FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
patanja za oci vecerasnja igra barce
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Povlacim ovaj gore postfirst je napisao/la:meho-medo je napisao/la:kakva je ovo izmjena xavi-alexis
Uvali ga Alexis

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
da treba, murinjo je najbolji trener. strucnjak je sigurno uplanirao i valdesove greske. nakon ovoga superiorni real ce vladati svijetom najmanje 3-4 godine... treba to cestitati, kad je sve tako isplanirano
Mascherano šutira sa 30 m
Neka sam i to vidio, ajmo sljedeći Puyol

Neka sam i to vidio, ajmo sljedeći Puyol

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
ocajna Barca veceras ,a bome i odlicna taktika Reala a sada i umor sigurno ce biti tesko protiv Celsea u LpUPS je napisao/la:da treba, murinjo je najbolji trener. strucnjak je sigurno uplanirao i valdesove greske. nakon ovoga superiorni real ce vladati svijetom najmanje 3-4 godine... treba to cestitati, kad je sve tako isplanirano
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Ronaldu se baš sviđa ova trava 

Bjez' ba,nocas nista ,jedno veliko NISTA!
Je*o me dan kad sam odlucio da gledam el-****
Jedni losi,drugi jos losiji
Je*o me dan kad sam odlucio da gledam el-****

Jedni losi,drugi jos losiji

pobjedila manje losa ekipa...
u barci jedini maskerano dobar..ostalo katastrofa
u barci jedini maskerano dobar..ostalo katastrofa
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
GAME-SET-MATCH
A SAD ADIOOOOOO, A SAD ADIOOOOO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD.....
A SAD ADIOOOOOO, A SAD ADIOOOOO I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD.....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nadam se da nisam u pravu, ali izgleda da je jedna era sjajnog nogometa Barcelone završena. Prošlih sezona ih je uživanje bilo gledati, aove to sve više nestaje, to dokazuje i ovaj poraz... Jednostavno igra po zemlji im ne prolazi nikako a kada se počnu oslanjati na centaršuteve, tome se samo mogu nasmijati...
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Zadnja linija Barcelone na čelu sa Valdesom je tragikomična.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
sramota za jedan klub kao real da ovako igra pa stvarno kao da igra neka ekipa za opstanak tako je real igrao sramota
tako je i sa svakom "najboljom ekipom svih vremena" - haraju 2,3,4 godine i onda ih svi skontaju...
samo jos mourinhu nije jos dohak'o
samo jos mourinhu nije jos dohak'o

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Vidim da su vaši igrači baš muški podnjeli poraz, pa pružili ruku igračima Reala, čestitali im na zasluženoj pobjedi.
Vaši igrači su potcjenili Real, a kao rezultat toga, titula ćao
Valdes, Puyol, Thiago, Tello

Vaši igrači su potcjenili Real, a kao rezultat toga, titula ćao

Valdes, Puyol, Thiago, Tello

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Sljedece sezone moraju dovesti golmana, Valdes je na nivou golmana iz 49. zapadne lige kantona, te jednog stopera ili beka i spica klasicnog...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja, ja. Nije više ni utakmica sa Realom +3 boda za Barcelonu.
Ne znam, al' ako se smije kritikovati Guardiola, onda se to mora učiniti zbog Tella. Jednostavno, momak je isuviše limitiran da bi igrao u jednoj ovakvoj utakmici; on je za one tekme gdje je sve riješeno i kad treba samo staviti tačku na i. Za njega je Cuenca Messi.
Madriđani su od prve minute znali šta treba raditi. Nisu došli da brane nulu, što su možda svi očekivali. Odbrana Barcelone je ranjiva, a to se pokazuje iz utakmice u utakmicu. Ne moraš čak "stisnuti" i napadati, jednostavno otvoriće ti se sve nekom greškom, pa kontranapadom dođeš u izglednu situaciju.
Uglavnom, mnogi su i prije digli ruke od titule. Treba biti realan i reći da je i onih -10 bilo otvaranje očiju i jasan gubitak titule. Ništa, što bi rekao Guardiola - sada se mogu skoncentrisati na preostala 2 trofeja, mada je pitanje koliko će se mentalno podići za meč kontra Chelsea. Jbg, dugo oni nisu izgubili od Reala, pa možda ovaj poraz ostavi mnogo veći trag negoli je to samo nemogućnost odbrane titule.
I jedni i drugi su prgavi, to smo i prije znali. Svi će hinski udariti kada se sudija okrene, svi će gledati kako da isceniraju neki slobodan udarac. Tu su podjednako "dobri" i jedni i drugi.
Uglavnom, nadam se samo da će Zubizareti neke stvari biti jasnije nakon ove sezone.

Ne znam, al' ako se smije kritikovati Guardiola, onda se to mora učiniti zbog Tella. Jednostavno, momak je isuviše limitiran da bi igrao u jednoj ovakvoj utakmici; on je za one tekme gdje je sve riješeno i kad treba samo staviti tačku na i. Za njega je Cuenca Messi.

Madriđani su od prve minute znali šta treba raditi. Nisu došli da brane nulu, što su možda svi očekivali. Odbrana Barcelone je ranjiva, a to se pokazuje iz utakmice u utakmicu. Ne moraš čak "stisnuti" i napadati, jednostavno otvoriće ti se sve nekom greškom, pa kontranapadom dođeš u izglednu situaciju.
Uglavnom, mnogi su i prije digli ruke od titule. Treba biti realan i reći da je i onih -10 bilo otvaranje očiju i jasan gubitak titule. Ništa, što bi rekao Guardiola - sada se mogu skoncentrisati na preostala 2 trofeja, mada je pitanje koliko će se mentalno podići za meč kontra Chelsea. Jbg, dugo oni nisu izgubili od Reala, pa možda ovaj poraz ostavi mnogo veći trag negoli je to samo nemogućnost odbrane titule.
I jedni i drugi su prgavi, to smo i prije znali. Svi će hinski udariti kada se sudija okrene, svi će gledati kako da isceniraju neki slobodan udarac. Tu su podjednako "dobri" i jedni i drugi.
Uglavnom, nadam se samo da će Zubizareti neke stvari biti jasnije nakon ove sezone.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sramota
Messi katastrofa jednostavno trcao samo kada je imao loptu.Po meni najbolji igrac je bio Sergio Busquets.Alexis jos jednom pokazao svoju klasu.

Messi katastrofa jednostavno trcao samo kada je imao loptu.Po meni najbolji igrac je bio Sergio Busquets.Alexis jos jednom pokazao svoju klasu.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Amoxicillin
- Kontakt:
ne bubaj, volio bi ja vidjet' igrače reala ovu dječurliju tipa callejon itdUnknown Genius je napisao/la:Nadam se da nisam u pravu, ali izgleda da je jedna era sjajnog nogometa Barcelone završena. Prošlih sezona ih je uživanje bilo gledati, aove to sve više nestaje, to dokazuje i ovaj poraz... Jednostavno igra po zemlji im ne prolazi nikako a kada se počnu oslanjati na centaršuteve, tome se samo mogu nasmijati...

Nek stave varanea u odbranu, Callejona u vezu, neko dijete napadača pa da se i mi smijemo
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Ej,imali ste više pasova 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.