Naravno da ću pratiti Partizan,ali isto tako neće me niko ograničavati da pratim i druge klubove,pa među njima i Rudar koji u igra u PL,a ni da komentarišem ostale utakmice iz ove lige.Zato i služi forum.bagrcavi je napisao/la:haj ti prati Partizan, pusti premijer ligumnogo_smo_jaki je napisao/la:Nije valjda da sumnjaš u regularnost Premijer lige??????travnik je napisao/la:2-1 u 90 minutu. Sta li je se tamo desavalo, sad mi jos vise krivo sto nije bilo prenosa![]()
![]()
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Prebacite na BHT i pregledajte snimak utakmice protiv GOŠK-a.Tek je počeo.
DRUG NEBI TI PUNCA
travnik je napisao/la:Od postanka premijer lige BH1 prenosila Travnik jednom i to sa Pirote a sa gostovanja jos ni jednom.I taman se covjek ponada evo sad cu gledat GOSK - Travnik koji je prenos ista televizija najavljivala kad ono puste neke spototove i film. Malo je reci sramota za jednu drzavnu televiziju. Niti izvinjenje niti bilo kakve obavjesti da je prenosa nece biti. Kad igra Zeljo i Sarajevo onda sve stima i u jednoj sezoni mozemo ih gledat skoro svaki drugi prenos. Ista stvar je sa BHTelekomom i njihovim prenosima na Moja tv samo se forsiraju Zeljo i Sarajevo.
SRAMI TE SE I JEDNI I DRUGI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SRAMOTNO I NISTA VISE
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- vidovitadjemila
IVICA OSIM U TRAVNIKU
http://www.hronika.ba/travnik-index/ite ... osima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Povodom 90 godina NK Travnik na Piroti je danas odigrana pripremna utakmica izmedju U-21 i Olimpijsko-Mediteranske reprezentacije BiH.U prelijepoj predstavi pred nazalost malim brojem gledalaca na kraju je rezultat bio 2-2(1-1)...
Gosti naseg grada su bili proslavljeni velikan Ivica Osim predsjednik komiteta za normalizaciju i pojedini clanovi komiteta...
http://www.hronika.ba/travnik-index/ite ... osima.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Povodom 90 godina NK Travnik na Piroti je danas odigrana pripremna utakmica izmedju U-21 i Olimpijsko-Mediteranske reprezentacije BiH.U prelijepoj predstavi pred nazalost malim brojem gledalaca na kraju je rezultat bio 2-2(1-1)...
Gosti naseg grada su bili proslavljeni velikan Ivica Osim predsjednik komiteta za normalizaciju i pojedini clanovi komiteta...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/u-travni ... diti/78995" onclick="window.open(this.href);return false;
SRETNO MOMCI
SRETNO MOMCI
- vidovitadjemila
Posto je nas sljedeci protivnik na jesen mislio da je osigurao opstanak i poceo da daje bodove klubovima koji su nasi direktni protivnici u borbi za opstanak Rudaru i Leotaru timovima iz R.S. , a poznato je da 2 tima iz tog entiteta ne bi trebala ispasti ajmo ih iz inata nabiti sutra pa doci na bod razlike.A onda neka veoma dobro prouce raspored do kraja i neke stvari ce im se kazati same.Iz naseg entiteta neko ce morati vjerovatno ispasti a ko ce vidjecemo.To ako sutra dobijemo mi necemo biti sigurno.A kako si posijao tako ces i poznjeti.Zato naprijed Veziri ovo je kao i prosle 3 utakmice tekme sezone, samo sto je ako dobijemo to je posljednja u nizu a onda neka oni koji su drugom jamu kopali paze da sami u nju ne upadnu.
I sutra SVI NA PIROTU .Ovo je stvarno biti ili ne biti.Koliko se god ne cinilo da jer tako....
A ako ove godine ostanemo niko nam vise ne moze nista.I zato hoce da nas se rjese.Ali po obicaju nece uspjeti...
I sutra SVI NA PIROTU .Ovo je stvarno biti ili ne biti.Koliko se god ne cinilo da jer tako....
A ako ove godine ostanemo niko nam vise ne moze nista.I zato hoce da nas se rjese.Ali po obicaju nece uspjeti...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Susjedi sretno,ocekujem pobjedu! 

bravo travnik,svaka cast 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
I vise nego zasluzena pobjeda
Jako jako teska utakmica
2 crvena kartona
Borbenost na vrhuncu
Cestitam i igracima Veleza
ali V E Z I R I Svaka cast momci
Cura proradio kad je najpotrebnije
(sad nek zlobnici ako imaju muda kazu ...opet babo gura.....momak je davno pokazao da treba igrati u prvih 11)
Jako jako teska utakmica
2 crvena kartona
Borbenost na vrhuncu
Cestitam i igracima Veleza
ali V E Z I R I Svaka cast momci
Cura proradio kad je najpotrebnije
(sad nek zlobnici ako imaju muda kazu ...opet babo gura.....momak je davno pokazao da treba igrati u prvih 11)
Cestitam igracima Travnika na zasluzenoj pobjedi, gotovo svih 90 min Travnik je diktirao tempo i imao inicijativu i stvorio neuporedivo vise sansi od veleza .Penali su bili po meni zasluzeni i na jednoj i na drugoj strani. Ja sam se jedino pribojavao kod rezultata 2-2 kad smo prokockali 3-4 100% da nam se nece to osvetit, ali na kraju se sav trud isplatio u 88 minutu kada Terzic pogađa za tri vrlo vazna boda.
- vidovitadjemila
Kako je ovo bila teska pobjeda.Mozda i najteza u dosadasnjem djelu sezone.Ali sada se lakse dise.Mislim da je Terzic ovim golom donio siguran opstanak.Do kraja nam i raspored ide na ruku .Dobro dolazi nam Sarajevo kome ce biti veoma vazna tekma, ali ni tu se necemo predati.Pirota je ovo proljece ono sto treba da bude.Neosvojiva tvrdjava.
Tekma i nije bila lijepa iako je bilo 5 golova .Travnik ruku na srce i nije briljirao danas,Velez dosta dobar,i cvrsta su ekipa.Kako su mogli igrati sa Leotarom nerjeseno i izgubiti od Rudara u Vrapcicima stvarno ne znam ,ali otom potom.
Prelijep potez Curica za 2-1 obiljezio je ovu tekmu ,kada je prevario iskusnog Bandovica.Na kraju Terzic je nekako uvalio i niko sretniji od nas.
Tekmu su promatrali i Ivica Osim i premijer Nermin Niksic.Valjda ce nesto biti od sportskog centra ove godine.
Sve cestitke momci idemo rastereceno u I. Sarajevo pa ako budemo mogli da bodom tamo sve dileme oko opstanka rjesimo.Sretno...
DUSMANI GLEDACETE TRAVNIK JOS DUGO DUGO.AJMOOOO VEZIRIIIII...
Tekma i nije bila lijepa iako je bilo 5 golova .Travnik ruku na srce i nije briljirao danas,Velez dosta dobar,i cvrsta su ekipa.Kako su mogli igrati sa Leotarom nerjeseno i izgubiti od Rudara u Vrapcicima stvarno ne znam ,ali otom potom.
Prelijep potez Curica za 2-1 obiljezio je ovu tekmu ,kada je prevario iskusnog Bandovica.Na kraju Terzic je nekako uvalio i niko sretniji od nas.
Tekmu su promatrali i Ivica Osim i premijer Nermin Niksic.Valjda ce nesto biti od sportskog centra ove godine.
Sve cestitke momci idemo rastereceno u I. Sarajevo pa ako budemo mogli da bodom tamo sve dileme oko opstanka rjesimo.Sretno...
DUSMANI GLEDACETE TRAVNIK JOS DUGO DUGO.AJMOOOO VEZIRIIIII...
- vidovitadjemila
TRAVNIK - VELEZ 3-2
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... BE-32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima nekih zanimljivih detalja ovdje.Pogotovo ona slika sa Osimom.Travnicani ce znati sta mi je cudno i smjesno na toj slici...
http://www.hronika.ba/sport/nogomet/ite ... BE-32.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima nekih zanimljivih detalja ovdje.Pogotovo ona slika sa Osimom.Travnicani ce znati sta mi je cudno i smjesno na toj slici...
-
- Kontakt:
misliš na onog momka koji sjedi u redu sa Osimom, još jedan borac za ozdravljenje fudbala, a jel se ono i Lendo ogrebao za trenerku od kluba tj. Sarajkevidovitadjemila je napisao/la:TRAVNIK - VELEZ 3-2
Cestitam na pobjedi , mozel mi neko napisat kako je isao tijek utakmice ,sta je Velez pokazao ? 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- vidovitadjemila
U pravu si jarane pravo borac za ozdravljenje.
Cisto sumnjam da Osim zna s kim je sjedio.Propast ...Sta reci...
Ali ajmo malo o vedrijim temama
Rekonstrukcija sportsko-rekreacionog centra ''Pirota''
Općina Travnik izdvojila je pet miliona KM za obnovu sportsko - rekreacionog centra ''Pirota'' koji je ostao nedovršen nakon početka ratnih dejstava u BiH.
Općina je ponovo pokrenula aktivnosti na rekonstrukciji Centra, za čiju obnovu je neophodno osigurati još osam miliona KM, saopšteno je iz Opštine Travnik.
''Na sportskoj dvorani se trenutno ne radi ništa, ali su raspisani konkursi i izabran je izvođač radova. Uskoro bi trebali početi radovi rekonstrukcije platoa i korita potoka pored dvorane'', kazao je načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić.
E DA NAM JE I TO DOCEKATI...

Ali ajmo malo o vedrijim temama
Rekonstrukcija sportsko-rekreacionog centra ''Pirota''
Općina Travnik izdvojila je pet miliona KM za obnovu sportsko - rekreacionog centra ''Pirota'' koji je ostao nedovršen nakon početka ratnih dejstava u BiH.
Općina je ponovo pokrenula aktivnosti na rekonstrukciji Centra, za čiju obnovu je neophodno osigurati još osam miliona KM, saopšteno je iz Opštine Travnik.
''Na sportskoj dvorani se trenutno ne radi ništa, ali su raspisani konkursi i izabran je izvođač radova. Uskoro bi trebali početi radovi rekonstrukcije platoa i korita potoka pored dvorane'', kazao je načelnik Općine Travnik Admir Hadžiemrić.
E DA NAM JE I TO DOCEKATI...
kada vidim ovog trbojevića i lendu pored nogometne veličine kao što je osim povraća mi se 

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
-
- Kontakt:
mi se baš tome i smijemo, a i meni da je konačno dočekati utakmicu u dvorani Pirota, možda se i rukomet vratibaresi#6 je napisao/la:kada vidim ovog trbojevića i lendu pored nogometne veličine kao što je osim povraća mi se
- vidovitadjemila
Hvala na cestitkama koje i vama upucujemo na borbenosti i zalaganju.ANTIFA ! je napisao/la:Cestitam na pobjedi , mozel mi neko napisat kako je isao tijek utakmice ,sta je Velez pokazao ?
Prvo pol.gotovo bez sansi da bi Travnik iz penala posto je Bandovic srusio naseg napadaca poveo.Imali ste jedan sut preko gola kada ste izigrali nasu odbranu poslije auta sa lijeve strane vas igrac je iskosa ostao sam na vrhu sesnaesterca ali je prebacio.
Drugo pol sadrzajno.I takodje opravdano dosudjen penal za Velez koji je ralizovan.Fejzic nemocan.A onda potez mozda kola.Curic iz slobodnjaka iskosa sa nekih 20 metara kada svi ocekuju centarsut puca u raslje .Bandovic to vadi ali lopta je vec bila presla gol crtu pola metra.Lukavo nema sta iako je vas golman direktni krivac za ovo.To se moralo braniti.A onda period u kome se igralo na sredini i kada je malo ko ocekivao odigrate odlican napad i vas igrac ostaje sam i neometano sa 12-13 metara salje loptu u mrezu.Bila su i 2 iskljucenja.Curic koji je vec imao karton poslije izgubljene lopte startuje na vaseg igraca ,prekida napad i sudija bi mu vjerovatno pokazao drugi zuti.Ali vas igrac ne ostaje duzan i ustaje te cusne Curica a ovaj pada ko pokosen

Na kraju tekme gledaoci su prilicno pogrdnim povicima ispratili vase igrace iz razloga sto ste izginuli danas protiv nas, a svi znaju kako ste igrali protiv Rudara i Leotara

To je otprilike to i zelim vam puno srece u nastavku i da oba nasa tima uplove u mirne vode i mirno sacekaju kraj ove za bar nas jako turbulentne sezone...
Svaka cast! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.