FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
da li su bili ofsajdi ne znam jer nije bilo sanse da vidim ali po reakciji igraca Borca ne bi rekao jer nisam primjetio da su se i jednom bunili, isto vazi i za udaranje to Beslije ali brate ovaj Sipovac kao da je opisao neku bitku iz II Svjetskog rata da se covjek zapita je li istu utakmicu gledao, uglavnom daleko bolja igra borca nego u kupu, mi smo imali dosta srece i to je to
- Armageddon2012
- Kontakt:
stole,dok ne vidim svojim ocima onaj poslednji ugao kamere,ne vjerujem nikome 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ljudi idemo realno.Borac je danas mogao i pobjediti.Sudac,glavni je po meni sudio odlično.Gazenje Beslije on nije ni vidio,i tu postoji savez koji Besliju mora kazniti jer je bilo ocito da je namjerno to uradio.Gol je regularan 100% i jedino sto se veceras moze nekome zamjeriti je ono zaleđe u 5-6 minuti koje nije postojalo.Ja bi ovo suđenje svakome pozelio,jer ima i puno gorih.Ovo sto je Sipovac ispricao je smijesno.Počinjem vjerovati onom vasem bivsem treneru da ovaj voli alkohol vise od svega!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Pa o tome ti pricam. Takvi su uglovi bili da nikako nisi mogao vidjeti na prenosu jeli bio ili nije U oba slucaja milimetri su bili u pitanju. Ali zato ste odmah svi slozili pricu da ste pokradeni a situacije nisu analizirane kako treba. Ne samo vi ovde, nego i oni na BL forumu pa jos onaj pitar Samir i ostali.Armageddon2012 je napisao/la:stole,dok ne vidim svojim ocima onaj poslednji ugao kamere,ne vjerujem nikome
Polako, bice analiza pa cemo vidjeti sta se desavalo.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- GaetanoScirea
- Kontakt:
Glavni je onaj što je napisao da smo skandirali ime Mustafe Ceriće.
Svega u Božijoj bašti.

Svega u Božijoj bašti.

Volim te, Željo!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ovome je neko ukro account ili sta li je???ŠB.TRN je napisao/la:Ljudi idemo realno.Borac je danas mogao i pobjediti.Sudac,glavni je po meni sudio odlično.Gazenje Beslije on nije ni vidio,i tu postoji savez koji Besliju mora kazniti jer je bilo ocito da je namjerno to uradio.Gol je regularan 100% i jedino sto se veceras moze nekome zamjeriti je ono zaleđe u 5-6 minuti koje nije postojalo.Ja bi ovo suđenje svakome pozelio,jer ima i puno gorih.Ovo sto je Sipovac ispricao je smijesno.Počinjem vjerovati onom vasem bivsem treneru da ovaj voli alkohol vise od svega!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
hoce li iko nabojati zute kartone kojih nigjde nije bilo a startovi su bili krajnje kriticni
na kraju je nyema dobio karton reda radi, a gorih startova je bilo i previse
beslija je vec apsolviran
na kraju je nyema dobio karton reda radi, a gorih startova je bilo i previse
beslija je vec apsolviran
Hvala BHT-u sto smo svi mogli vidjeti sta se desavalo na terenu.
Momci iz Borca, svaka im cast ja stvarno ne znam kako se ljudi vise ne umore pokusavajuci da igraju protiv 12-13 igraca svaku utakmicu, ja ne bih imao zivaca, i odustao bih. Da sam trener Borca doveo bi igrace i naredio da svi sjednu, neka daju golove, kad vec moraju pobjediti Strumfovi, nek se makar igraci ne umaraju.
Momci iz Borca, svaka im cast ja stvarno ne znam kako se ljudi vise ne umore pokusavajuci da igraju protiv 12-13 igraca svaku utakmicu, ja ne bih imao zivaca, i odustao bih. Da sam trener Borca doveo bi igrace i naredio da svi sjednu, neka daju golove, kad vec moraju pobjediti Strumfovi, nek se makar igraci ne umaraju.
Oko za oko, zub za zub!
Kolega Bise koliko je na Pecari ?samir825 je napisao/la:Hvala BHT-u sto smo svi mogli vidjeti sta se desavalo na terenu.
Nešto se ne sjećam da se kritikovalo suđenje poslije utakmice na Koševu protiv Slavije gdje su ljudi zakinuti za poništen čist gol i za penal u 90oj minuti. Eto ako će tvom i Radmilovom egu biti bolje, jeste sudije vas uništavaju, a ne tamo neki GOŠK-ovi ili LEOTARI... To je vaša realnost, svako vam je kriv za vlastite neuspijehe.
PS. Ljubomora i zavist su čudo !

Samke,lijepo od tebe što sad znamo koji klub voliš!!!jbg,u životu kreneš nekad na pravu,nekad na krivu stranu,tako ti je to,shvati!!!samir825 je napisao/la:Hvala BHT-u sto smo svi mogli vidjeti sta se desavalo na terenu.
- Armageddon2012
- Kontakt:
po meni je ovo ofsajd,nek prica ko sta hoce...gledajte na 1.11,zaustavite tacno u momentu kad zeba upucuje loptu i gledajte gdje je u tom trebutku desna noga adilovica...najmanje u ravnini sa stakicem,a po meni i bliza golu...ofsajd,jedno 90%!...ali nema veze,ovako na knap to sudija moze i da pogrijesi,ali onaj ofsajd stajica i crveni karton besliji i nyemi je morao dati...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- bistrikboy
- Kontakt:
@armagedon2012
Moram se sloziti s tobom da je suđenje bilo lose.Najlosije na Grbavici ove sezone.Dva teska sudijska kiksa u nasu korist.Ali ofsajda kod gola nije bilo.Sve u svemu neko iz sudijske organizacije vam se fino sinoc preko nasih leđa napio krvi,sudio Cuic koji je bio i sudija jesenas u BL kad je prekinuto pa kad je na njega vrsen strasan pritisak da se nastavi igrati,prijetnje itd. a pomocni onaj celavi retard koji mase ko levat sa onom zastavicom,lik jednostavno ne zna.Sve u svemu na rezultat nisu uticali ali mogli su mnogo bolje odraditi posao.Sto se tice igre,Borac ravnopravan,nasi igrali u totalnom grcu nakon gola,jbga imali ste dvije ustvari tri odlicne prilike,nasi pored gola jos jedan zicer i to je to.Sretno do kraja mislim da ste vec obezbjedili Europu,tako da do kraja sezone mozete vec traziti rjesenja za vase bekovske pozicije koje su sinoc bile najslabiji dio ekipe.Sretno.
Moram se sloziti s tobom da je suđenje bilo lose.Najlosije na Grbavici ove sezone.Dva teska sudijska kiksa u nasu korist.Ali ofsajda kod gola nije bilo.Sve u svemu neko iz sudijske organizacije vam se fino sinoc preko nasih leđa napio krvi,sudio Cuic koji je bio i sudija jesenas u BL kad je prekinuto pa kad je na njega vrsen strasan pritisak da se nastavi igrati,prijetnje itd. a pomocni onaj celavi retard koji mase ko levat sa onom zastavicom,lik jednostavno ne zna.Sve u svemu na rezultat nisu uticali ali mogli su mnogo bolje odraditi posao.Sto se tice igre,Borac ravnopravan,nasi igrali u totalnom grcu nakon gola,jbga imali ste dvije ustvari tri odlicne prilike,nasi pored gola jos jedan zicer i to je to.Sretno do kraja mislim da ste vec obezbjedili Europu,tako da do kraja sezone mozete vec traziti rjesenja za vase bekovske pozicije koje su sinoc bile najslabiji dio ekipe.Sretno.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala na lijepim zeljama,i ja mislim da evropa nece izmaci tako da ova utakmica sinoc ne bi trebala ostaviti neke vece posljedice...
jedino se ne bih slozio sa ovim sto si rekao da sudija nije uticao na rezultat....da ne ulazim opet u neka nabrajanja,gdje ces vece uticanje na rezultat nego da ti u 4.-oj minuti ne da da povedes 1-0.....odmah je to sasvim druga utakmica...
ako ove sudije ne dobiju kaznu,onda cu izgubiti i ono malo povjerenja u komitet i sudijsku organizaciju...vidjecemo sta nose dani pred nama,po meni najmanje 4 utakmice zabrane sudjenja za ovo,mada mi od toga nemamo nista,4 utakmice zabrane je dobio i burekovic iz zenice kad nas je masakrirao u bl protiv sirokog,ali slaba nama vajda od tih kazni..
jedino se ne bih slozio sa ovim sto si rekao da sudija nije uticao na rezultat....da ne ulazim opet u neka nabrajanja,gdje ces vece uticanje na rezultat nego da ti u 4.-oj minuti ne da da povedes 1-0.....odmah je to sasvim druga utakmica...
ako ove sudije ne dobiju kaznu,onda cu izgubiti i ono malo povjerenja u komitet i sudijsku organizaciju...vidjecemo sta nose dani pred nama,po meni najmanje 4 utakmice zabrane sudjenja za ovo,mada mi od toga nemamo nista,4 utakmice zabrane je dobio i burekovic iz zenice kad nas je masakrirao u bl protiv sirokog,ali slaba nama vajda od tih kazni..
- bistrikboy
- Kontakt:
I ja mislim da ce ih kazniti sve trojicu,a taj ofsajd jos nisam vidio mada je i meni onako na stadionu se cinio kao da i nije bilo,ne znam kad vidim moci cu nesto reci o tome.Armageddon2012 je napisao/la:hvala na lijepim zeljama,i ja mislim da evropa nece izmaci tako da ova utakmica sinoc ne bi trebala ostaviti neke vece posljedice...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Sve regularno, kakve gluposti o sucima, ništa nije utjecalo na rezultat.Predobre prilike je Borac promašio, čak i puno bolje od Želje, i sada sudac kriv, oni su takvi ljudi,odnosno Ne...propagandisti koji će uvjek ustanke i poraze doživljavati kao kradje , ja sa njima uopće ne bi ni igrao utakmice, pa nismo mi kamenje bacali...dabogda više nikad ne igrali sa njima, **** ligu kamenje..a Bešliji je bio pun **** ..pa gazgazio...bravo za Mirsada...bistrikboy je napisao/la:I ja mislim da ce ih kazniti sve trojicu,a taj ofsajd jos nisam vidio mada je i meni onako na stadionu se cinio kao da i nije bilo,ne znam kad vidim moci cu nesto reci o tome.Armageddon2012 je napisao/la:hvala na lijepim zeljama,i ja mislim da evropa nece izmaci tako da ova utakmica sinoc ne bi trebala ostaviti neke vece posljedice...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Sudije odlicne cim su uspjele privest kraju utakmicu 

Da, prekvaqliteno je bilo sudjenje...uvjek treba tako ...kako volim kad cvile...
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ajd malo procitaj kako stariji zeljovci pisu i komentarisu na ovoj temi,camac,rade paprica,stole,bistrik,pa se nauci kulturi dijaloga...
17 godina je trebalo biti sasvim dovoljno da se prilagodis sredini i kulturi grada u koji si dosao...
17 godina je trebalo biti sasvim dovoljno da se prilagodis sredini i kulturi grada u koji si dosao...
Bez želje da bilo koga provociram mislim da vam je taj Čuić vratio za raniju utakmicu protiv Olimpica jer je sudio i tu utakmicu. Očigledno da dozvoljava domaćinu da igra oštrije, pa čak i van granica dozvoljenog. Čitao sam izvinenje igrača Borca nakon Olimpica, a čuo sam da je to zbog par štoceva i laktova bez lopte.
- Armageddon2012
- Kontakt:
ma ne...utakmica sa olimpicom je bila maximalno korektna,oni cak nijedan zuti nisu dobili,kao na treningu....problem je sto,iako su jako korektna ekipa,imaju jednog sa brojem 10,zaboravio sam prezime a zove se irfan i u protokolu je medju onima mladjim od 21 god,koji se samo valjao kao budala i vristao na terenu cim ga neko dodirne,cak i bez toga...i trener mu je vidio koja je to budala i zamjenio ga..mi bas komentarisali,kako mlad a kako ga vec iskvarise u mladjim kategorijama.....ostali momci su bili vise nego korektni,kao i sama utakmica jedna od najkorektnijih...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.