FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

muXmania
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muXmania » 21 apr 2012, 22:12

bagrcavi je napisao/la:Željo stvarno nema smisla ! Amare i ti si zaista bezobrazan, pa gdje će ti duša ?!? Ovo je čisti bezobrazluk ! Pa dokle ćete više k.arati ove banjalučane, oni ne bi pobjedili ni da se igra 100 utakmica ove sezone.Odeš u Banja Luku zabiješ im gol, oni cmizdre, bacaju kamenje.Ugostiš ih na Grbavici, i tu ih pobjediš ccc.Nemoj Željo više molim te, pusti ih jednom nek pobjede, nek osjete tu slast, da više ne plaču svaku utakmicu.Molim te Željo !
daj za pocetak da pustimo nekome da da go, da vide da i to moze ;)

Stvarno nema smisla, KVESIC, Zeba, Svraka i Bekric ko na igrici prolaze pored njih, ja ne znam sto nam ovo treba da bas sve redom trpamo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 apr 2012, 22:14

Znaci na nama je da vam prekinemo niz :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2012, 22:14

Fkr.87 je napisao/la:Znaci na nama je da vam prekinemo niz :mrgreen:
jel' to provaljuješ ?
DRUG NEBI TI PUNCA

bablaz
Kontakt:

Post Postao/la bablaz » 21 apr 2012, 22:15

katastrofa, nigdje veze, čekžlo sudija nije navlačio frajer ne zna , nama mahou BL onaj ofside preko centra, veceras maho 2 offside u nasu korist, prvi nije bio 100 % , u drugom pol. maho bektriću offside, nigdje veze. možemo pričati šta hoćemo, ali sa ovakvom igrom (ekipom) ne trebamo ni ići u pretkola LP jer ćemo se opet obrukati. I na kraju da dodam da nije razlog ni Barsa-Real, ni bilo šta osim nikakve igre što nema više gledalaca na tribinama., pa danas 2 dupla pasa nisu bila. po meni Borac je zaslužio barem bod, ali eto sreća...

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 21 apr 2012, 22:16

dobro ba @bagrcavi, vidiš da se momak šali, polako :)

DUPLU MAJSTORE!
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 apr 2012, 22:22

bagrcavi je napisao/la:
jel' to provaljuješ ?
Kladimo ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 apr 2012, 22:25

Hvala komsije ;)

Iskreno i vi ste tanki vile su vas pronosale veceras, onaj Kvesic je strasan igrac ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 21 apr 2012, 22:27

Sarajlijc@ je napisao/la:Hvala komsije ;)

Iskreno i vi ste tanki vile su vas pronosale veceras, onaj Kvesic je strasan igrac ;)
Glupost... zaluzena nasa pobjeda igra nije bila na nivou, al' opet to dalje govori koliko smo jaki pa da i kad ne igramo na nivou dobijamo ekipe iz vrha...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2012, 22:28

Fkr.87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
jel' to provaljuješ ?
Kladimo ?
buraz ako Sloboda pobjedi Želju, ja ti dam svoj fb i traži šta hoćeš od mene ;)

Samo nemojte i prije utakmice reći, ma Želji će sudije pomagati, i slično.Ili ako izgubite plakati, Ivica im namjestiooooo aaaaaa, i tako te priče. ;)

još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 21 apr 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 21 apr 2012, 22:28

Fkr.87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
jel' to provaljuješ ?
Kladimo ?
djes se kladit s fukarom :?: :lol:
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 apr 2012, 22:32

Šta reći ? Teška tekma imo borac prilike, imali i mi i da je kojim slucajem bio X ne bi bilo nezasluzeno. Bitno je da i pobjedjujemo kada i ne igramo najbolje a Bešlija za ono gaženje mora biti kažnjen pa da mi je i brat rodjeni jer ne volim "poganluk". Uglavnom veliki korak ka tituli napravljen :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 apr 2012, 22:38

nije loše, trudili su se..
Kvesić majstor!
Selimoviću se opet ponavlja Travnik i promašaj!

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 21 apr 2012, 22:39

:lol: :lol: :lol:

Ovo mi je najdraža pobjeda u sezoni, čak draža i od one na derbiju, ovo sam htio, da ponovo slušam i čitam sve redom kako plaću i kukaju.

Borac je večeras bio dobar, realno, zaslužili su bod, ali mi smo igrali koliko nam je trebalo, dali smo jedan gol i priveli utakmicu, moglo nas je to koštati, ali sreća pa su napadači Borca bukvalno smotani i neznalice pa ne znaju da zabiju gol.

Borac je odigrao utakmciu sezone i kao takav opet nam nije dao gol, možda to dovoljno govori o našoj snazi. 8-) :mrgreen:

U Borcu večeras najbolji Kajkutm, jedan od boljih je bio i Čombe. :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovo je bila pobjeda za titulu, to se već sada može reći, odigrali smo ispodprosječno, čuvali smo se za Široki nakon što smo zabili. Nikog od igrača ne bih izdvojio, jer niko nije pokazao ništa specijalno, možda Kvesić u par navrata, ali je zato ispao par puta u odbrani.

Eh, suđenje. :mrgreen: Glavni sudija je odlično obavio svoj zadatak, barem kad se gleda s tribine, za pomoćnike ne znam, možda su pogriješili kad su bili ofsajdi, ko je gledao preko TV-a je to mogao bolje vidjeti. U nekim situacijama nije za nas svirao očigledne faulove, a u nekim za Borac.

Nakon Aldina Šišića, na stadionu Grbavica sam se mogao uvjeriti u još jednog seljačića i glumca Nemanju Bilbiju. Bože sačuvaj, onako ne glumi ni Pippo Inzaghi.

Treba pohvaliti našeg kapitena Mirsada Bešliju za srčanost i borbu u svakom duelu, samo naprijed kapitenu :!: 8-)
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 21 apr 2012, 22:43

Nismo nesto posebno odigrali veceras, moze i mora ovo bolje. 3 jako bitna boda, titula bliza. U srijedu po kup.
NO PYRO NO PARTY

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 21 apr 2012, 22:44

bagrcavi je napisao/la: još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
:lol: :lol: :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 21 apr 2012, 22:45

MIRSAD BESLIJA
Bosna <3

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 21 apr 2012, 22:48

bagrcavi je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
jel' to provaljuješ ?
Kladimo ?
buraz ako Sloboda pobjedi Želju, ja ti dam svoj fb i traži šta hoćeš od mene ;)

Samo nemojte i prije utakmice reći, ma Želji će sudije pomagati, i slično.Ili ako izgubite plakati, Ivica im namjestiooooo aaaaaa, i tako te priče. ;)

još jednom da se zahvalim našem babi Ivici zbog toga što je postigao fantastičan pogotak, nakon solo prodora gdje je prošao prvo delegata, nakon njega glavnog sudiju i matirao golmana seljačke zadruge Bunker ili klub bacača kamena s' ramena, ne sjećam se tačno s kim smo igrali.Takođe poruka dečkima iz grada kroz koji teče rijeka Lištica, džabe plačete babo je u odličnoj formi.
Eto kladimo u avatare ako mi pobijedimo biram ti avatar ako vi obrnuto :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 apr 2012, 22:49

"Nažalost, bez obzira na rezultat, Želji čestitam na zasluženoj pobjedi. Ne bi bilo nezasluženo da je završilo neriješeno. Odigrali smo dobro, nismo realizovali šanse koje smo imali. Nama preostaje da u nastavku prvenstva utakmice na našem terenu dobijemo i da tako obezbijedimo Evropu", kazao je Božičić.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 21 apr 2012, 22:49

meni se cini da je bio ofsajd kod naseg gola
Za zivot cijeli!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 apr 2012, 22:49

Može kume nije nikakav problem ;)
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Orvel i 49 gostiju.