Ovo mi je najdraža pobjeda u sezoni, čak draža i od one na derbiju, ovo sam htio, da ponovo slušam i čitam sve redom kako plaću i kukaju.
Borac je večeras bio dobar, realno, zaslužili su bod, ali mi smo igrali koliko nam je trebalo, dali smo jedan gol i priveli utakmicu, moglo nas je to koštati, ali sreća pa su napadači Borca bukvalno smotani i neznalice pa ne znaju da zabiju gol.
Borac je odigrao utakmciu sezone i kao takav opet nam nije dao gol, možda to dovoljno govori o našoj snazi.
U Borcu večeras najbolji Kajkutm, jedan od boljih je bio i Čombe.
Ovo je bila pobjeda za titulu, to se već sada može reći, odigrali smo ispodprosječno, čuvali smo se za Široki nakon što smo zabili. Nikog od igrača ne bih izdvojio, jer niko nije pokazao ništa specijalno, možda Kvesić u par navrata, ali je zato ispao par puta u odbrani.
Eh, suđenje.

Glavni sudija je odlično obavio svoj zadatak, barem kad se gleda s tribine, za pomoćnike ne znam, možda su pogriješili kad su bili ofsajdi, ko je gledao preko TV-a je to mogao bolje vidjeti. U nekim situacijama nije za nas svirao očigledne faulove, a u nekim za Borac.
Nakon Aldina Šišića, na stadionu Grbavica sam se mogao uvjeriti u još jednog seljačića i glumca Nemanju Bilbiju. Bože sačuvaj, onako ne glumi ni Pippo Inzaghi.
Treba pohvaliti našeg kapitena Mirsada Bešliju za srčanost i borbu u svakom duelu, samo naprijed kapitenu