idi ba beri kamenjeArmageddon2012 je napisao/la:pa jel se moze dvaput slucajno pogrijesiti u 12 min??
o stativo,yebem ti majku....
tacno ce na kraju jos i nerijeseno ostati![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
idi ba beri kamenjeArmageddon2012 je napisao/la:pa jel se moze dvaput slucajno pogrijesiti u 12 min??
o stativo,yebem ti majku....
tacno ce na kraju jos i nerijeseno ostati![]()
![]()
jos nisi otiso lomit noge svojimsamir825 je napisao/la:Prva greska sudije, kapiten Zeljeznicara mu pokazuje da da zuti karton igracu Borca, on ne pristaje na to :O
Kako je to smio uraditi? Sad ce mu komitet zabraniti da sudi, u narednim utakmicama.
ma sve ok,neka te...samo ti si reko da ces ici lomit nogesamir825 je napisao/la:Zasto me svi tjeraju sa teme?
Ja samo iznosim svoje vidjenje utakmice, a uostalom znate onu staru bosansku:"Ko tebi siluje temu, siluj i ti njemu"
haj haj...Armageddon2012 je napisao/la:cist ofsajd adilovica!!
necu vise ni gledati ovaj cirkus,odoh gledati barsu..
Imas li prijema u toj jazbini za el clasico??Armageddon2012 je napisao/la:cist ofsajd adilovica!!
Pa ne znam što nisi odmah gledao barsa - real........ očekivao nešto možda??Armageddon2012 je napisao/la:cist ofsajd adilovica!!
http://megom.tv/channel/hlive" onclick="window.open(this.href);return false;DiNno je napisao/la:moze li link za utakmicu nmg gledat preko tv-a
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Cwirek, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, mavi, Semrush [Bot] i 63 gosta.