FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Aldinn1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Aldinn1 » 22 apr 2012, 00:13

plava grbavica je napisao/la:evo sad sam gledao snimak gola više puta a i zaustavljao sliku na snimku gdje je kamera u liiniji i definitivno opsajda nije bilo i go je čist ko suza.
Ma i da nije čist ko ih pita. Kraj priče.
Potpis!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 22 apr 2012, 00:15

zmaj_Bosne je napisao/la:Jbg, nije sudija šiljio i odmah bodove piši a igru briši :lol: :lol:
šta ima kratki pasovi :lol: :lol: :lol: :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2012, 00:16

nidi je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Jbg, nije sudija šiljio i odmah bodove piši a igru briši :lol: :lol:
auuu ne znaš ti kakvi su oni kad spuste loptu na zemlju, milina gledati.
DRUG NEBI TI PUNCA

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 apr 2012, 00:18

Evo jedna poruka za navijace malih klubova.. :D :D Samira, Armagedona, zmajeve, itd.. :) :lol:
Sa jednog gostovanja na Grbavici: :lol: :lol: :lol:

[youtube][/youtube]
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 apr 2012, 00:19

bagrcavi je napisao/la:
nidi je napisao/la:
auuu ne znaš ti kakvi su oni kad spuste loptu na zemlju, milina gledati.
ma znamo kako to sudija gleda. A večeras nije gledao pa odmah piši, briši :D
Dragon Town

wwwkenanba
Kontakt:

Post Postao/la wwwkenanba » 22 apr 2012, 00:20

nidi je napisao/la:
Jarane kad popijes u wood loži litar sljive,onda ti pred ocima kratki pasovi i Barsa :lol:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 apr 2012, 00:22

@zmaj_Bosne haj ti simpatizer kluba berača šljiva idi malo na temu kluba bacača kamena s' ramena, ili na svoju temu pa malo i tamo ostavljaj svoje dubokoumne postove, šteta je da trošiš svoje znanje na nas ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 apr 2012, 00:26

Pobjeda izuzetno vrijedna i bitna,titula je sada mnogo bliza i iskrene cestitke momcima.Ne treba igracima puno zamjerati na igri jer ovakve utakmice je najteze igrati,ulog je veliki pa je razumljivo da ne mozemo ocekivati aman zaman neku ljepotu u igri i da mora biti dosta grca u igri.Naj bitnije je da se igraci stvarno trude,bore i srcem igraju a sve ostalo ce doci na svoje mjesto.I za kraj
KVESICU hvala ti za postovanje svetog dresa kojeg nosis i na igrama,zalaganju i borbenosti koju pruzaz u njemu.Od srca ti zelim jednu veliku karijeru u nekom Evropskom klubu jer momci poput tebe to stvarno zasluzuju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 22 apr 2012, 00:28

Ma ovaj Sipovac nije normalan skroz mu treba zabranit bilo kakvo obracanje novinarima.Mislim,Borac je fino odigro ofanzivno nisu se povukli Željo bio tanak bilo je mozda par diskutabilni odluka sudije,nisam bas najbolje mogo upratit sa juga.Inace citam sada ove sline primjedbe onog mamlaza Sipovca medju koje je i nabrojo ona dva faula u 90 + minuti.Faulovi nigdje veze prvi smijesno duplo gori start napravljen nad Zebom dvije minute kasnje,a drugi :lol: :lol: :lol: neki od nasi pogledo Bilbiju ili nekog drugog ovaj pade ko da ga je nekom protiv avionskim pogodio posred tijela ma smijesno.Navijanje odlicno,igra onako sudenje :ugeek: .Ma bitni su bodovi ovo je ogroman korak ka tituli i mislim da cemo mi vec na derbiju moci proslavit ko ljudi.Svraka opet fino odigrao,Kvesa konstantan mada je par puta ispo,Adilovic nije los bio al njemu treba objasnit da ne ide 1 na 1 vec ako moze da doda loptu ostali konstantni ;) .Borbenost na nivou sto je vrlo bitno.
svoj ti pos'o !

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 apr 2012, 00:32

Ma vala,nismo bili toliko losi ko sto neki govore tipa "bodove pisi igru brisi",nego je jednostavno borac kavlitetna ekipa,po meni bolja od sirokog,ali nedovoljno dobra da nas nadigra ili bar nedovoljno sretna.mozda im se vracaju oni lazini promasaji iz kupa prije 2 god :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

definitivno me raduje to sto sam vidio veceras u par navrata dobru saradnju bekrica i zebe,da njih dvojica hoce proigrati jedan za drugoga,gdje bi nam kraj bio...
generalno svo standardno dobri,guso na liniji zaustavi,srce mi je stalo,zeba,jedan i jedini,iznad svih,bekrija nadolazi lagano,imao par prodora i dobar sut,ja je vidio u golu.kvesic sa svim pohvalama i desetkama.bogi i vasa standardni,vasi jos uho zuji garant ;) malo steka desna strana u ofanzivi,benjo bio malo dezorjentisan prema naprijed.
selimovic ko toplo hladno,imam osjecaj da je dobro cuo amara zbog onog namjestanja i suta preko gola.jamak max borben,beso nas onako kapitenski,60minuta u maximali koliko moze dati,a svraka igra polusezonu karijere,samo nek tako nastavi 8-) elvir colic,lagano se vraca u formu iz vremena veleza abd,treba nam po toj desnoj strani.
i naravno iza svih njih,adnaaaannn gusooooo,kralj...

raduje me to da je na jugu bilo onih standardnih jedno 98%,mozda cak i nekih novih faca,i svi smo mi bacili pis,onako zargonski na el clasico i pokazali da nam je zeljo prvi i jedini,
mada se na sjeveru moglo vidjeti uticaj prenosa i drugih tekmi,ali sta je tu je

cestitke nasim momcima na borbenosti i rastrcanosti i tempu igre,a i borcu koji se dosao nadigravati i nije bunkerisao kao predhodnu tekmu,hrabro i muski.bilo je lijepo za gledati

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 apr 2012, 00:35

Veceras tanki skroz, ovako protiv Sirokog ni u snu igrat..kod one prve stative Borca noge mi se osjekose gledam lopta ide prema golu i sreca udari u stativu tu nas je ne znam ni ja sta spasilo, uglavnom bitna su tri boda, titula jos bliza protiv slobode nebi trebalo bit vecih problema :D .

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 apr 2012, 00:37

SarajlijaTM je napisao/la:Ma vala,nismo bili toliko losi ko sto neki govore tipa "bodove pisi igru brisi",nego je jednostavno borac kavlitetna ekipa,po meni bolja od sirokog,ali nedovoljno dobra da nas nadigra ili bar nedovoljno sretna.mozda im se vracaju oni lazini promasaji iz kupa prije 2 god :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

definitivno me raduje to sto sam vidio veceras u par navrata dobru saradnju bekrica i zebe,da njih dvojica hoce proigrati jedan za drugoga,gdje bi nam kraj bio...
generalno svo standardno dobri,guso na liniji zaustavi,srce mi je stalo,zeba,jedan i jedini,iznad svih,bekrija nadolazi lagano,imao par prodora i dobar sut,ja je vidio u golu.kvesic sa svim pohvalama i desetkama.bogi i vasa standardni,vasi jos uho zuji garant ;) malo steka desna strana u ofanzivi,benjo bio malo dezorjentisan prema naprijed.
selimovic ko toplo hladno,imam osjecaj da je dobro cuo amara zbog onog namjestanja i suta preko gola.jamak max borben,beso nas onako kapitenski,60minuta u maximali koliko moze dati,a svraka igra polusezonu karijere,samo nek tako nastavi 8-) elvir colic,lagano se vraca u formu iz vremena veleza abd,treba nam po toj desnoj strani.
i naravno iza svih njih,adnaaaannn gusooooo,kralj...

raduje me to da je na jugu bilo onih standardnih jedno 98%,mozda cak i nekih novih faca,i svi smo mi bacili pis,onako zargonski na el clasico i pokazali da nam je zeljo prvi i jedini,
mada se na sjeveru moglo vidjeti uticaj prenosa i drugih tekmi,ali sta je tu je

cestitke nasim momcima na borbenosti i rastrcanosti i tempu igre,a i borcu koji se dosao nadigravati i nije bunkerisao kao predhodnu tekmu,hrabro i muski.bilo je lijepo za gledati
Slažem se s tobom u svemu, ali za navijanje, e to ne mogu. Tribina katastrofa. Podhitno mjenjati nešto.
Potpis!

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 22 apr 2012, 00:48

Slab nesto sjever , jeli ovo fkt bilo ovoliko raje ? :( :( :(
slika

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 apr 2012, 00:50

Po mojoj procjeni do 5 milja je bilo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 apr 2012, 00:52

Ovaj Šipovac je pod teskim utjecajem alkohola.Jedina zamjerka je zaleđe u 5 min i ono gazenje Beslije sto bi savez trebao kazniti.Ovo ostalo covjek opisa da nisam gledao utakmicu mislio bih da je bio rat!!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 apr 2012, 00:55

Sarajlijc@ je napisao/la:Po mojoj procjeni do 5 milja je bilo.
Jug je bio skoro pun, i sjevera je dosta bilo. Sigurno oko šest hiljada, možda malo manje...
Potpis!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 apr 2012, 01:05

Protiv Sirokog ce ovo morati biti mnogo bolje. Nije dugo neko ovako odigrao na Grbavici. Kvesic meni najbolji igrac Zelje ove sezone, a i Bekric ce izgleda proraditi. Kod Borca mali Grahovac je vec sada strasan igrac. Ne znam sto je Besliji ono trebalo...
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 22 apr 2012, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

ScooTeR
Kontakt:

Post Postao/la ScooTeR » 22 apr 2012, 01:07

Aldinn1 je napisao/la:
Jug je bio skoro pun, i sjevera je dosta bilo. Sigurno oko šest hiljada, možda malo manje...
Ne lupaj se ciframa majke ti,nema vise od 4000 glavu dajem!
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 apr 2012, 01:11

ScooTeR je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:
Ne lupaj se ciframa majke ti,nema vise od 4000 glavu dajem!
Tako negdje, jug samo ona 2 sektora puna i malo sa strane.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 22 apr 2012, 01:28

Moja procjena 4 500. :D
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 32 gosta.