Veliko HVALA!!!

Pa i ja sam iz Sarajeva, znam kakva je kisa padala, stadion mi je odmah iza brda (zivim u Hrasnom), ali da je bolja drenaza mogla je biti bolje... Iako se nemam pravo zaliti, ovakva je situacija bila kada je i BiH igrala protiv Luksemburga na Bilinom... Ali cestitam Slaviji, dobar posao ste uradili za opstanakDevil je napisao/la:Pa jbg kisa tamo pada juce i danas celi dan tako da nije ni cudo.
" & !!!Sigurdsson je napisao/la:& " СЕСТРЕ " & !
Budi siguran da Rudar ima mnogo više simpatizera nego što ti se čini.Veći je Prijedor nego Istočno Sarajevo (po broju stanovnika)tu i tamo je napisao/la:Slavija se izvlaci 100% , pitanje je samo ko ce od ovih iznad prvi pokleknuti, mozda Sloboda zbog situacije ima najvise sansi da ispadne, prije svega jer joj kuci dolazi strasni Zeljo, a zadnju utakmicu koja bi eventualno odlucivala igra u Lukavici tako da uz silne probleme mora obezbjediti opstanak kolo prije kraja. Ja bih licno volio Travnik da ispadne, ili Rudar vjerovatno nikome nebi nedostajali osim 300 svojih simpatizera... bice pakleno u borbi za opstanak, gledam ima puno medjusobnih susreta ekipa direktnih konkurenata za ispadanje...
Jel računaš samo Lukavicu kao Istočno Sarajevo ?Truba je napisao/la:Budi siguran da Rudar ima mnogo više simpatizera nego što ti se čini.Veći je Prijedor nego Istočno Sarajevo (po broju stanovnika)tu i tamo je napisao/la:Slavija se izvlaci 100% , pitanje je samo ko ce od ovih iznad prvi pokleknuti, mozda Sloboda zbog situacije ima najvise sansi da ispadne, prije svega jer joj kuci dolazi strasni Zeljo, a zadnju utakmicu koja bi eventualno odlucivala igra u Lukavici tako da uz silne probleme mora obezbjediti opstanak kolo prije kraja. Ja bih licno volio Travnik da ispadne, ili Rudar vjerovatno nikome nebi nedostajali osim 300 svojih simpatizera... bice pakleno u borbi za opstanak, gledam ima puno medjusobnih susreta ekipa direktnih konkurenata za ispadanje...
Rudar protiv GOŠK-a, srijedom, gleda 1000 ljudi. Kraj priče. Ovaj je smiješan što piše ovo, ili se pravi glup, nije upoznat sa klubom i gradom, a piše o Rudaru.Truba je napisao/la:Budi siguran da Rudar ima mnogo više simpatizera nego što ti se čini.Veći je Prijedor nego Istočno Sarajevo (po broju stanovnika)tu i tamo je napisao/la:Slavija se izvlaci 100% , pitanje je samo ko ce od ovih iznad prvi pokleknuti, mozda Sloboda zbog situacije ima najvise sansi da ispadne, prije svega jer joj kuci dolazi strasni Zeljo, a zadnju utakmicu koja bi eventualno odlucivala igra u Lukavici tako da uz silne probleme mora obezbjediti opstanak kolo prije kraja. Ja bih licno volio Travnik da ispadne, ili Rudar vjerovatno nikome nebi nedostajali osim 300 svojih simpatizera... bice pakleno u borbi za opstanak, gledam ima puno medjusobnih susreta ekipa direktnih konkurenata za ispadanje...
& " ? & & " " $ је $ " (& $ " - " " те ' $ ") $ је " Сарајево $ " се " $ 6 ".$ $ " % ? " $ тога " & " ? " " " $ а ? $ ".Сарајево! $ultra_slavija je napisao/la:Jel računaš samo Lukavicu kao Istočno Sarajevo ?Truba je napisao/la:Budi siguran da Rudar ima mnogo više simpatizera nego što ti se čini.Veći je Prijedor nego Istočno Sarajevo (po broju stanovnika)tu i tamo je napisao/la:Slavija se izvlaci 100% , pitanje je samo ko ce od ovih iznad prvi pokleknuti, mozda Sloboda zbog situacije ima najvise sansi da ispadne, prije svega jer joj kuci dolazi strasni Zeljo, a zadnju utakmicu koja bi eventualno odlucivala igra u Lukavici tako da uz silne probleme mora obezbjediti opstanak kolo prije kraja. Ja bih licno volio Travnik da ispadne, ili Rudar vjerovatno nikome nebi nedostajali osim 300 svojih simpatizera... bice pakleno u borbi za opstanak, gledam ima puno medjusobnih susreta ekipa direktnih konkurenata za ispadanje...
Па " " & $ " ? ја " " ? $ се " $ $ " $ ' $ $ јер & је ? %, ? % ' " " $ $ & $ - & & " $ се на & ?.... " $ " ? & је ? ? & то нпр " ¥ јер & $ је $ у ? " се ? с " " 3 за 3 то " $ су " & ?Truba je napisao/la:Glupo je da ispadnu 2 srpska kluba iz lige. Kozara je već otpisana, a iz Prijedora niko nebi volio da to bude i Slavija
Šta će se držati, ima 5 dana se zna da će biti dvicaljubiteljfudbala je napisao/la:0-1,Todorovic,izdrzite momci jos 10 minuta.Naprijed plavi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.