opet ti kazem bolje da nije dao pa da im sjever hebe sve redom i igracima i treneru i upravi koja dovodi ove debile mrtve da nose sveti dresEvolution87 je napisao/la:3:1 husejinovic malo da ublazi ovu sramotu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- inacefindecko
- Kontakt:
strašan potez Husejinovića..
AL KOLIKI JE
pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70

AL KOLIKI JE

pa ima nogu ko debele seljačke nane od 70

Ne mora ni ulaziti u formu vec je najbolji ali iskreno i nije mu tezak zadatak. Suljic mu je jedini konkurencija i donekle Sesar ovi ostali tragedija...slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
Mi nikada odustati necemo...
Vi sad da primite pet komada i da ja uđem za vas i dam jedan gol, ja mislim da bi bio najbolji igrač planete. Čovjek kad skine kile ode on iz Sarajeva ..slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.
Potpis!
ne kaki molim te...razbili nas ljudi...bolje da se izlezavaju nego da nam zabiju jos 2 gola...hz033 je napisao/la:Zadnjih 20 minuta gledate valjanje po travi u reziji nksb
Mi nikada odustati necemo...
ma nece on nikud ,da hoce negdje iz Sarajeva ne bi coek potpisivo do kraja sezoneAldinn1 je napisao/la:Vi sad da primite pet komada i da ja uđem za vas i dam jedan gol, ja mislim da bi bio najbolji igrač planete. Čovjek kad skine kile ode on iz Sarajeva ..slana_krv je napisao/la:Said je po meni bio najtalentovaniji igrac od kada se igra nasa PL, steta sto ga je slava ponjela i nije se uspio nametnutu u werderu..Siguran sam kada ude u formu biti ce najbolji igrac Sarajeva.

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
jest nas tesko razbiti da se skupimo mi sa foruma i imamo treninge 10dana parirali bi ovim mrtvacima10.Skoro je napisao/la:ne kaki molim te...razbili nas ljudi...bolje da se izlezavaju nego da nam zabiju jos 2 gola...hz033 je napisao/la:Zadnjih 20 minuta gledate valjanje po travi u reziji nksb
neka jovića do derbija to će mu biti zadnja tekma u sarajevu 

- rossoneri83sa
- Kontakt:
linijskom sudiji na strani Sarajeva treba dozivotno zabraniti da sudi!
i ovom komentatoru da komentirarossoneri83sa je napisao/la:linijskom sudiji na strani Sarajeva treba dozivotno zabraniti da sudi!

i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- rossoneri83sa
- Kontakt:
to je već odavno poznato!
- storm_raider
- Kontakt:
- rossoneri83sa
- Kontakt:
i još 2,3 opsajda nidje veze!storm_raider je napisao/la:Cist gol ponisten...
- theprodigy
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem kakvi debili igraju za nas, nema veze, idemo dalje
- Evolution87
- Kontakt:
vucina se izgleda povrijedio, valjda ga nece biti u sastavu u sljedecim utakmicama
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: benko21, Google Adsense [Bot], Kaunas, maroon46, nedimmmm1337, OsmanhodzicBuco, sfedjomdotitule, Uvijeknapravojstrani, Velaxsa i 94 gosta.