FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dosad nista Siroki nije bolji, kakve 3 klase ? Sarajevo svoje prilike nije iskoristilo, barem su jedan trebali dati. Suljic je igracina. . .
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa kako vas nije stid debili mutavi jedni !? **** li vam pleme znate li kakve su igracine nosile ovaj dres prije vas uhljupi nenormalni ko da ste invalidi fuj
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Suljicu spomenik treba napraviti pored Hasetovog, Krpicu nikako da udje, Adilovic(bolje da ne komentarisem)!
Oko za oko, zub za zub!
pa to je druze razlikajuveboy je napisao/la:Dosad nista Siroki nije bolji, kakve 3 klase ? Sarajevo svoje prilike nije iskoristilo, barem su jedan trebali dati. Suljic je igracina. . .
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kako vas nije stid debili mutavi jedni !? **** li vam pleme znate li kakve su igracine nosile ovaj dres prije vas uhljupi nenormalni ko da ste invalidi fuj
spid i fantomi da su dole bili bi bolji
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dupovac veze sa životom nema, oba gola njegova, pokraj njega prolaze kao pored bandere!
U novi boj ...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gdje ne bi pa ja da sam dole bio bi bolji od njih mamu im invalidsku ma ovo nisu invalidi ovo su retardi osim 2-3 pojedincagavran je napisao/la:Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kako vas nije stid debili mutavi jedni !? **** li vam pleme znate li kakve su igracine nosile ovaj dres prije vas uhljupi nenormalni ko da ste invalidi fuj
spid i fantomi da su dole bili bi bolji
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Ma ko ima?hz033 je napisao/la:Dupovac veze sa životom nema, oba gola njegova, pokraj njega prolaze kao pored bandere!
2-3 igraca stvarno igraju, ostalo da te Allah sacuva!
Dupovac, Comor katastrofalni, Suljic, Sesar i Krpic, vidi se da se trude, ostali nevidljivi, Torlak, vidno mahmuran od sinoc

Oko za oko, zub za zub!
- Evolution87
- Kontakt:
Al' kako ih nije stid

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Cuj spomenik, treba ga kitom po celu izudarat ko i ove ostale debile. Suljic napravi jednu dobru i tri lose, nikad od njega igraca.samir825 je napisao/la:Suljicu spomenik treba napraviti pored Hasetovog, Krpicu nikako da udje, Adilovic(bolje da ne komentarisem)!
Igramo isto retardirani.
Stid me majke mi

otvori drugi browser
Zadnja izmjena: Alfa_Muzijak, dana/u 21 apr 2012, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
NEW YORK - PARIS - PECKHAM
-
- Kontakt:
ni meni
Sacekati ih kada dodju u Sarajevo i noge im polomiti, jer ovo je stvarno bruka 
Ginuti trebaju, a pojedini stoje kao da su s Marsa pali, ne znaju gdje se nalaze!

Ginuti trebaju, a pojedini stoje kao da su s Marsa pali, ne znaju gdje se nalaze!
Oko za oko, zub za zub!
Piši propalo, koda su im noge kamene. Loša igra strašno, dva čista pasa nisu sastavili, jbg.
U novi boj ...
-
- Kontakt:
To je ta liga, treba im odma noge lomitisamir825 je napisao/la:Sacekati ih kada dodju u Sarajevo i noge im polomiti, jer ovo je stvarno bruka

GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Mi nikada odustati necemo...
- Evolution87
- Kontakt:
jadno, skroz jadno ko da lopte u zivotu nisu vidjeli 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Evo sad radi normala10.Skoro je napisao/la:This channel is off air
Ae sarajevo 2 : 2 !!!
Bosna <3
Ugasio sam da vise ne gledam ovu sramotu nevidjenu, toliko me je stid, toliko sam razocaran da nemam rijeci. Mi ljudi treba da pogledamo sami sebe u oci i kazemo da sko kita od ekipe, kad sastavis sve igrace i uzmes od svakog po nesto nemozes da napravis i dobijes 2-3 igraca kako valja. Stid me kad vidim kako ekipe u okruzenju igraju i gaze u svojoj ligi, 17godina cekam da budemo Evropsko Sarajevo, 17godina slusam price Granova, Obradovica, Gracica, Rizvanovica....raznih trenera, 17godina gledam debile u ekipi, svake godine imamo 20 debila u ekipi i 2-3 igraca koja nesto valjaju, dokle vise sunce im hebem, dokle da nas prave budalama???
Jel ih stid i strah Boga sto je Vedran dao zivot za njih, sto je na desetine brace prolilo krv za njih, jel ih stid sto sjede u klubu i nose sveti dres kojeg su nosili sami velikani. Jel ih stid izaci na stadion koji nosi ime po najvecoj legendi kluba, jel stid sve do jedne uprave koja nas je pokrala i obecavala kule i gradove. Jel ih stid svakog teksta koji se napise u novina da idemo u Travnik da se nadigravamo, ja to da citam da se nadigravamo sa nekim Travnikom i da smo zadovoljni bodom. Jel ih stid da ih Lististica nabija ko malu djecu, jel ih stid sjevera koji ih bodri kao nijedni navijaci na svijetu. Neko ce mi reci klub se bodri i kad je lose i kad je dobro, eh kod nas nije dobro i izgleda da nikad nece ni biti jer smo mi izgleda mahalski tim koji se zadovolji bodom u Travniku i pobjedama na Kosevu. Kad budem gledao Sarajevo koje ce na strani svima trpati i od kojeg ce sve ekipe strahovati kao sto je to partizan ili Dinamo u svojim ligama tada cu se ponositi sa njim, sada se stidim. SRAMITE SE SVI DO JEDNOG I IGRACI I UPRAVA I TRENER
Jel ih stid i strah Boga sto je Vedran dao zivot za njih, sto je na desetine brace prolilo krv za njih, jel ih stid sto sjede u klubu i nose sveti dres kojeg su nosili sami velikani. Jel ih stid izaci na stadion koji nosi ime po najvecoj legendi kluba, jel stid sve do jedne uprave koja nas je pokrala i obecavala kule i gradove. Jel ih stid svakog teksta koji se napise u novina da idemo u Travnik da se nadigravamo, ja to da citam da se nadigravamo sa nekim Travnikom i da smo zadovoljni bodom. Jel ih stid da ih Lististica nabija ko malu djecu, jel ih stid sjevera koji ih bodri kao nijedni navijaci na svijetu. Neko ce mi reci klub se bodri i kad je lose i kad je dobro, eh kod nas nije dobro i izgleda da nikad nece ni biti jer smo mi izgleda mahalski tim koji se zadovolji bodom u Travniku i pobjedama na Kosevu. Kad budem gledao Sarajevo koje ce na strani svima trpati i od kojeg ce sve ekipe strahovati kao sto je to partizan ili Dinamo u svojim ligama tada cu se ponositi sa njim, sada se stidim. SRAMITE SE SVI DO JEDNOG I IGRACI I UPRAVA I TRENER
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bordo10, F1921B, johntravolta123, MaroonBjelave, Rajvosa4ever i 66 gostiju.