Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
fkt bez zayebancije, vidjet cemo na tv snimku, al cini mi se da je adilovic bio ispred one dvojice prilikom suta zebespielführer_21 je napisao/la:Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
Et dogovorenobagrcavi je napisao/la:Može kume nije nikakav problem
Ma nije, čupo je bio metar bliže golmanu od Eldina. Tako da ne moraš ni gledatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fkt bez zayebancije, vidjet cemo na tv snimku, al cini mi se da je adilovic bio ispred one dvojice prilikom suta zebespielführer_21 je napisao/la:Od dva metraThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
ma najbitnije je da smo pobjedili, a sad kako to je manje vazno, dosta su nas zakidali u proslosti, sad sve naplacujemo i to s kamatamaspielführer_21 je napisao/la:Ma nije, čupo je bio metar bliže golmanu od Eldina. Tako da ne moraš ni gledatiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:fkt bez zayebancije, vidjet cemo na tv snimku, al cini mi se da je adilovic bio ispred one dvojice prilikom suta zebespielführer_21 je napisao/la: Od dva metra
dva razlike za nas protiv širokog ako ništa da osvetimo komšiniceinacefindecko je napisao/la:zaboravljamo Borac, idemo na Široki!
joooooj, samo da ta tekma dobro prođe, ostalo će biti mačiji kašalj!
amerosm je napisao/la:Bodove pisi igru brisi. Pobjeda koja nas je priblizila tituli, no treba do kraja biti oprezan i igrati maksimalno ozbiljno.
Najaca scena na utakmici kada Guso pogodi Besiluju u straznjicu na zagrijavanju.![]()
![]()
Koliko to god cudno zvucalo, ali po meni bolje igramo na strani nego na Grbavici.Imam osjecaja da ih prisustvo velikog broja navijaca jednostavno koci i da ih je strah da ne naprave odredjenu gresku.
Biće bolje protiv širokog 100 % po meni je Borac puno bolja ekipa od širokogzlaya_tm87 je napisao/la:Ova igra se ne smije ponoviti protiv Sirokog. Veceras je bas slabo bilo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Lokomotifa i 29 gostiju.