FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Armageddon2012
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bakljada manijaka , opet valja 2 milje zijanit Zelji 

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 21 apr 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tekma nije ni počela, Željo već mora kaznu platiti za bakljadu
Džaba kazne, nikada se nećemo promjeniti ..
Kada sam već ovdje, poželjeti ću vam sreću, pa da pobijedite.

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Kakvo izivljavanje pirotehnikom na tribiniama, iskreno se nadam da ce komitet da odradi svoje ovdje. Idemo komsije, niste neka ekipa, ali mislim da mozete do tri boda!
Oko za oko, zub za zub!
stream
http://megom.tv/channel/hlive" onclick="window.open(this.href);return false;
http://megom.tv/channel/hlive" onclick="window.open(this.href);return false;
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Armageddon2012
- Kontakt:
Slaba igra Zelje do sada, apsolutno sam nezadovoljan. Suđenje odlicno, standardno, neki faulovi u napadu, daju se slobodni za poglede itd. Uglavnom blijeda slika Zeljeznicara.
Oko za oko, zub za zub!
a zasto mislis da su ih upalili prije pocetka utakmiceJTS je napisao/la:Tekma nije ni počela, Željo već mora kaznu platiti za bakljadu![]()

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
7minutsamir825 je napisao/la:Slaba igra Zelje do sada, apsolutno sam nezadovoljan. Suđenje odlicno, standardno, neki faulovi u napadu, daju se slobodni za poglede itd. Uglavnom blijeda slika Zeljeznicara.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- Armageddon2012
- Kontakt:
ovo stajicevo vidjelo ofsajda nije,oteto nam je 1-0....da vidimo sta ce dalje biti...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.
Oko za oko, zub za zub!
Gledaj i crkni od mukesamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.

molim fino ove padobrance sa fino odleprsaju sa nase teme...
nego dajte neki stream, koji radi... sve mi ovo nista ne radi
nego dajte neki stream, koji radi... sve mi ovo nista ne radi

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
**** ti ma.mu koja te tako odgojila idiote... namjerno provocira dijete slinavosamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.
1996
- Armageddon2012
- Kontakt:
drugi izmisljen ofsajd u 12 minuta!!
sad mi nije ni zao sto smo ovog m ajmuna iz odzaka pogodili u glavu!!
yebo ovo...

yebo ovo...

bas ti nisi otiso docekat vase igrace iz sirokog da im polomis nogesamir825 je napisao/la:Katastrofa, igra Zeljeznicara ravna nuli, mislim da se ovaj tim pocinje raspadati, ni jedan pas ne mogu da uvezu. Sudjenje i dalje fenomenalno, bas ono domacinski.

Glup si jarane ovo su ofsajdi,operi oci i idi u miru gledaj utakmicu a kad pogledas iz vise uglova ove ofsajde onda nesto pricaj .Sve debili boze dragiArmageddon2012 je napisao/la:drugi izmisljen ofsajd u 12 minuta!!
yebo ovo...![]()
![]()
znaci ti bi na nekog bacio kamenArmageddon2012 je napisao/la:drugi izmisljen ofsajd u 12 minuta!!
yebo ovo...![]()
![]()

Ljudi ih razbacuase po terenu ko kilu rize, zalosno, komsije iskreno se nadam da ce Osim brzo nesto poduzeti da se ovo promijeni. Naravno, mislim na Amara, a sudjenje stvarno super, cist ofsajd covjek svira, faulove na odlicnoj distanci za postizanje gola, sve super, trebao bi dobiti nagradu od FIFE i UEFE.
A Armagedon sram te bilo, Zeljo sebi kupi sudiju i vi mu glavu razbijate, kupite sebi pa lupajte do sutra!
A Armagedon sram te bilo, Zeljo sebi kupi sudiju i vi mu glavu razbijate, kupite sebi pa lupajte do sutra!
Oko za oko, zub za zub!
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa jel se moze dvaput slucajno pogrijesiti u 12 min??
o stativo,yebem ti majku....
tacno ce na kraju jos i nerijeseno ostati

o stativo,yebem ti majku....
tacno ce na kraju jos i nerijeseno ostati

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.