!?
COYB
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
ja mislim da 7. mjesto vodi u evropu obzirom da cardiff nema pravo nastupa u EL kao finalsta.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Svaka vam cast, nadam se da nam United nece pobjec' na 2 titule, vi ste doprinijeli tome, sad je red na City 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
U 12 nastupa za Everton Jelavic je postigao 8 pogodaka,od toga 4 nastupa je poceo sa klupe! 

Sreća Everton me uvijek obraduje kada me Rođeni nasekiraju. Jelavić mašina prava, Fellaini isto. Predobra utakmica, jbš El Classico naspram ove današnje tekme. Everton pokazao da je ekipa koja može svima parirati i prava je šteta što nisu ovako igrali od početka sezone jer ne bi razmišljali da li 7. mjesto vodi u Evropu. Unitedov treći gol, savršena akcija. West Brom dobio Liverpool a plavima to nikako ne polazi ove sezone za rukom, ali ima dogodine. Koja je trenerčina ovaj Moyes.
Premiership nikad zanimljiviji, sljedeći vikend City i United direktno odlučuju o prvaku a i jedni i drugi su se u probleme uvalili nakon utakmica s Evertonom.
COYB !!!

Premiership nikad zanimljiviji, sljedeći vikend City i United direktno odlučuju o prvaku a i jedni i drugi su se u probleme uvalili nakon utakmica s Evertonom.
COYB !!!
Who dares, wins !
- obi-punk-kenobi
- Kontakt:
Pa da,moj NTBoLa, naravno da smo učinili PL zanimljivijom -u januaru pri dominaciji City-a (kad su imali hrpu bodova prednosti pred pratiteljom
) pobjeda EFC na Goodisonu, a sad kad se več štampale majice "Utd.20" morače strepiti da nemoraju ljudima vračati pare . A sami če odlučiti "kome če Manchester pripadati"-i stim i titula.
A to što i WBA i ostali "kantaju" komšije a mi ovu sezonu ni jednom iz tri puta
...ehhh,šteta.
Zato su pokrenuli Evertonians inicijativu da od iduče sezone FA odma Arsenalu i Liverpoolu upišu 6 bodova na startu-da nemoramo s njima igrati, jer koliku čemo samo uštedu ostvariti u neigranju te četiri utakmice (svi ti troškovi i razočarenja)
Ljepo se odmaramo i kantamo ostatak lige
ILI NE...??
COYB

A to što i WBA i ostali "kantaju" komšije a mi ovu sezonu ni jednom iz tri puta

COYB
Ma to je samo loša sreća i ništa više. Da nije Distin pogriješio kod prvog gola, moglo se igrati 5 dana oni ga ne bi dali ali šta ćeš. Distin mi je malo tlak digao, ali kad se sve sabere to je igrač kojem treba biti maksimalno zahvalan i ne treba ga pljuvati ni u kom slučaju. Uz par pojačanja kakvih samo Moyes može dovesti očekujem mnogo bolju sljedeću sezonu, da se ne ponavlja stara boljka i prosipanje bodova u prvoj polusezoni. Svaki put se isto nadam ali sad mislim da je stvarno vrijeme da se prestane mlako gledati na male utakmice. Male utakmice znače prvenstvo, to svako zna. Ne nadam se tituli, to je malo previše ali daj bola igrajte najjače što možete pa šta Bog da.
Who dares, wins !
4:4 i to protiv Uniteda za svaku pohvalu. Koliko je samo striker nedostajao Evertonu se najbolje vidi u ovim zadnjim tekmama. Daj jos jednog za slijedecu sezonu pa ko sto neko rece "ne razmisljamo da li 7 mjesto vodi u Evropu". Valjda ce se naci barem 15-20 milja za pojacanja za slijedecu sezonu 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.